butlletí abril 2015

Download Butlletí abril 2015

If you can't read please download the document

Upload: centre-excursionista-sant-boi

Post on 21-Jul-2016

216 views

Category:

Documents


3 download

DESCRIPTION

 

TRANSCRIPT

CESBoi BUTLLET ABRIL 2015

Abril, abrilet, al migdia calor i al vespre fred...

EL SOPAR DEL CESBoi

Tal i com ja us vam informar, el proper divendres, 17 d'abril, a les 21:00 h, i al restaurant Diversus de la nostra vila (carretera de Santa Creu de Calafell, 73), tindr lloc el sopar del Centre. Com sempre amb bona companyia, gresca, obsequis per als assistents, lliurament de diplomes als socis dinamitzadors... Els preus sn 20 els socis i 30 les persones que no siguin scies del CESBoi. Els que tingueu ganes de ser-hi, i encara no us hi heu apuntat, encara hi sou a temps, trobareu tota la informaci del sopar i el formulari per fer la inscripci al blog del Centre.

CURS D'ORIENTACI A LA MUNTANYA. Nivell I

El proper mes de maig, concretament els dies 9, 10, 16 i 17, el CESBoi, amb la FEEC i la AEEBL,organitza un curs d'orientaci a la muntanya, en aquest curs es veuran tcniques d'orientaci que ens ajudaran a situar-nos i desplaar-nos per la muntanya, en zones conegudes i desconegudes, amb l'ajuda del mapa, la brixola i el GPS, i, tamb poder estudiar i preparar prviament un itinerari.

L'objectiu d'aquest curs s dotar els alumnes d'uns coneixements i d'unes capacitats que els permetin realitzar la lectura d'un mapa topogrfic, identificar els elements del terreny, utilitzar la brixola, calcular un rumb determinat, trobar el punt d'estaci, una utilitzaci bsica del GPS i l'estudi i preparaci d'un itinerari. Tot aix els permetr desplaar-se amb seguretat per la muntanya.

Les persones que estigueu interessades a fer aquest curs, trobareu tota la informaci (programa, continguts, preus, horaris, requisits...) i el formulari per fer la inscripci al blog del Centre Excursionista Sant Boi .

ACTIVITATS PER AL MES D'ABRIL

Divendres, 10 d'abril a les 20:00, a la sala de conferncies de can Massallera, audiovisual Senders 1714, caminant per la histria, presentaci i xerrada a crrec de Paco Crestas. Activitat oberta a tots els socis i amics ms grans de 14 anys.

Diumenge, 12 d'abril. Excursi de mitja muntanya a la serra del Corb, a Sant Feliu de Pallerols, (la Garrotxa). Activitat adreada als socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicncia federativa hauran de tramitar una assegurana temporal. Vocal: Joan Anton Ramon.

Divendres, 17 d'abril a les 21:00 h. El sopar anual del Centre Excursionista Sant Boi, al restaurant Diversus.

Dissabte, 18 d'abril. Sortida matinal. Passejada cultural per Vilanova i Sitges. Activitat oberta a tots els socis i amics que ho desitgin. Vocal: Josep Valls Tigre

Dissabte, 18 d'abril. Excursi familiar amb BTT. La via Verda del Llobregat, Cal Rosal. Activitat per a persones de totes les edats i oberta a tothom, per les persones que no disposin de la corresponent llicncia federativa hauran de tramitar una assegurana temporal. Vocal: Xavier LlopisDesplaament amb autocar, places limitades.

Diumenge, 19 d'abril. Caminada popular pels voltants de Sant Boi, en collaboraci amb l'Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat. Vocals: Llus Vidal i Rosa Burgus.

Dissabte, 25 d'abril. Senderisme. Excursi per la Noguera, des d'Als de Balaguer fins al Congost de Mu. Activitat per a persones de totes les edats i oberta a tothom, per les persones que no disposin de la corresponent llicncia federativa hauran de tramitar una assegurana temporal. Vocals: Salvador Martnez i Antonieta Vendrell

ACTIVITATS PER AL MES DE MAIG

Dissabte, 9 i diumenge, 10. Sessions terico-prctiques del curs d'orientaci (FEEC), director Domnec Tarrada.

Diumenge, 10. Excursi de mitja muntanya al Bergued. Graus de Vallcebre i Toll del Forat Negre. Activitat adreada a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicncia federativa hauran de tramitar una assegurana temporal. Vocals: Llus Riquelme i Nria Sez.

Divendres, 15. Sopar dels socis dinamitzadors.

Dissabte, 16. Curs d'orientaci, activitats terico-prctiques.

Diumenge, 17. Sortida prctica del curs d'orientaci.

Diumenge, 24. Excursi conjunta amb altres entitats de la comarca (lloc i altres detalls per determinar)

Dimarts, 26. Xerrada d'introducci a l'astronomia, a crrec del professor Antonio Bernal. Activitat oberta a tots els socis i amics ms grans de 14 anys.

Diumenge, 31. Trobada social d'escaladors a Montserrat. Les persones que vulguin participar de qualsevol de les diferents activitats que aquest dia es duran a terme hauran d'estar en possessi de la corresponent llicncia federativa o b tramitar la llicncia temporal adient a l'activitat que tinguin intenci de realitzar. Vocals: Jordi Navarro i Llus Molins.

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte la presentaci de les activitats, cal que prviament us hgiu inscrit, podeu fer-ho per mitj del formulari que trobareu al blog del centre o b a la secretaria del CESBoi, en l'horari habitual. Trobareu tota aquesta informaci i la complementria (qu cal portar, hora de sortida, preu, mitj de transport, dia i hora de la reuni prvia...) al facebook i al blog del Centre Excursionista Sant Boi.

Us volem fer memria que el CESBoi subvenciona amb un 30% ms el cost dels cursos organitzats per la FEEC i l'AEEBL, a part de la subvenci que ja aplica la federaci.

AVISOS

Recordem a tots els socis que la secretaria del CESBoi secretaria romandr tancada els segents dies:

Divendres, 3 d'abril, Divendres Sant.

Divendres, 17 d'abril, sopar social del CESBoi

Divendres, 1 de maig, festa del Primer de Maig.

I el divendres 15 de maig, l'horari de secretaria ser de 20 a 21:15 amb motiu del sopar anual dels socis dinamitzadors.