visites a les obres d’antoni gaudi!!!

Post on 11-Aug-2015

24 Views

Category:

Education

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

Visita les obres d’Antoni Gaudí!!!Visita les obres d’Antoni Gaudí!!!

Aquestes obres son les mes conegudes i les podras visitar per només 35€ per persona.Aquestes obres son les mes conegudes i les podras visitar per només 35€ per persona.

Fem desconté per familia nombrosa.

Parc Güell Parc Güell Parc Güell es un jardí amb molts elements arquitectònics. Situat a la part alta de Barcelona no gaire lluny del Tibidabo .Va ser construida entre els anys 1900 i 1914. Va ser inaugurat com parc públic el 1906.

Parc Güell es un jardí amb molts elements arquitectònics. Situat a la part alta de Barcelona no gaire lluny del Tibidabo .Va ser construida entre els anys 1900 i 1914. Va ser inaugurat com parc públic el 1906.

Sagrada FamiliaSagrada Familia

El temple expiatori de la Sagrada Família. Es un dels exemples mes coneguts del modernisme Català i es va convertir en tot un símbol de Barcelona. Avui en dia no està acabada.

El temple expiatori de la Sagrada Família. Es un dels exemples mes coneguts del modernisme Català i es va convertir en tot un símbol de Barcelona. Avui en dia no està acabada.

La Casa VicensLa Casa VicensLa casa Vicents es un edifici modernista. El primer projecte important d’Antoni GaudÍ. Començat a construir en l’ any 1883. Es situat en el carrer Carolines numero 24 del barri de Gracia de Barcelona. Es tracta d’un projecte molt imaginatiu encarregat per la familia Vicens i Montaner.

La casa Vicents es un edifici modernista. El primer projecte important d’Antoni GaudÍ. Començat a construir en l’ any 1883. Es situat en el carrer Carolines numero 24 del barri de Gracia de Barcelona. Es tracta d’un projecte molt imaginatiu encarregat per la familia Vicens i Montaner.

El CapriciEl CapriciAquesta és una de les obres més singulars de Gaudí. Situada al Carrer Jeonim de Cantabria. Està composta a base de maons vermells i grocs alternats.

Aquesta és una de les obres més singulars de Gaudí. Situada al Carrer Jeonim de Cantabria. Està composta a base de maons vermells i grocs alternats.

La Casa Milà La Casa Milà La casa Milà, tambè coneiguda com “la Pedrera, “ es un edifici modernista que es trova al Passeig de Gracia de Barcelona a la cantonada amb el carrer de Provença.

La casa Milà, tambè coneiguda com “la Pedrera, “ es un edifici modernista que es trova al Passeig de Gracia de Barcelona a la cantonada amb el carrer de Provença.

top related