cb magazine #4 a/w-2012/2013

16
CBMagazine Tardor Hivern 2012 2013 www. carolbruguera .com CBMagazine La revista de Carol Bruguera · Tardor/Hivern 2012-2013 · Otoño/Invierno 2012-2013 · Autumn/Winter 2012-2013 · Exemplar gratuït

Upload: carol-bruguera

Post on 17-Mar-2016

221 views

Category:

Documents


2 download

DESCRIPTION

CB Magazine #4 Tardor/Hivern 2012/2013 Otoño/Invierno 2012/2013 Autum/Winter 2012/2013 Recull la teva revista gratuita als nostres salons

TRANSCRIPT

  • CBMagazineTardor Hivern 2012 2013

    www.carolbruguera.com

    CBM

    agaz

    ine L

    a rev

    ista d

    e Car

    ol B

    rugu

    era

    Tar

    dor/

    Hiv

    ern

    2012

    -201

    3 O

    too

    /Inv

    iern

    o 201

    2-20

    13

    Aut

    umn/

    Win

    ter 2

    012-

    2013

    E

    xem

    plar

    grat

    ut

  • Susana Moreno, finalista del concursStyle Masters

    Un any ms, Susana Moreno (cap del sal Carol Bruguera de Torell) va arribar a la final del con-curs Style Masters organitzat per Revlon Profes-sional. En aquesta edici, el concurs es va celebrar a la ciutat de Budapest.

    El concurs Style Masters de Revlon Professional s un projecte que sha creat per capacitar els perruquers, per defensar el valor artstic de la perruqueria i per descobrir i donar suport als nous talents.

    FormaInspiraci geomtrica en la nova collecci

    Forma neix de la idea de crear tres pentinatsdiferents a partir dun sol tall de cabells. Es tracta dun recurs que ja havem utilitzat en colleccions anteriors i que ens permet experimentar ambdiferents formes de pentinat sense recrrer a les tisores.

    En aquest cas, la inspiraci ha nascut dels volums, les formes i les textures geomtriques que es poden aconseguir a travs del pentinat.

    Pgines 10-12

    RocknStyleUna nova colleccidestinada als homes

    RocknStyle s la nova collecci tardor-hivern de Carol Bruguera. Es tracta duna visi urbana i contempornia del clssic tup. Desprs de diverses colleccions dirigides exclusivament a la dona, a RocknStyle els protagonistes absoluts sn els homes.

    Com ja s habitual, i per ser fidels a la nostra filosofia, els models que apareixen a les fotografies sn clients dels nostres salons.

    Pgines 6-9

    Acabem un any de celebraci. Comencem un any de nous projectes

    Perruqueries/Peluqueras/Hair shopCarol Bruguera

    s curis, amb els anys passa exactament el mateix que amb els equips: sumant anys hem crescut i sumant persones fas un equip.

    Estem acabant un any de celebraci del nostre 50 aniversari, per el ms important no s celebrar la suma dels anys, ni tampoc el creixement que hemtingut, sin el perqu i com hem arribat aqu.

    Portem 50 anys i s curis, lenergia de Carol Bruguera per continuar endavant continua intacta, perqu Carol Bruguera salimenta de gent jove amb moltes ganes, de gent gran amb molta experincia, de gent seriosa i denrampats del cap (o potser bojos del tot), dhomes i de dones, de gent que toca de peus a terra i de somiatruites... i aquest s el nostre secret, el nostre equip, el nostre xit, i aix s el que cal celebrar.

    Els que hem posat en marxa algun projecte, junt amb familiars, amics o socis implicats, per petit que sigui, sabem el que costa. I amb el pas del temps, si mirem aquella idea inicial sovint sha reconvertit en quelcom radicalment diferent. s espectacular mirar enrere i veure la mutaci fins al punt que all que volem fer pot semblar insignificant al costat del resultat actual. Per no, aquella idea va ser lembri.

    Carol Bruguera no s diferent, va nixer duna petita idea, dunes ganes, duna gent... i continua

    02

    creixent de la mateixa forma. Cal celebrar que encara tenim tot aix.

    Personalment em sento un privilegiat, i s que celebro que cada dia estic envoltat de tota aquesta gent, rebo moltes de les seves idees i em contagio de les seves ganes.

    A Carol Bruguera celebrem que amb 50 anys continuem amb la mateixa energia, amb un gran equip, amb noves idees cada dia, i aix es tradueix amb ms i nous serveis per als nostres clients, i sobretot amb una marcada tendncia a la vocaci pel servei i la qualitat.

    Mia Carol Bruguera

  • La Cambra de Comer distingeix Carol Bruguera

    Durant un acte celebrat el passat mes doctubre a la Casa Llotja de Mar, la Cambra de Comer de Barcelona va reconixer pblicament lesfor i continutat de les diferents empreses que aquest 2012 han celebrat els seus 50, 75 o 100 anys dhistria.

    La celebraci va comptar amb la presncia dalgunes de les empreses ms destacades del pas, i que segons la Cambra de Comer shan fet un lloc prominent en el teixit empresarial catal.

    Els tatuatges desembarquen a Carol Bruguera

    Cada temporada, ens agrada incorporar nous serveis, regals i activitats per als ms petits.

    Aquesta temporada, dues novetats han desem-barcat als nostres salons: els minitatus i el nou quadern de jocs, ple de dibuixos, endevinalles i mots encreuats. Tant els tatuatges com el quadern de jocs estan inspirats en el mn dels pirates.

    La propera vegada que visitis els nostres salons, no et descuidis de demanar-los!

    Collaborem ambThe BranderySummer Edition

    Carol Bruguera va participar un cop ms al The Brandery Summer Edition, la fira de moda urbana de Barcelona.

    Grcies a la collaboraci amb Redken, el nostre equip es va encarregar dels estilismes de The Brandery Catwalk, un dels espais ms atractius i concorreguts del sal. Per la passarella, hi van desfilar marques de roba i complements com Camomilla, Amy Gee, Zu Elements i Superdry, entre daltres.

    Inaugurem el nou sal del Morgades. Un espai obert i polivalent

    Quinze anys desprs de la seva obertura, el sal del c. Morgades de Vic sha traslladat a un nou local, situat just al costat de lantic sal, concretament al nmero 32. La nova perruqueria ha estat conce-buda com un espai polivalent, obert a nous serveis i activitats: exposicions, conferncies, workshops, demostracions de productes...

    Seguint la nostra poltica de millora contnua dels salons, aquesta tardor tamb hem renovat totalment el sal del c. Ricom de Granollers.

    Guanya un dels 19 packs regal que sortegem per Nadal

    Aquest Nadal, a Carol Bruguera hem preparat un regal molt especial per als nostres clients. Durant aquestes festes sortejarem 19 packs regal entre totes les persones que vinguin a un dels nostres 19 salons. Els packs inclouen diferents serveis i tractaments de Carol Bruguera, com per exemple el nou assessorament dimatge Happy Look.

    Informat a la teva perruqueria habitual, a la web o al nostre facebook:www.carolbruguera.comwww.facebook.com/CarolBruguera

    Perruqueries/Peluqueras/Hair shopCarol Bruguera 03

    Tuday:un nou format de sal

    Tuday s un projecte en el qual collabora Carol Bruguera i que neix de la recerca de noves lnies de negoci. Es tracta dun nou concepte de perruque-ria mogut pel desig de donar un bon servei a dues bandes: tant si vns a comprar el producte per fer-tho a casa, com si vns al sal a fer-te qualsevol dels nostres serveis.

    Ms informaci:www.tuday.cat

  • Perruqueries/Peluqueras/Hair shopCarol Bruguera 4

    Greatest Hits, el nou espectacle de Carol Bruguera. Un recorregut vibrant pels darrers 50 anys dhistria de la msica, la moda i la perruqueria

    Carol Bruguera va estrenar el seu nou espectacle de perruqueria, que porta per ttol Greatest Hits, el passat mes de juny al teatre Artria Parallel de Barcelona.

    Greatest Hits gira al voltant dun nmero molt especial: el 50. Amb motiu de laniversari de la creaci de Carol Bruguera, lespectacle va nixer com un homenatge a aquests 50 anys dhistria.

    Carol Bruguera va rememorar els principals estils i tendncies que han definit levoluci de la perruqueria en les darreres dcades

    Els assistents a lestrena van poder gaudir dels diferents pentinats, modes i estils que han passat pels nostres salons. Des dels anys 60 fins a lactualitat, lequip de Carol Bruguera va revisitar les icones ms identificatives de la msica, la moda i la perruqueria, sempre des dun prisma ldic i molt personal.

    Lespectacle, organitzat per encrrec de Revlon Professional, va ser un xit de pblic: prop de 1.000 persones van omplir prcticament tot laforament del teatre. Es tractava de professionals del sector de la perruqueria i la imatge, que van venir de diferents punts de Catalunya per veure les ltimes creacions i demostracions en directe de lequip de Carol Bruguera.

    La collaboraci entre Carol Bruguera i Revlon Professional va comenar ja fa tres anys i ha donat lloc a diversos espectacles de perruqueria: Burlesque (Luz de Gas, 2009), Love Victims (Razzmatazz, 2010) i Stories (Bikini, 2011).

    Gaudeix de les fotografies i del vdeo complet de lespectacle Greatest Hits a www.carolbruguera.com

  • Perruqueries/Peluqueras/Hair shopCarol Bruguera 5

    Carol Bruguera puja a la passarella. Ms de 600 professionals assisteixen a lestrena de Zapping dins el marc del Redken Weekend 2012

    El passat mes de juny, Carol Bruguera va participar al Redken Weekend 2012, unes jornades dirigides als professionals del sector de la perruqueria que es van celebrar al recinte firal de Montjuc.

    Durant el Redken Weekend, els professionals tenen loportunitat dassistir a sessions de formaci, demostracions de producte, desfilades i espectacles de perruqueria.

    Amb Zapping, es va poder a veure a lescenari una selecci dels pentinats i perruques ms repre-sentatius de Carol Bruguera.

    Ms de 600 persones van assistir a lestrena de Zapping, lespectacle que lequip creatiu de Carol Bruguera va preparar especficament per a locasi.

    La dansa, la imaginaci, lhumor i la plasticitat caracterstiques dels espectacles de Carol Bruguera van conviure a lescenari amb les demostracions en directe del nostre equip de perruquers. Tal i com ja s habitual en les actuacions de Carol Bruguera, lencarregat de coordinar i dirigir la posada en escena va ser el coregraf Roberto G. Alonso.

    Zapping es va crear per encrrec de Redken, que ha confiat un any ms en lequip creatiu de Carol Bruguera.

    Descobreix el making of i les fotografies de Zapping a travs del teu mbil o accedint a la web

  • Carles/Barcelona/Client n 56.624

    Veure vdeo

  • Rock n Style

  • Jose/Barber del Valls/Client n 53.905

    Rock n Style

  • Rock n Style

  • 1 tall, 3 pentinats

    FORMA

    Violeta/Gurb/Clienta n 103.406

  • 1 tall, 3 pentinats

  • 1 tall, 3 pentinats

  • Perruqueries/Peluqueras/Hair shopCarol Bruguera 13

    El vi dels perruquers

    El vi Rasurado s una de les troballes ms curioses que hem publicat aquesta temporada al blog. Es tracta dun vi especialment dissenyat per al nostre gremi, els perruquers.

    Rasurado s un vi de la Rioja produt per les Bodegas y Viedos Arranz-Argote.

    Blog!

    Aconsegueix un look hippy indie

    Una de les novetats ms interessants de la tempo-rada en tendncies de perruqueria sn les exten-sions de plomes, ideals per aconseguir un look hippy indie.

    Dextensions de plomes nhi ha de tot tipus, des de tons ms naturals, que es barregen uniformement amb el cabell, a colors ms atrevits com poden ser el groc i els fcsies que destaquen ms en la cabellera.

    Blog!

    Hairstyle by Kris Baum

    El fotgraf angls Kris Baum ha realitzat una srie de fotografies on podem veure pentinats que juguen amb formes i volums impossibles.

    Aquest fotgraf defineix el seu treball com lacumulaci de la seva experincia vital. Professional de prestigi, especialitzat sobretot en fotografies de moda i bellesa, en la seva vessant ms personal lapassionen les fotos de paisatges i retrats.

    krisbaum.com

    Blog!

    Nines de colleccionista

    Coneixeu les Blythe? Sn unes nines que es van crear el 1972 per la marca de joguines Kenner i que fa deu anys es van tornar a posar de moda com a element de colleccionista per adults quan la pro-ductora Gina Garan les va comenar a fotografiar i en va realitzar un llibre anomenant This is Blythe.

    Aquestes nines de 30 cm sn totalment perso-nalitzables, van a la moda i arrasen a internet i al Jap amb els seus vestits, maquillatges i pentinats customitzats.

    blythedoll.com

    Els maquillatges de cinema ms recordats

    El maquillatge pot arribar a ser una part molt important en la caracteritzaci dun personatge cinematogrfic. Segur que recordeu els llavis vermells de la Marilyn Monroe en moltes de les seves pellcules, la pestanya postissa de la Taronja Mecnica o la cara blanca del Joker.

    El passat mes doctubre, la revista de moda SModa de El Pas va publicar un reportatge amb els ma-quillatges de cinema ms recordats de la histria. Quin s el vostre preferit?

    smoda.elpais.com

    Blog!

    Blog!

    Cada setmana, trobars 2 noves entrades al blog de carolbruguera.com

    Vegetable hair art per Takaya Hanayuishi

    Lartista japons Takaya Hanayuishi sinventa un mn de fantasia en el qual adorna els pentinats amb vegetals, plantes i flors.

    Nascut el 1975, va comenar a experimentar amb lart floral a Kyoto el 2004, inventant una tcnica artstica original que combina la perruqueria i les plantes.

    takaya.boo.jp

    Blog!

  • Frizzdom. La revoluci dels tractaments de queratina.Ms econmic, ms efectiu, ms rpid daplicar

    Estirat bsicLestirat bsic s lopci ms assequible per aconseguir un allisat permanent. Sigui quin sigui el teu tipus de cabells, aquest tractament canvia lestructura interna allisant-los.

    A diferncia de lestirat definitiu, els teus cabells necessitaran un tractament posterior. El teu perruquer tassessorar sobre els productes especfics que caldr que tapliquis a casa.

    Noms amb un retoc dassecador o planxa llueix uns cabells completament llisos.

    Preu: A partir de 55

    QueratinaTractament antiencrespament, deixa els cabells brillants, amb pes, retorna la flexibilitati suavitza la seva forma.

    La seva frmula avanada reestableix i reestructura els cabells, injectant queratina natural a linterior de la cutcula espatllada. La queratina queda fixada a la cutcula pel calor de la planxa de cermica.

    Revitalitza el cabell en profunditat de 3 a 5 mesos depenent de lestil de vida del client i del correcte seguiment del tractament.

    Resulta ideal per a tot tipus de cabells, tenyits, amb permanent, metxes, decolorats, fins o naturals.

    Preu: A partir de 126

    Estirat definitiuNou sistema destirat definitiu per a tot tipus de cabells: arrissats, ondulats, encrespats Tots ells poden ser allisats duna forma permanent sense la necessitat dutilitzar assecador o planxa, respectant sempre lestat dels cabells i millorant la seva textura i brillantor.

    Aquest allisat definitiu treballa des de linterior cap a lexterior, canviant lestructura interna i aportant una gran quantitat de components vitals per a la salut dels cabells.

    La tcnica a seguir durant el procs fixa la forma segellant la cutcula, deixant a linterior dels cabells totes les ceramides, vitamines i aminocids aportats durant tot el tractament. Aix fa que els cabells quedin realment brillants, suaus, sans i completament llisos.

    Preu: A partir de 240

    Perruqueries/Peluqueras/Hair shopCarol Bruguera

    Altres opcions

    Si tens uns cabells crespats o difcils de controlar, o trigues molta estona a pentinar-te o planxar-te els cabells, aquest nou tractament tinteressar. Es tracta duna soluci revolucionria contra lencrespament que far que els teus cabells siguin suaus, brillants i completament manejables.

    Frizzdom s un tractament ms econmic, ms rpid i ms efectiu, amb una duraci de fins a 100 dies, que et permetr tenir els cabells llisos, ondulats o arrissats tantes vegades com vulguis. Preu: 90 (inclou IVA, xamp + acondicionador per emportar)

    Antiencrespament

    Controla el volum i lencrespament dels cabells, deixant-los suaus, sedosos i manejables. Amb Frizzdom, et podrs allisar els cabells de manera rpida, cmoda i fcil, al mateix temps que aconsegueixes un acabat professional.

    Efecte reversible

    Frizzdom no noms et permet allisar els cabells fcilment, sin que a ms a ms podrs recuperar sempre que ho vulguis la seva forma original, ja sigui arrissada o ondulada. Grcies a la seva acci retexturitzant, tindrs la possibilitat de combinar diferents estils de pentinat, escollint la forma que ms tinteressi en cada moment.

    Suavitat i brillantor excepcional

    Lalt percentatge de queratina cuida i recupera els cabells castigats, secs o danyats. Grcies a la frmula enriquida de Frizzdom, millorars el tacte i laspecte dels teus cabells, aconseguint una suavitat i una brillantor extraordinries.

    14

  • Perruqueries/Peluqueras/Hair shopCarol Bruguera

    El teu pentinat, maquillatge i vestuari, junt amb els colors que utilitzes, sn la teva carta de presentaci. Aprn a jugar amb la teva imatge sense deixar de ser fidel al teu estil.

    Si tens ganes de saber quin s el tall de cabells, el maquillatge o la roba que ms tafavoreix, amb Happy Look tindrs un equip dexperts al teu costat que analitzar el teu rostre, els cabells, el teu to de pell i les teves lnies corporals.

    Happy Look by Carol Bruguera.Un nou servei dassessoria dimatge per a tots els pblics

    Happy Look s un nou servei de Carol Bruguera, pensat per oferir als nostres clients una assessoria dimatge professional i assequible. Per aix hem preparat una selecci de packs de diferents preus i durades, tant per a homes com per a dones, per tal que trobis el teu estil i et sentis feli amb el teu look.

    www.carolbruguera.com/happylook

    Assessoria decabell

    Cabells curts o llargs? Recollits o deixats anar? Hauria de canviar de pentinat?

    Amb el nostre servei dassessoria de cabell, farem un estudi a fons del teu cabell i del teu rostre (anlisi iconolgic, salut del cabell, proporcions del rostre) per ajudar-te a saber quin tall, color i pentinat tafavoreixen ms.Preu: 140

    Pack especial per a casaments i festesSmoking negre, blanc, dalgun color llampant? Vestit de cua? Blanc, cru? Maquillatge natural?

    Perqu no tens per qu saber-ho, nosaltres tajudarem a escollir la millor opci per estar impecable el dia del teu casament, sopar de gala o festa detiqueta.

    Preu: 150 home / 190 dona

    Assessoria demaquillatge

    Maquillatge de festa o natural? Quins colors mafavoreixen ms? Com haig de maquillar-me?

    Desprs danalitzar el teu rostre, la forma de la cella i realitzar un test de color, texplicarem pas a pas les millors tcniques per maquillar-te i com treure el mxim partit dels diferents productes i utensilis.Preu: 140

    Pack complet: per un assessorament a fonsNo noms tassessorarem, sin que tajudarem a conixer i controlar tots els aspectes que definei-xen la teva imatge: cabells, roba, complements...

    Farem un anlisi exhaustiu del teu look, des del teu rostre fins a la teva forma de vestir, per tal que coneguis a fons totes les teves possibilitats.

    Preu: 290 home / 350 dona

    Pack express: per tenir una visi general Amb el nostre pack express tindrs una visi general de la teva imatge i de quins punts pots millorar.

    Texplicarem els trucs i consells que et podenajudar a potenciar la teva imatge o a trobar un nou look, tot des dun punt de vista prctic i tenint en compte les teves necessitats.Preu: 120 home / 150 dona

    Assessoria de vestuarii complements

    Coll rod o de pic? Pantalons, faldilla o vestit? Com hauria de ser el meu fons darmari?

    Depenent del teu tipus de silueta, i tenint en compte sempre els teus gustos i necessitats, tajudarem a trobar les peces de roba i els comple-ments que ms tafavoreixen i texplicarem com combinar-los. Preu: 180

    15

  • Vic/Rbla. Passeig, 55/ 938 863 837Folch i Torres, 22/ 938 894 584Bisbe Morgades, 34/ 938 833 623Rambla Hospital, 27/ 938 832 555

    Manlleu/C. Sant Jordi, 10/938 512 439

    Torell/C. del Pont, 35/938 593 954

    Barcelona/C. Pau Claris, 136/ 934 872 772Pl. Rovira i Trias, 5/ 932 102 836C. Calbria, 207/ 934 192 085

    Granollers/C. Ricom, 36/ 938 708 776Pl. Catalunya, 1/ 938 794 016

    La Garriga/C. dels Banys, 34/ 938 612 712

    Ripoll/Pl. Nova, 3/ 972 714 038

    Manresa/Passeig Pere III, 87/ 938 757 711Crta. de Vic, 25/938 723 019

    Berga/Pg. de la Indstria 52/ 938 222 767

    Caldes de Montbui/C. del Forn, 29/ 938 665 218

    Olot/C. Sant Ferriol, 12/ 972 112 847

    Igualada/C. Santa Caterina, 55/931 160 794

    + Informaci Google mapsi webcams a:

    www.carolbruguera.com

    Bodymims/Salut i bellesawww.bodymims.com

    Escola taller/Formaciwww.escolataller.com

    Perruqueries/Peluqueras/ Hair Shop/

    Atenci al client/93 883 42 [email protected]

    Pack regal/Carol Bruguera

    Pack regal/Happy Look

    Regala perruqueriaTall, estirats, extensions, productes, tractaments...

    Regala assessoriaCabell, maquillatge,vestuari, packscomplets...+info: pg.15 o carolbruguera.com/happylook+info: carolbruguera.com

    NOVETAT!