yeray toni

Post on 27-Jun-2015

123 Views

Category:

Education

1 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

Estudio de un país europeo Finlandia

TRANSCRIPT

YERAY I TONI

FINLANDIA

FINLÀNDIA

Art i cultura

Finlàndia es un país que realçà la seva cultura nòrdica . En primer lloc la seva arquitectura .Les ciutats en ocasions tenen tocs austers però les cases aïllades son càlides.

Símbols d’identitat

La bandera de Finlàndia es de color blau i blanca.

hidrografia

Finlàndia es el país del mon amb mes percentatge de superfície lacustre, mes de un 9,4%. Els llacs son els elements hidrogràfics mes rellevants de Finlàndia.

Clima

El clima de la Finlàndia meridional es nòrdic. En el nord del país predomina el clima subàrtic. I te un clima continental amb temperatures extremades . L'extasio mes llarga es l’hivern

FAUNA I VEGETACIO

La vegetació esta condicionada per aquest clima tan extrem. Preteneu a la eco zona i a l’imperi pol àrtic predomina els boscos de coníferes: pícees pins avets com especies dominants.

Activitats econòmiques

Finlàndia te una economia molt desenvolupada .te un índex desenvolupat molt alt (0,952).La seva economia es potent i l’industria es molt explotant.

COSTUMS I TRADUCIONS

Sauna : aquest medi de relaxació a nascut en Finlàndia i forma part de la tradició del país.

Nadal :les festes finlandeses duren mes que un parell de dies. Per exemple el nadal allí es mes llarg

GASTRONOMIA

La gastronomia de Finlàndia posseeix influencies regionals procedents d’altres gastronomies Europees, les costums culinàries dels habitants de Finlàndia marcada per el consum de peix.

ORGANITZACIÓ POLITICA

El sistema finlandès es fonamental semi parlamentari encara que el president posseeix alguns poders notables ,foto del president:

PART FINAL

I fins aquí el nostre treball espero que os hagi agradat. Gracies per llegir o.

top related