concurs postals de nadal 2014

1
Concurs de Postals de Nadal Bases del concurs 1. Participants S'hi pot presentar tot l'alumnat de l’Institut Quercus. S’estableixen quatre categories: 1a categoria - 1r i 2n d’ESO 2a categoria - 3r i 4td’ESO 3a categoria – 1r i 2n Batxillerat 4a categoria - Cicles i PQPI 2. Tema Ilustrar poemes, narracions i contes de Nadal d’escriptors catalans i d’arreu del món. Podeu trobar una mostra de textos a la web del centre. 3. Tècnica S’admetran treballs realitzats en tècniques graficoplàstiques (llapis de grafit i de colors, retoladors, ceres, aquarela, pintura al tremp...) i digitals. 4. Format La postal de Nadal es realitzarà en una cartolina DIN A4 doblegada per la meitat. Les postals verges les podeu demanar a Consergeria o al Departament de Dibuix. 5. Presentació Les obres presentades han de ser inèdites i originals. Cada participant pot entregar diverses postals. Postal de Nadal: A la part de davant hi haurà la ilustració i a la part de dins la frase escollida, el títol de l’obra i el nom de l’escriptor, així com la categoria i el pseudònim de l’ilustrador. Sobre adjunt: La postal haurà d’anar acompanyada d’un sobre petit. A l’exterior del sobre hi ha de constar la categoria i el pseudònim. A l’interior hi haurà el nom i cognoms de l’ilustrador i el curs i grup al qual pertany. 6. Termini Les postals de Nadal es lliuraran a Consergeria del 5 al 12 de desembre de 2014. 7. Premis Els premis, un diploma i material graficoplàstic, seran decidits i atorgats pel jurat de professors. Hi haurà un premi per cada categoria. El jurat pot declarar desert algun premi i la seva decisió serà inapelable. La participació en aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes bases que es poden consultar a la web de l’institut: www.iesquercus.com

Upload: instiquercus

Post on 09-Aug-2015

10.414 views

Category:

Education


0 download

TRANSCRIPT

Page 1: Concurs postals de nadal 2014

Concurs de Postals de Nadal

Bases del concurs

1. ParticipantsS'hi pot presentar tot l'alumnat de l’Institut Quercus. S’estableixen quatre categories:

1a categoria - 1r i 2n d’ESO2a categoria - 3r i 4td’ESO3a categoria – 1r i 2n Batxillerat4a categoria - Cicles i PQPI

2. TemaIl·lustrar poemes, narracions i contes de Nadal d’escriptors catalans i d’arreu del món. Podeu trobar una mostra de textos a la web del centre.

3. TècnicaS’admetran treballs realitzats en tècniques graficoplàstiques (llapis de grafit i de colors, retoladors, ceres, aquarel·la, pintura al tremp...) i digitals.

4. Format La postal de Nadal es realitzarà en una cartolina DIN A4 doblegada per la meitat. Les postals verges les podeu demanar a Consergeria o al Departament de Dibuix.

5. Presentació Les obres presentades han de ser inèdites i originals. Cada participant pot entregar diverses postals.

Postal de Nadal: A la part de davant hi haurà la il·lustració i a la part de dins la frase escollida, el títol de l’obra i el nom de l’escriptor, així com la categoria i el pseudònim de l’il·lustrador.

Sobre adjunt: La postal haurà d’anar acompanyada d’un sobre petit. A l’exterior del sobre hi ha de constar la categoria i el pseudònim. A l’interior hi haurà el nom i cognoms de l’il·lustrador i el curs i grup al qual pertany.

6. TerminiLes postals de Nadal es lliuraran a Consergeria del 5 al 12 de desembre de 2014.

7. PremisEls premis, un diploma i material graficoplàstic, seran decidits i atorgats pel jurat de professors.

Hi haurà un premi per cada categoria. El jurat pot declarar desert algun premi i la seva decisió serà inapel·lable.La participació en aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes bases que es poden consultar a la web de l’institut: www.iesquercus.com