circular cistella 2013

1

Click here to load reader

Upload: jvidalialcover

Post on 03-Jun-2015

54 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

Page 1: Circular cistella 2013

SORTEIG DE LA CISTELLA DE NADAL!!

NADAL JA ÉS AQUÍ, i, com cada any, entre tots farem una gran cistella, carregada amb coses bones.

A PARTIR D´AVUI PODEU DUR COSES PER OMPLIR-LA!!: torró, galetes, cava, ali-ments en llauna... Ha de quedar ben plena!!!!!

Per deixar material per a la cistella podeu deixar-ho a secretaria o a algú de la junta de l’apima. La cistella estarà exposada a l´entrada de l´escola i després es guardarà al menjador per seguretat.

L’APIMA aportarà un val de 50 Euros per a comprar productes alimentaris i un val de 50 euros d’una tenda de joguines pels menuts.

Com funciona?:Molt senzill. La mestra donarà a cada nin o nina un sobre amb 5 paperetes. Aquestes paperetes són pel sorteig i es repartiran dilluns dia 25. PREU:1 EURO CADA PAPE-RETA.

El guanyador de la cistella serà el posseïdor del número que coincideixi amb les 4 da-rreres xifres del cupó de l’ONCE que es celebrarà DIJOUS 5 DE DESEMBRE DEL 2013. En cas de no sortir afortunat es tornarà a rifar DIMARTS DIA 24 DESEMBRE DE 2013. Si els nins vénen totes les paperetes, posau els diners dins el mateix sobre i tornau-lo als tutors/es. Si no les han pogut vendre, per favor, pensau a tornar les paperetes a les mestres dins el mateix sobre.

En el cas que no hi hagui cap guanyador o que no vengui ningú a cercar la cistella, ES DONARÀ A UNA ONG O A UNA INSTITUCIÓ SOCIAL.

Fins quan en podeu vendre?Podeu vendre paperetes fins DIUMENGE dia 1 DESEMBRE. Dia 2 DE DESEMBRE tothom ha d´haver donat els diners o tornat les paperetes.

Si en voleu vendre més de 5 en podeu demanar a algun membre de l´APIMA o a la se-cretaria de l´escola.

Els diners aconseguits s’usen íntegrament en projectes per al centre.

Animau-vos a participar.Molta sort i moltes gràcies pel vostre suport!