guia d'acitvitats hivern primavera 2010

32
1 Guia d’activitats hivern primavera 2010

Upload: casa-de-la-musica-de-mataro

Post on 29-Mar-2016

222 views

Category:

Documents


5 download

DESCRIPTION

Totes les activitats de la Casa de la Música de Mataró, hivern primavera de 2010

TRANSCRIPT

Page 1: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

1

Guiad’activitats

hivernprimavera

2010

Page 2: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

2

PresentacióLa CASA DE LA MÚSICA és una proposta de nou model d’equipament cultural dedicat essencialment a la formació, creació, exhibició i difusió de la música popular a Catalunya, que complementa els ja existents en la majoria de ciutats mitjanes. Dóna resposta a les noves expressions musicals latents a la nostra societat, ofereix eines als creadors i obre possibilitats al públic, contribuint a la normalització i la potencialització de la música popular catalana.

Enguany celebrem el 5 ANYS d’aquest projecte que es va iniciar a Mataró i que ja comparteixen 4 poblacions més:L’Hospitalet, Salt, Terrassa i Manresa.

Aquest any continuem apostant per acostar la música a tothom. Ja s’ha iniciat el 5è Cicle de Músiques Tranquil.les, s’han programat diferents audicions educatives. Durant l’abril tindran lloc les segones jornades d’assessorament als músics, on es faran monogràfics sobre vàries temàtiques musicals. També està programada la gravació del disc de les músiques del Dragalió. Una de les novetats importants d’enguany és la creació d’un fanfàrria local, que porta per nom The BrassVille Walkers.

Continuem, també, la programació estable de concerts de música, els Bancs Proves, els Discconcerts, activitats relacionades amb el hip hop, els concerts infantils, el suport a entitats... Tot un conjunt d’accions per mirar de transformar, dinamitzar i millorar la realitat musical de Mataró.

2

Page 3: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

3

ÍndexPer a infants i Joves

· Musiquetes per a la bressola · Pàg. 6· Concerts infantils · Pàg. 8· Suport a activitats musicals dels instituts · Pàg. 9· Batucada Jove · Pàg. 10· Audicions de les escoles de música, escoles i instituts · Pàg. 11· Mataró al compàs de la Rumba · Pàg. 12

Per a tots els públics

· 5è. Aniversari de la Casa de la Música · Pàg. 14· Programació de concerts · Pàg. 16· 5è. Cicle de Músiques tranquiil.les · Pàg. 20· Integració de persones amb discapacitat a través de la música. Discconcert · Pàg. 22 Tribukada · Pàg. 22· Suport a entitats i iniciatives ciutadanes · Pàg. 23

3

Page 4: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

4

Per a qui fa música o en vol fer

· Banc de proves · Pàg.26· Tallers i masterclasses · 2es jornades d’assessorament al músic · Pàg.27 · Beques per a la gravació de maquetes · Pàg.28 · Taller de Cajón · Pàg.29 · Masterclasses de flabiol i tabal · Pàg.29 · Taller de Pandeiro · Pàg.30· Cessió d’espais per a la producció de directes · Pàg.30· Suport al Col.lectiu de Músics del Maresme · Pàg.31· Servei d’autoedició de discos · Pàg.31· Web de la Casa de la Música · Pàg.31

Adreces on es desenvoluparan les activitats:

Sala Clap C/ Serra i Moret, 6 / Mataró

Casal Nova Aliança C/ Bonaire, 25 / Mataró

Sala d’actes Caixa Laietana C/ Santa Teresa, 61 / Mataró

Bucs d’assaigC/ Alcalde Abril, 23 / Mataró

El Dau C/ d’en Pujol, 26 / Mataró

4

Page 5: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

5

ACTIVITATSPER A INFANTS

I JOVES

1

5

Page 6: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

6

Musiquetes per a la bressolaEl disc Musiquetes per a la Bressola, editat l’any 2008 per donar suport a les escoles de la Catalunya Nord que treballen per conservar viu el català, s’ha convertit en tot un fenomen entre els nostres escolars. El projecte, lluny de ser un recopilatori convencional amb el que recaptar fons per a una bona causa, és un treball de recerca musical, de relectura del patrimoni de la nostra tradició i de formulació de noves sonoritats. Des de la vessant pedagògica, és un projecte de participació oberta a professors i alumnes, tot aprofitant les noves eines de treball que les noves tecnologies han generat i que ha permès un intercanvi d’experiències molt enriquidor per a tots a través del web www.musiquetes.cat

La Casa de la Música posa a disposició de tots els professors de música el material i suport necessari per a l’aprenentatge d’aquestes cançons perquè a final de curs puguin oferir una cantata conjunta.

Enguany, s’ha elaborat una cantata que gira entorn d’una ràdio imaginària, ràdio “Allioli” (nom de la qual també n’és una de les cançons de la cantata). En aquesta ràdio sonaran unes cançons que seran interpretades pels alumnes. S’interpretaran 10 temes escollits i adaptats per a infants de 1r i 2n de primària. Aquestes cançons són: Jo som feliç, La Bepa, El capellà i la gallina, Les transformacions, La cançó de les mentides, La Pastoreta, Muntanyes del Canigó, La lluna la pruna, Mare mareta i All i oli.

6

Page 7: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

7

Per tal de que els i les mestres puguin treballar aquestes cançons i ensenyar-les als i les alumnes, s’ha elaborat un material pedagògic que inclou les partitures adaptades i arranjades de nou, els àudios de les cançons en format playback i la versió normal adaptada a la millor tonalitat per aquestes franges d’edat.

Per altra banda, es proposa una jornada de formació amb els i les mestres a on poder interpretar conjuntament , resoldre dubtes d’interpretació i de dicció i establir criteris interpretatius comuns de les cançons perquè el dia i/o els dies de les cantates tots els alumnes cantin de forma uniforme les cançons. La sessió formativa està conduïda per la mateixa directora coral que acompanyarà els i les nenes durant la cantata. Aquesta jornada de formació té una durada de 3 hores.

La cantata dels infants ve acompanyada d’una veritable banda, formada per: Núria Lozano (veu i acordió), Ramon (veu i locutor de la ràdio Allioli), Albert Vila (baix), Arnau Berenguer (guitarra) i Oriol Casas (bases i bateria). La direcció coral va càrrec d’Helena Casas.

CONCERT Quan: Diumenge 9 de maig Lloc: Teatre MonumentalHora: 12.00 h

Concert amb l’actuació de la banda que actualment participa en la gira, més la col·laboració de professors, alumnes i pares.

7

Page 8: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

8

Cia. Mamacaca presenta

PXESCOLABISDiumenge 14 de març

La Companyia Mamacaca recorda a un dels més grans animadors infantils que ha tingut mai el país, Xesco Boix, mitjançant un tastet d’algunes de les cançons i contes que feia i cantava en els seus recitals.

+info: www.mamacaca.com

Sala d’Actes de Caixa LaietanaC/Santa Teresa, 61. MataróEntrades: 5 eurosEs poden comprar per anticipat al web www.casadelamusica.cat i a totes les oficines de Caixa Laietana

Els concerts infantils tornaran després de les vances d’estiu

Concerts Infantil

8

Page 9: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

9

Classes col·lectives de guitarra Activitat en horari extraescolarInstitut Puig i Cadafalch

El programa pretén oferir la possibilitat de gaudir del fet de tocar un instrument musical sense tenir coneixements musicals previs. Donar a conèixer en termes generals tot allò que té que veure amb el món de la guitarra i la seva tècnica.

Professor: Pere SalasQuan: Dimecres de 12.30 a 13.30 hPreu: 20€ al mesLloc: IES Puig i CadafalchInscripcions: a través de l’AMPA

Suport a activitats musicals dels Instituts

9

Page 10: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

10

Batucada jove Trukumkà

La Casa de la Música vol apropar la batucada als joves dels instiuts de Mataró. Aquest estil de percussió troba les seves arrels als carrers del Brasil i es tradueix en festa, disbauxa i ball.

És una activitat que estimula la coordinació, el ritme i la interacció entre tots els membres del grup. I al mateix temps, un lloc on compartir bones estones i relacionar-se amb joves amb interessos similars.

El grup de Batucada Jove, TRUKUMKÀ, està permanentment obert a noves incorporacions. Pot formar part del grup de batucada qualsevol alumne dels Instituts de Mataró.

Director: Joan López Assaigs els dilluns de 20.00 a 21.00 h als bucs d’assaig del C/ Alcalde Abril de MataróPreu: Gratuït Inscripcions: [email protected]

10

Page 11: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

11

Audicions escoles de música, escoles i instituts

AUDICIÓ ESCOLA DE MÚSICA 3ET Alumnes i professors dels combos de l’Escola de Música Moderna 3et, ens oferiran aquesta audició per donar a conèixer la seva activitat.

Un concert amb un repertori de diferents estils per plasmar l’activitat desenvolupada al llarg del curs.

Quan: Dissabte 27 de març, a les 17.30 hLloc: Sala ClapPreu: Gratuït

11

Page 12: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

12

Mataró, al compàs de la rumbaProjecte educatiu adreçat a joves de 3r d’ ESO amb la finalitat de fomentar el coneixement mutu i els valors interculturals a través de la música. En concret, es tracta de facilitar l’anàlisis i la comprensió dels canvis socials que ha tingut Mataró des dels anys 60 fins el 2010 a través de l’estudi del gènere de la Rumba Catalana, començant per fer un treball interdisciplinari a l’aula per Competències Bàsiques des de diferents àrees: Música, Llengua Catalana i Educació per a la Ciutadania.

Organitza: Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Mataró, Escola Municipal de Música i la Casa de la Música

Participen: IES Pla d’en Boet, IES Miquel Biada, IES Satorras i IES Thos i Codina

12

Page 13: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

13

Activitats per a tots els públics

2

13

Page 14: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

14

5è Aniversari de la Casa de la Música de MataróDissabte 6 de març a partir de les 17.00 hPlaça de Santa Anna Per celebrar aquests 5 anys, aquest dissabte us convidem a la Plaça Santa Anna, a partir de les 17.00 h. Hem preparat un acte que compta amb quatre ingredients.

Taller de construcció d’instruments amb materials reciclatsUna molt bona ocasió de coneixer d’una forma divertida i econòmica la música. Apendrem a construir instruments amb materials reciclats i a utilitzarlos, creant els nostres ritmes i compartint-los d’una forma alegre i distesa.

· Diferents utilitats per a materials reciclats

· Construcció de diferents instruments i efectes

· Toquem tots junts els instruments construïts

· Professor: Acari Bertran

· Preu: Gratuït

14

Page 15: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

15

Batucada jove Trumkumkà Els joves integrants d’aquest grup de percussió brasilera, impulsat per la Casa de la Música, ens demostraran que l’assaig setmanal i les ganes de tocar donen el seu fruit.

The Brassville Walkers Aprofitant l’aniversari presentem la nova fanfàrria de la ciutat, una nova iniciativa de la Casa de la Música.

Una brass band és una banda formada per instruments de metall i percussió, nascuda en les comunitats negres de Nova Orleans (Estats Units) a finals del segle XIX. Aquesta música d’arrel popular era present en molts moments de la vida d’aquesta comunitat, i d’ella va néixer el jazz.

Gerard Quintana I per cloure la celebració del cinquè Aniversari, ens desplaçarem fins el Casal Nova Aliança, on Gerard Quintana presentarà el seu quart disc d’estudi en solitari Deterratenterrat.

Lloc: Casal Nova Aliança (C/Bonaire, 25)Hora: 22.00 hPreu únic: 18€

15

Page 16: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

16

Programacióestable deconcertsProgramació de concerts de diversos estils. L’edat mínima per accedir als concerts del Clap és de 16 anys.

5/03/10MOAI CORP + GRAND DAUGHTER ENMA + SLOWRENO (Pop, Rock Alternatiu)Tres grups de l’escena local conformen el cartell d’aquest concert.

6/03/10GERARD QUINTANA (cançó d’autor)Amb la voluntat de sorprendre, presenta el seu quart disc d’estudi en solitari Deterratenterrat.

11/03/10LOS BARRANKILLOS (rumba | música balcànica)GRUP DEL MES DE LES CASES DE LA MÚSICA Pertanyen a la fornada més recent de músics vinculats a la rumba urbana.

12/03/10MARIA COMA + INSPIRA (cançó d’autora)Linòleum és el seu primer treball en solitari, un disc íntim, profund, però també divertit i juganer. Com a teloners actuaran Inspira.

16

Page 17: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

17

13/03/10SANTA RITA + ME & THE BEES (indie)Nit amb protagonisme femení, la millor manera de celebrar musicalment el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

19/03/10LOS DELINQÜENTES (rumba | mestissatge)El seu estil, que ells anomenen garrapatero, ha fet que recorreguessin molts quilometres. Tornen a Mataró disposats a oferir una bona nit de festa.

20/03/10ANGELS OF MERCY + BACKDOWN (Col.lectiu de músics del Maresme)

Angels of Mercy són especialitstes en les cançons dels Dire Straits per tal de portar-les als seus directes. Backdown està format per quatre joves mataronins influenciats per grups com The Beatles o The Beach Boys.

25/03/10SIDONIE (pop | rock).El grup referent de l’escena pop psicodèlica barcelonina arriba al

Clap per presentar el seu darrer treball, El incendio.

26/03/10ALEJANDRO MONSERRAT (flamenc).

Amb el seu llenguatge personal, va obrint camins en el món del flamenc sense tancar fronteres.

17

Page 18: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

18

1/04/10ANÍMIC + EL GOS BINARI (pop intimista)Anímic repassaran el seu repertori dels darrers anys i faran una selecció del darrer disc. El Gos Binari, alter ego de Jordi Tost, obriran la nit.

9/04/10AI AI AI + TXARLY BROWN (rumba)Gran nit de rumba sense pausa. Aquest espectacle combina la música en viu dels Ai Ai Ai i els temes enllaunats de Txarly Brown.

15/04/10100 ELEPHANTS (indie)Madrid, Barcelona, Girona és el nom del segon disc que acaben de publicar aquest quartet, que es mou sense complexos entre el pop i el rock, tal com fan bandes de Radiohead, U2 o Colplay.

16/04/10LAX’N’BUSTO (pop rock)Un dels grups més emblemàtics de Catalunya, que ha sabut créixer amb el temps i evolucionar constantment, sense perdre en cap moment el que són els seus principals actius: l’energia del seu directe i la fidelitat del seu públic.

17/04/10LA TROBA KUNG-FÚ (rumba | mestissatge)Joan Garriga capitaneja aquesta banda que posseeix un dels directes més impressionants del país, a base de mesclar rumba, cúmbia i dub.

18

Page 19: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

19

30/04/10LA PEGATINA + MICROGUAGUA (rumba | mestissatge)La Pegatina vénen disposats a oferir una bona nit de festa amb la seva proposta rumbera.

1/05/10NUEVA VULCANO + ALADO SINCERA (pop | punk)Des de Barcelona ens arriben aquests grups, amb les guitarres ben esmolades. Ens presentaran els seus respectius nous discs.

28/05/10FLOWKLORIKOS/RAFAEL LECHOWSKI (hip hop | jazz)La seva proposta suposa un renovació per a l’escena del hip hop a l’estat espanyol.

5/06/10RAUXA (rumba | mestissatge)Disposats a omplir l’escenari de festa i disbauxa, transmeten energia, de la bona, de la positiva.

Aquest són els concerts confirmats a la data de tancament de la guia.

Podeu consultar horaris i preus de les entrades a: www.casadelamusica.cat

19

Page 20: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

20

5è Cicle de Músiques Tranquil·lesEnguany, de febrer a abril programem la cinquena edició d’aquest cicle dedicat a aquelles músiques que ens permeten relaxar-nos i gaudir tranquil·lament de certes melodies.

És un cicle amb músiques pensades per a tots els públics, per a totes les edats, per a tots els estils. Melodies delicades i sense estridències, on s’emfatitzen els instruments, lletres compromeses i seients per escoltar bona música.

Concerts programats per la Casa de la Música:

19/02/10 QUIMI PORTET

26/02/10 PI DE LA SERRA:

Presenta Quicol·labora

6/03/10 GERARD QUINTANA

12/03/10 MARIA COMA + INSPIRA

26/03/10 ALEJANDRO MONSERRAT

1/04/10 ANÍMIC + EL GOS BINARI

20

Page 21: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

21

Els concerts programats per la Casa de la Música és celebraran a la Sala Clap (C/ Serra i Moret, 6), excepte els de Pi de la Serra i Gerard Quintana que es faran en el Casal Nova Aliança (C/ Bonaire, 25).

Els concerts programats per El Dau es celebraran l’espai gastronòmic i cultural El Dau (C/ d’en Pujol, 26).

Podeu consultar horaris i preus de les entrades a:www.casadelamusica.cat

Concerts programats per El Dau:

25/02/10 BABEL PROJECT

28/02/10 VINODELFIN

4/03/10 BEDROOM

7/03/10 OUTTATUNE

11/03/10 LITUS

14/03/10 JOAN ROVIRA

18/03/10 FILIPPO LANDINI

21/03/10 MARC ALIANA

27/03/10 THE NEW RAEMON

28/03/10 THE NEW RAEMON

8/04/10 IX!

11/04/10 ZAHARA

21

Page 22: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

22

Integració de persones amb discapacitat

DiscconcertÉs un projecte que sorgeix de la col·laboració de la Casa de la Música i el Taller d’Idees amb la intenció de, per un costat, oferir un espai de lleure a les persones amb discapacitat on poder gaudir de música en directe i una estona de ball a la discoteca, i per una altra banda recollir diners per poder dur a terme, col·laborar i desenvolupar nous projectes de participació i integració de persones amb discapacitat.

El Discconcert és programa un diumenge al mes de 17.30 a 20.30 h amb un preu simbòlic de 2€ que ajuda a aquest col·lectiu a poder col·laborar en diferents projectes per a persones amb discapacitat.

TribukadaUn altre projecte compartit amb el Taller d’idees. Grup de percussió creat per a oferir una eina d’expressió, lleure i integració a les persones amb discapacitat per a qui treballa aquesta entitat. Després de tres anys d’esforç i dedicació per part de tots els implicats, el 2009 es va incorporar un productor musical amb l’objectiu de treballar nous aspectes.

22

Page 23: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

23

Suport a Entitats i Iniciatives ciutadanesCessió d’espais per a les

formacions musicals nombroses

de la ciutat

Cessió d’espais per a l’assaig de les diverses formacions nombroses amb les que compta la ciutat. Subjecte a disponibilitat.

Llistat de grups:Big Band Jazz Maresme, Luta Sem Pausa, Gospel Sons, Tribukada, Andarua, Bombulodum, Agrupació Musical del Maresme, Trukumkà, Cobla Iluro...

Suport a la creació de grups nombrosos

Com s’ha fet altres anys amb la Big Band Jazz Maresme o Gospel Sons... aquest any la Casa de la Música impulsa i dóna suport a la creació d’una Brass Band.

23

Page 24: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

24

Enregistrament de discs d’interès comú

per a la ciutat

La Casa de la Música facilita la gravació i edició de discs d’interès comú per a la ciutat. Podeu demanar més informació a: [email protected].

Suport tècnic i logístic i humà a entitats

Donem suport als actes musicals que realitzin les entitats i associacions de la ciutat. Es realitzarà, com a mínim, un suport a l’any a tots aquells actes on hi hagi música en directe, sigui gratuït i popular. Es pot realitzar la solicitud, que dependrà de la disponibilitat d’equips i de tècnics, a [email protected]

4a Mostra d’Art Social

Tallers, exposicions, projeccions, art al carrer i concerts tindran lloc al llarg de tot un cap de setmana en diversos espais de la ciutat enfocats des del vessant terapèutic i transformador de l’art social.

La mostra està organitzada pel Taller d’idees, Centre de formació Tres Roques, Arcàdia i la Casa de la Música i està programada pels dies 4 i 5 de juny, podeu consultar l’agenda d’actes a: www.casadelamusica.cat

24

Page 25: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

25

Per a qui fa música o en vol fer

3

25

Page 26: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

26

Banc de provesPosem a disposició dels grups de Mataró i comarca que ho sol·licitin l’escenari i mitjans tècnics necessaris per a oferir un concert en tota regla. A més, al Banc de Proves es grava l’actuació en format Dvd i es dóna una còpia al grup al finalitzar el concert. És una oportunitat perquè els grups puguin polir el seu directe o foguejar les noves propostes. La gravació del concert s’emet al programa “Banc de Proves” de Mataró Ràdio.

Lloc: Clap

Preu: Gratuït

Hora: 22.00 h

4/03/10 SINCRONIA + AUDIOLEPSIAwww.myspace.com/sincronia2009 www.myspace.com/audiolepsia

18/03/10 LOS COMETAS + CLOVERACEwww.myspace.com/loscometaswww.myspace.com/cloveracemusic

8/04/10 BOHEMIAN FACTORY + MAY SOLVERSwww.myspace.com/bohemianfactory

22/04/10 CHECKMATE ROCK BAND + CAUTAwww.myspace.com/rockcheckmate www.myspace.com/cautaweb

29/04/10 TASK FORCEFULwww.myspace.com/taskspace

26

Page 27: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

27

Tallers imasterclasses2es jornades d’assessorament al músicJornades destinades a informar i donar suport a músics. Durant l’abril tindran lloc al Clap unes xerrades monogràfiques sobre diferents aspectes d’interès per als músics:

· Marc legal i assessorament fiscal· Utilització de pedals de guitarra· Coneixements tècnics· Comunicació digital· Autoedició

Dates i horaris per confirmar, podreu trobar més informació a: www.casadelamusica.cat

27

Page 28: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

28

Beques per a la gravació de maquetes

La Casa de la Música de Mataró ofereix 6 beques per a la gravació de maquetes a grups o cantants de música moderna, entenent per música moderna, aquelles músiques populars com: blues, rock, pop, funk, ska, electrònica, rumba, jazz, mestís, hip-hop, flamenc...

Les Beques consistiran en:Set dies (amb un màxim de 8h per dia) per a la producció (gravació i mescla) d’una maqueta, sense cost per els grups o artistes.

Qui pot optar a les beques: Es pot presentar qualsevol cantant o grup de música resident a Mataró o Maresme. Es poden tenir treballs editats o no, però és condició no tenir contracte en vigor amb cap companyia discogràfica.

Selecció de propostes becades:Es valora l’interès de la proposta presentada pel grup.

Què cal fer per optar a les beques: Aquells que vulguin participar en la convocatòria han d’enviar un correu electrònic, incloent-hi: descripció del projecte musical, components, així com un enllaç on escoltar la música (per exemple myspace). No envieu mp3.

Es poden fer arribar les propostes/links a:[email protected]

28

Page 29: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

29

Taller de CajónClasses col·lectives de cajón a càrrec del professor David Domínguez.

Lloc: Als bucs d’assaig del C/ Alcalde Abril de Mataró

Data/Hora: Les classes són d’una hora, els dimecres· 18.00 a 19.00 h - Perfeccionament · 19.00 a 20.00 h - Iniciació· 20.00 a 21.00 h - Nivell Mig

Preu: 30€/mes

Masterclasses de Flabiol i TabalConjuntament amb l’Institut Municipal d’Acció Cultural s’organitzaran aquestes classes específiques de flabiol i tabal, per als membres de les colles de les comparses mataronines. La formació a nivell de flabiol anirà a càrrec d’Iris Gayet i tindrà una durada d’unes deu hores i a nivell de tabal anirà a càrrec de Joan López i tindrà una durada d’unes dotze hores.

Calendari:Recollida de material del 15 de març al 15 d’abril.

Selecció dels grups:El 23 d’abril es publicarà a la pàgina web de la Casa de la Música de Mataró i es comunicarà als grups seleccionats.La gravació de les maquetes es realitzarà entre el maig i el novembre 2010.

29

Page 30: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

30

Cessió d’espaisper a la producció de directes i giresCessió d’espais per a fer estades de grups que volen produïr el seu directe abans de començar gires. Grups com La Kinky Beat, Lluís Llach, Gossos, Macaco, ADMB, Big Band, Manolo García o Amparo Sanchez. Subjecte a disponibilitat.

Taller de PandeiroCurs pensat per a aquelles persones que desitgin ampliar el coneixement sobre la tècnica i sons de l’instrument i donar a conèixer les possibilitats que té el pandeiro, tant en la música brasilera com en d’altres estils.

Lloc: Als bucs d’assaig del C/ Alcalde Abril de Mataró

Data/Hora: Inici el 13 de març

Dissabtes d’11.30 a 13.30 h / 8 sessions

Preu: 45€

Professor: Acari Bertran

En el taller es repassarà les arrels i l’evolució del pandeiro, la tècnica i els ritmes, samba, partido alto, funk, baiao, frevo, capoeira, drum’n’bass... També es desenvoluparà el treball en conjunt i la improvisació.

30

Page 31: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

31

Suport al Col.lectiu de Músics del MaresmeCada mes aquest col·lectiu organitza un concert amb dos grups al Clap.

Servei d’autoedició de discosDonem suport als grups que vulguin autoeditar la seva obra. Entre d’altres s’han editat els discos de D’Callaos, Gospel Sons, Coral Primavera per la Pau…

Web de La Casade la MúsicaEines pensades especialment per a músics: Banc de Grups on cada grup pot penjar la informació de la seva banda, taulell d’anuncis, blog...

www.casadelamusica.cat

31

Page 32: Guia d'acitvitats Hivern Primavera 2010

Trobareu tota la informació a: www.casadelamusica.cat

Per contactar amb nosaltres o si us voleu inscriure a alguna activitat:

Truqueu al: 93 798 36 32Envieu un correu a: [email protected]

Un projecte compartit per: