iii jornada de tutors catalunya 2016

2
III JORNADA DE TUTORS DE LES UDM D’ATENCIÓ FAMILIAR I COMUNITÀRIA DE CATALUNYA Lloc. Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears Data: 8 de juny de 2016 Horari: 9:00 - 9:15: Benvinguda. Registre participants. 9:15 - 9:30: Inauguració Jornada o Representant del Departament de Salut. o Dra. Dolors Forés García. Presidenta CAMFiC. o Sra. Montserrat Molas. Membre de Junta directiva AIFiCC. o Dr. Josep Antoni González Ares. Coordinador del programa de formació d’Atenció Familiar i Comunitària a Catalunya. 9:30 - 11:00 Taula: Presentació de la nova plataforma digital : el llibre del resident i la metodologia portafoli,aprofundint en la gestió de la docència. o Introducció :Dra.Judith Pertiñez o Visualització de video o Història del Portafoli de les IIRs: Sra.Sofia Berlanga o LEF dels MIR: -Moderadora: Dra.Judith Pertiñez. -Ponents: Dra.Silvia Copetti, Sra.Teresa Sánchez , Dra. Araceli Griñó i Dra.Mila Iglesias. 11:00 – 11:20: Descans 11:30 – 13:30: Grups de treball per a tutors de medicina familiar i comunitària. Objectius del treball en grups: conèixer les indicacions i utilitats del llibre del resident / versus portafoli que és presenta (per la planificació de l’aprenentatge, el seguiment del pla formatiu i l’avaluació. Visualitzant necessitats que poden ser cobertes amb la seva utilització. 11:30 - 13:30: Grups de treball per a tutors d’infermeria familiar i comunitària Objectius del treball en grups: abordatge de la metodologia docent en la gestió de la docència: avaluació, competències, portfoli. 13:30 – 14:30: Posada en comú de les conclusions dels tallers. 14:30 . Cloenda Per tal d'aconseguir que puguem disposar de la màxima oferta de places per a tutors hem desplaçat el lloc de realització de la jornada tècnica de tutors a la seu de l'ACMCB. Això comporta com inconvenient el fet que no hi ha una disponibilitat tan gran de mitjans de transport públic per accedir a aquest lloc També és pràcticament nul·la l'oferta de bars i restaurants per poder prendre un cafè o un esmorzar, per tant haureu de fer les previsions que cregueu oportunes. Esperem que sapigueu entendre aquests inconvenients que creiem es veuen compensats pel fet que podem oferir 250 places sense cap cost per les nostres UUDD. Al revers d’aquesta pàgina trobareu un planell i l’adreça per tal de poder accedir.

Upload: jordi-ballus-vila

Post on 27-Jul-2016

217 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

 

TRANSCRIPT

Page 1: III Jornada de tutors Catalunya 2016

III JORNADA DE TUTORS DE LES UDM D’ATENCIÓ FAMILIAR I COMUNITÀRIA DE CATALUNYA

Lloc. Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears Data: 8 de juny de 2016

Horari:

§ 9:00 - 9:15: Benvinguda. Registre participants.

§ 9:15 - 9:30: Inauguració Jornada

o Representant del Departament de Salut.

o Dra. Dolors Forés García. Presidenta CAMFiC.

o Sra. Montserrat Molas. Membre de Junta directiva AIFiCC.

o Dr. Josep Antoni González Ares. Coordinador del programa de formació d’Atenció Familiar i Comunitària a Catalunya.

§ 9:30 - 11:00 Taula: Presentació de la nova plataforma digital : el llibre del resident i la metodologia portafoli,aprofundint en la gestió de la docència.

o Introducció :Dra.Judith Pertiñez o Visualització de video o Història del Portafoli de les IIRs: Sra.Sofia Berlanga o LEF dels MIR:

-Moderadora: Dra.Judith Pertiñez. -Ponents: Dra.Silvia Copetti, Sra.Teresa Sánchez , Dra. Araceli Griñó i Dra.Mila Iglesias.

§ 11:00 – 11:20: Descans

§ 11:30 – 13:30: Grups de treball per a tutors de medicina familiar i comunitària.

Objectius  del  treball  en  grups:  conèixer  les  indicacions  i  utilitats  del  llibre  del  resident  /  versus  portafoli  que  és  presenta  (per  la  planificació  de  l’aprenentatge,  el  seguiment  del  pla  formatiu  i  l’avaluació.  Visualitzant  necessitats  que  poden  ser  cobertes  amb  la  seva  utilització.  

§ 11:30 - 13:30: Grups de treball per a tutors d’infermeria familiar i comunitària

Objectius  del  treball  en  grups: abordatge  de  la  metodologia  docent  en  la  gestió  de  la  docència:  avaluació,  competències,  portfoli.

§ 13:30 – 14:30: Posada en comú de les conclusions dels tallers.

§ 14:30 . Cloenda Per tal d'aconseguir que puguem disposar de la màxima oferta de places per a tutors hem desplaçat el lloc de realització de la jornada tècnica de tutors a la seu de l'ACMCB. Això comporta com inconvenient el fet que no hi ha una disponibilitat tan gran de mitjans de transport públic per accedir a aquest lloc També és pràcticament nul·la l'oferta de bars i restaurants per poder prendre un cafè o un esmorzar, per tant haureu de fer les previsions que cregueu oportunes. Esperem que sapigueu entendre aquests inconvenients que creiem es veuen compensats pel fet que podem oferir 250 places sense cap cost per les nostres UUDD. Al revers d’aquesta pàgina trobareu un planell i l’adreça per tal de poder accedir.

Page 2: III Jornada de tutors Catalunya 2016

Carrer Major de Can Caralleu 1-7, 08017 Barcelona Tel. 93 203 10 50 Transports per arribar-hi:

Ferrocarrils de la Generalitat. Estació de Reina Elisenda. A 10 minuts de l’Acadèmia Autobús:

Línea 34 Parada en la rotonda de Ronda de Dalt Línea 66 Parada a Major de Can Caralleu Línea 60 Parada en el carrer de Can Caralleu Microbús del barri 130: Major de Can Caralleu fins estació de Reina

Elisenda Línea V3. Parada en Can Caralleu.