solicitude de instalaciÓn de software · 3. co fin de mellorar e optimizar cada unha das...

Post on 18-Mar-2020

2 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

SOLICITUDE DE INSTALACIÓN DE SOFTWARE

Esta solicitude deberase entregar na conserxería ou na administración da Facultade de forma individual por cada un dos programas a instalar, xunto co executable, claves de instalación e activación e as súas respectivas instrucións para a súa instalación como se indica no apartado 4 das condicións de instalación. Unha vez que os responsables do centro dea o seu visto e prace á solicitude de instalación do software entenderanse aceptadas todas e cada unha das condicións recollidas neste documento así como o sometemento á lexislación actual de propiedade intelectual eximindo a ATIC e ós técnicos encargados da súa instalación de toda responsabilidade. Feito isto, deberán remitilas o antes posible para o seu rexistro e seguimento a través das vías xa establecidas e que poden ser consultadas en http://www.usc.es/gl/servizos/atic/cau/. Neste casos é preferible que ditas solicitudes se envíen debidamente asinadas por correo electrónico no enderezo cau@usc.es ou por correo ordinario a:

Centro de Atención a Usuarios ATIC - Pavillón de Servizos Campus Vida 15782

Toda solicitude de software deberá realizarse como mínimo con 15 días de antelación e atenderanse na medida en que os recursos, a planificación da ATIC e a dispoñibilidade das aulas o permitan . Realizada a instalación, o servizo de atención a usuarios contactará co interesado para que valide o seu funcionamento, de non ser así, a ATIC quedarán exentas de toda responsabilidade xunto con todas aquelas reflectidas no artigo 21 da Normativa das TIC aprobada polo Consello de goberno o 22 de xullo de 2004.

CONDICIÓNS PARA A INSTALACIÓN DE SOFTWARE NAS AULAS DE INFORMÁTICA:

1. CADA CENTRO É RESPONSABLE DIRECTO DAS AULAS INFORMÁTICAS ÁS CALES A ATIC DARÁ SOPORTE TÉCNICO ENFUNCIÓN DA SÚA DISPOÑIBILIDADE, DATO QUE SE DEBERÁ TER EN CONTA Á HORA DE CONFECCIONAR OS HORARIOS;POLO TANTO, A ATIC NON SE RESPONSABILIZARÁ DE QUE ESTES HORARIOS NON SEXAN COMPATIBLES COA PRESTACIÓNDO SOPORTE NIN DO INCUMPRIMENTO DOS MESMOS POR PARTE DO SEUS USUARIOS QUE ACABE DIFICULTANDO A LABORTÉCNICA.

2. CADA PC DEBERÁ CONTER UNHA ÚNICA VERSIÓN DO MESMO SOFTWARE , OPTANDO PREFERIBLEMENTE POLA ÚLTIMAVERSIÓN ESTABLE NO MOMENTO DA SÚA INSTALACIÓN. POR DEFECTO, O SOFTWARE DISPORÁ DA CONFIGURACIÓNESTÁNDAR, E MÁIS FAVORABLE PARA O MAIOR NÚMERO DE USUARIOS POSIBLE; POLO TANTO, NON SE PERMITIRÁCONFIGURACIÓNS PUNTUAIS OU ESPECÍFICAS QUE NO POIDAN PERPETUARSE NO TEMPO E QUE PREXUDIQUEN OU DASQUE NON POIDAN VENEFICIARSE O RESTO DE USUARIOS, E CUXA REVERSIÓN NON POIDA SER GARANTIDA EN TEMPO POLAATIC.

3. CO FIN DE MELLORAR E OPTIMIZAR CADA UNHA DAS INSTALACIÓNS, O INTERESADO DEBERÁ COLABORAR ESPECIFICANDOAQUELES PAQUETES, DEPENDENCIAS, MÓDULOS, “TOOLBOX,”..., NECESARIAS PARA A DOCENCIA E PRESCINDIDO DETODOS AQUELES QUE NON SEXAN NECESARIOS CANDO A INSTALACIÓN O PERMITA.

4. AS PETICIÓNS DEBERÁN INCLUÍR OS ENLACES PARA A SÚA DESCARGA E AS SÚAS RESPECTIVAS INSTRUCIÓNS DEINSTALACIÓN. NO CASO DE QUE ESTE REQUIRA DUN REXISTRO PREVIO, A SOLICITUDE QUEDARÁ EN ESPERA ATA QUE OSOLICITANTE POÑA O EXECUTABLE A DISPOSICIÓN DO TÉCNICO ENCARGADO DA SÚA INSTALACIÓN. DE NON RECIBIR DITOEXECUTABLE REXEITARÁSE A PETICIÓN.

5. 5 O USUARIO SOLICITANTE E O RESPONSABLE DAS AULAS DO CENTRO ACEPTAN QUE EN TERMOS XERAIS, NON ESTEAPERMITIDO A INSTALACIÓN DE SOFTWARE DE DEMOSTRACIÓN CARENTE DA LICENZA OPORTUNA OU AUTORIZACIÓNEXPRESA, ASÍ COMO TODO AQUEL QUE NON CUMPRA CO ESTIPULADO NO ARTIGO 7 DA NORMATIVA TIC, (E NO SEUDEFECTO A NORMATIVA LEGAL APLICADA EN CADA CASO) ASÍ COMO AQUELES CUXA COMPLEXIDADE TÉCNICA OU FALTADE RECURSOS POR PARATE DA ATIC IMPIDAN A SÚA INSTALACIÓN OU DISPOÑIBILIDADE EN TEMPO.

DATOS PERSOAIS: Primeiro apelido Segundo apelido Nome DNI

Teléfono Correo-e

SR/A. DIRECTOR/A DA ESCOLA POLITÉCNICA SUPERIOR DE ENXEÑARÍA

SOLICITUDE DE INSTALACIÓN DE SOFTWARE

SE PARA O CUMPRIMENTO DO ARTIGO ANTERIOR É NECEARIO UNHA AUTORIZACIÓN EXPRESA QUE PERMITA E FACILITE A SÚA INSTALACIÓN, ESTA SERÁ INCLUÍDA XUNTO CON DITA SOLICITUDE.

6. O SOLICITANTE E RESPONSABLES DAS AULAS DO CENTRO ASUME TODA A RESPONSABILIDAE ANTE A NON DISPOÑIBILIDADEDO SOFTWARE POR INCUMPLIMENTO DAS CONDICIÓN ESTABLECIDAS.

7. TANTO O SOLICITANTE COMO O RESONSABLE DO CENTRO DECLARAN TER LIDO E ACEPTAN AS CONDICIÓNS PARA AINSTALACIÓN DO SOFTWARE RECOLLIDAS TANTO NO CONTRATO DE LICENZA DE DITO SOFTWARE, COMO NESTASOLICITUDE.

8. DECLARAN COÑECER E ACEPTAN A NORMATIVA DAS TIC, A LEI DE PROPIEDADE INTELECTUAL ASI COMO OS ARTIGOS 31,270, 271, 274 E 276 DO CÓDIGO PENAL ENCANTO ÁS CONSECUENCIAS DO USO DE SOFTWARE ILEGAL, E RECOÑECENEXPRESAMENTE QUE O SOFTWARE AQUÍ SOLICITADO CUMPRE CON TODOS OS REQUISITOS LEGAIS ESIXIDOS PARA O SEUUSO NAS AULAS INFORMÁTICAS OU NOS EQUIPOS PARA OS CALES SE SOLICITA A INSTALACIÓN; POLO TANTO, EXIMEN ÁUSC, E POR CONSEGUINTE Á ATIC E ÓS TÉCNICOS ENCARGADOS DA SÚA INSTALACIÓN DE TODA RESPONSABILIDADESUBSIDIRIA.

DATOS DO SOFTWARE:

Nome da Aplicación:

Versión:

Materia/s na/s que se empregará:

Titulación: Curso:

Número de equipos que van a usar o software simultaneamente: Aula:

Software libre: Si ____ Indicar URL de descarga : Non ____

Sistemas Operativos: Windows 7 Enterprise ____ Linux Ubuntu _____ Windows 10 Enterprise ____

Software comercial (Número de licencias): ._______

Licenza Campus USC: Si _____, Non _____ (Achegar copia da licenza de adquisición ou autorización)

Opcións de instalación:

INFORME FAVORABLE

En Lugo, _____ , de __________________ de 20 ____

(Asina dixitalmente este formulario e envíao por correo-e a eps.secretaria.direccion@usc.es)

Infórmase favorablemente a solicitude. En Lugo, _____ , de __________________ de 20 ____

ASDO. DIRECTOR/A DA EPS DE ENXEÑARÍA

top related