investigar problemes morals

Investigar problemes morals
Investigar problemes morals
Investigar problemes morals
Download Investigar problemes morals

Post on 27-Mar-2016

216 views

Category:

Documents

0 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Projecte investigacio de problemes morals i creacio de bloc en grups cooperatius

TRANSCRIPT

INVESTIGACI SOBRE TEORIES TIQUES

PROJECTE DINVESTIGACI SOBRE PROBLEMES MORALS DEL MN CONTEMPORANILA INTRODUCCI

Treballeu en CHANNEL-69 i aquest curs la cadena vol trencar les audincies amb la seua programaci. Vol llanar un nou programa sota el ttol: ELS ADOLESCENTS I ... Es tracta dun programa dinformaci i debat. Per tindr professionals a laltura? Totes les maquetes seran estudiades per la Direcci de programes de CHANNEL-69 ...

... SEREU VOSALTRES ELS SELECCIONATS?

LA TASCA

Crear un bloc on mostrar la vostra investigaci i producci duna maqueta audiovisual dun captol del programa ELS ADOLESCENTS I ... que el curs vinent emetr CHANNEL-69.

EL PROCS

ORGANITZEM grups i repartir les tasques: Cada grup ha destar format per 5 alumnes: un/a socileg/a, un/a expert/a (metge, psicleg, advocat, etc), un/a filsof/a, un/a especialista en producci daudiovisuals i un/a informtic/a. Hem de TRIAR UN TEMA CONCRET i FER UN GUI DINVESTIGACI sobre algun daquestos blocs temtics. Educaci per a la salut

La diversitat sexual La famlia La autorealitzaci personal INVESTIGUEM I REFLEXIONEM COOPERATIVAMENTCada membre del grup t una tasca fonamental i ha de cooperar la realitzaci de la totalitat del treball. Que cadasc siga especialista en una tasca no significa que es pugam desentendre de les altres.UN/ASOCILEG/AUN/AEXPERT/AEL/LAFILSOF/AEL/LA PRODUCTOR/A DAUDIOVISUALSEL/LA INFORMTIC/A:

Socupa de la dimensi social del problema: conflictivitat i delinqncia, el paper de la famlia i altres grups socials, grups dedat afectats pel problema, etc.Subministra informaci cientfica, legal, etc, dacord al tema estudiat. Ha de ser objectiu i contrastar la informaci.Ha de fer una valoraci tica raonada sobre el problema. Tindr en compte els valors morals sota la conducta estudiada, la influncia de la societat, laspecte de la llibertat i la responsabilitat moral. Ha doferir recomanacions morals personals i/o inspirades al pensament daltres filsofs.

Es el responsable de la part visual del bloc. Ha de complementar visualment (imatges, vdeos, msica, etc.) la investigaci i la reflexi. Per tant ha destar molt atent per saber qu ser ms adequat o significatiu. Pot fins i tot crear els power points, vdeos, fotografies sobre el tema.

Es el responsable de les entrades del bloc i la seua organitzaci, del seu aspecte esttic i de qu tots els seus recursos funcionen al 100%. Ha de traure el mxim partit al recurs. Tamb ha de cercar els gadgets ms adequats al tema per inserir-los als mens. Ha de coordinar-se molt b amb els altres membres de lequip.

ELS RECURSOS

RECURSOS GENERALS http://www.unmundodevalores.com/axial.html RECURSOS ESPECIALITZATS

XARXA JOVES.NET: http://www.joves.net/arees/salutHABITOS SALUDABLES. MINISTERIO DE SANIDAD. http://www.alimentacionyvida.org/index.htmlFUNDACI AJUDA CONTRA LA DROGADICCI: http://www.fad.es/HomePROJECTE CURRICULAR DROGODEPENDNCIES: http://www.xtec.cat/~imarias/projedro.htmASSOCIACI CONTRA LANORXIA I LA BULMIA:http://www.acab.org/EDUCACI PER A LA CIUTADANIA. EDU365. http://www.edu365.cat/eso/muds/ed_ciutadania/index.htmSEXUALITAT. http://www.sexejoves.gencat.net/ics_webjove/AppPHP/index.phpEDUCACI SEXUAL: http://www.xtec.cat/~imarias/sexaf2.htmISLA TERNURA: http://www.islaternura.comSEXUALITAT PER A JOVES: http://mural.uv.es/sanvimi/Web/index.htmBULLYING. MALTRACTAMENT ENTRE ALUMNES. http://www.xtec.es/~jcollellTASTAM. http://www.xtec.net/escola/tastam/VDEOS EDU 365: http://www.edu3.cat/TELEVISIN EDUCATIVA MINISTERIO DE EDUCACIN: http://tv_mav.cnice.mec.es/la_aventura_del%20saber/la_aventura_del_saber.htmSALUD CORPORAL DEL MINISTERIO DE EDUCACIN: http://www.isftic.mepsyd.es/padres/salud_corporal/ELS CAMINS DE LA FELICITAT. http://www.portaleureka.com/etica/BIPEDOS IMPLUMES: http://www.bipedosimplumes.com RECURSOS GRFICS I AUDIOVISUALS FILOTIC. http://www.rafaelrobles.com/wiki/index.php?title=PortadaPROFES.NET. http://www.profes.net/varios/avisual/index.htmlSLIDESHARE. http://www.slideshare.netYOUTUBE: http://www.youtube.comDEVIANART: http://www.deviantart.com/ PER CREAR EL BLOC, TUTORIALES, ORIENTACIONS SOBRE S DELS AUDIOVISUALS, PLANTILLES, ETC.ELS TREBALLS I ELS DIES: http://elstreballsielsdies.blogspot.com/2009/05/com-crear-un-bloc-sobre-un-llibre.html.

http://elstreballsielsdies.blogspot.com/2009/05/que-ha-de-contenir-el-bloc-sobre-els.html. LAVALUACI

CRITERIS DE CORRECCI DEL BLOC

DeficienteNormalBuenaBrillante

0,511,52

Proceso de trabajo.No hay constancia del blog hasta el final. No hay proceso supervisado ni corregido.O buena planificacin o una revisin completa del trabajo de acuerdo a los comentarios.Elaborado en las sesiones de trabajo. Tiene en cuenta los comentarios y mejora la produccin de acuerdo con ellos.

0,511,52

Estructura y organizacin del trabajoInconexa. Los ttulos no son orientativos. Trabajo inacabado.Se respeta el guin del trabajo propuestoModifica correctamente la estructura de acuerdo con las caractersticas de su propuesta

1234

Calidad de la informacin y de la reflexin Insuficiente, incorrecta o no generada de manera personalSuficiente. Estn todos los apartados. Escasa o superficial elaboracinIrregular desarrollo de los contenidosExcelente uso de la informacin para una reflexin novedosa , interesante y crtica.

0,511,52

Elementos grficosPocas imgenes. 3-5

Material grfico irrelevanteCombina imgenes y otros recursos a modo de decoracinUsa elementos de todo tipo para enriquecer el comentarioComenta elementos grficos relacionados con el tema tanto en las entradas como en los mens y barras laterales del blog

PAGE 1