cartell de les activitats d'abril-juny de 2012

1
TALLER ESCRIU-ME Aquest taller aproparà d’una manera diferent l’escriptura i el dibuix als nens i a les nenes, que durant una estona utilitzaran una samarreta com a full en blanc on expressar les seves emocions més positives cap als altres i transformaran, doncs, de manera creativa, un element que quotidianament fem servir per vestir-nos. Dates: 26 d’abril: 4t i 5è (dins la Setmana Cultural) 3 de maig: 1r, 2n i 3r 10 de maig: P3, P4, P5 i 6è Horari: 15-16.30 h SILENCI POÈTIC Aquesta activitat servirà per apropar el llenguatge de signes als nens i a les nenes de tots els cursos, que aprendran alguns d’aquests signes a través de la poesia i assajaran, d’aquesta manera, la intensitat que pot tenir el silenci. Dates: finals de maig i juny Totes les activitats estan obertes als pares i a les mares i als avis i a les àvies. UNEIX-TE AL NOSTRE FACEBOOK! El Miracle, escola literària i creativa http://www.facebook.com/groups/elmiracle.escolacreativa Grup de conversa que hem creat per tal que puguis fer i rebre recomanacions sobre llibres i activitats culturals i artístiques adreçats a nens i nenes i a famílies. Per a més informació: AMPA EL MIRACLE, pl. Cardenal Arce Ochotorena, s/n, 43003 Tarragona Tel.: 645 895 268 A/e: [email protected] Activitats abril-juny 2011 Per una escola literària i creativa dia a dia * * Associats a:

Upload: el-miracle-escola-literaria-i-creativa

Post on 05-Aug-2015

103 views

Category:

Education


2 download

TRANSCRIPT

Page 1: Cartell de les activitats d'abril-juny de 2012

TALLER ESCRIU-ME

Aquest taller aproparà d’una manera diferent l’escriptura i el dibuix als nens i a les nenes, que durant una estona utilitzaran una samarreta com a full en blanc on expressar les seves emocions més positives cap als altres i transformaran, doncs, de manera creativa, un element que quotidianament fem servir per vestir-nos.

Dates: 26 d’abril: 4t i 5è (dins la Setmana Cultural) 3 de maig: 1r, 2n i 3r 10 de maig: P3, P4, P5 i 6è

Horari: 15-16.30 h

SILENCI POÈTIC

Aquesta activitat servirà per apropar el llenguatge de signes als nens i a les nenes de tots els cursos, que aprendran alguns d’aquests signes a través de la poesia i assajaran, d’aquesta manera, la intensitat que pot tenir el silenci.

Dates: finalsdemaigijuny

Totes les activitats estan obertes als pares i a les mares i als avis i a les àvies.

UNEIX-TE AL NOSTRE FACEBOOK!El Miracle, escola literària i creativahttp://www.facebook.com/groups/elmiracle.escolacreativa

Grup de conversa que hem creat per tal que puguis fer i rebre recomanacions sobre llibres i activitats culturals i artístiques adreçats a nens i nenes i a famílies.

Per a més informació:

AMPA EL MIRACLE, pl. Cardenal Arce Ochotorena, s/n, 43003 Tarragona

Tel.: 645 895 268 A/e: [email protected]

Activitats abril-juny 2011

Per una escola literària i creativa dia a dia

*

*

Associats a: