serveis espai català-roca

Post on 06-Apr-2016

219 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

 

TRANSCRIPT

FrancescCatalà-Roca,espai de fotografia

Coneixl’Espai!

Rocafort 9-50-H12

9-50-H12

C. Consell de Cent

C. DiputacióC. R

ocaf

ort

C. C

alàb

ria

C. V

ilad

omat

C. C

omte

Bor

rell

C.U

rgel

l

C. Sepúlveda

Urgell

C. L

lanç

à

C. V

ilam

arí

C. d

’Ent

ença

Parc de Joan Miró

Gran Via de les Corts Catalanes Centre CívicGolferichsPl. Espanya

C. T

arra

gona

Av.

Paral·lel

F. Català-Roca, espai de fotografia C/ Llançà, 21. Baixos08015 BarcelonaTel. 93 325 72 91

Pl. Espanya-L1 i L3, i FGC Bus 9, 50, H12 Bicing Equipament accessible

CONTACTA

Li recordem que, de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, les dades personals que ens ha facilitat queden incorporades a un fitxer titularitat de LÚDIC 3 SCCL, que és la responsable. Aquest fitxer té com a finalitat mantenir-lo informat dels serveis culturals que ofereixen els nostres centres cívics. L’informem que, si és el cas, les dades personals se cediran a l’Ajuntament de Barcelona, perquè pugui continuar la prestació d’aquest servei. En el cas que hagi facilitat dades de tercers, vostè s’obliga a informar-los de la present clàusula i a obtenir el consentiment pel tractament d’aquestes.Té dret a exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades de caràcter per-sonal dirigint-se a LÚDIC 3 amb domicili al carrer Diputació 185, entl. 5a 08011 de Barcelona o enviant un e-mail a la direcció ludic3@ludic3.com en qualsevol moment. En el seu cas, en qualsevol moment pot sol·licitar no rebre comunicacions electròniques adreçant-se a la direcció assenyalada de correu-e.

Gestió tècnica: LÚDIC 3, SCCL

MAPA

De dilluns a divendres, de 17 a 21 h.

HORARIS

SEGUEIX L’ESPAIConsulta la programació i serveis de l’espai a:golferichs.org/catala-rocafacebook.com/catalarocatwitter.com/catalaroca

També pots subscriure’t al butlletí electrònic enviant-nos un correu a catalaroca@golferichs.org

CUIDEM EL MEDI

Els químics utilitzats són reciclats i lliurats a una planta de tractament de residus.

FRANCESC CATALÀ-ROCA,ESPAI DE FOTOGRAFIA

L’espai de fotografia Francesc Català-Roca és un equipament munici-pal del Districte de l’Eixample. Neix l’any 1989 com a projecte pioner en l’oferta de serveis de la ciutat de Barcelona, amb la complicitat del fotògraf a qui li deu el nom, el qual va acompanyar el projecte des dels seus inicis.

Aquest espai ofereix un servei integral en el descobriment, gaudi i aprenentatge de la fotografia, a través de la formació i la programació d’activitats divulgatives. També ofereix la possibilitat de desenvolupar la creativitat i la tècnica en l’autoservei de laboratori i plató fotogràfic.

L’espai és també un lloc de trobada i intercanvi entre els amants de la fotografia.

AUTOSERVEI

SERVEIS

Per fer ús de l’autoservei es requereixen coneixements bàsics. Cal re-serva prèvia, per correu-e o per telèfon.

LABORATORI ANALÒGIC EN BLANC I NEGRE I COLOREquipat amb tot el material necessari per al revelat de negatius i l’ob-tenció de les còpies tant en blanc i negre com en color. L’autoservei posa al servei de l’usuari les eines i els components químics bàsics. El paper corre a càrrec de l’usuari.

ESCÀNERPermet realitzar escanejos tant d’opacs com de negatius de diversos formats amb alta qualitat i permet el tractament posterior de la imatge.

PLATÓ

El plató fotogràfic disposa d’un equipament complert tant en llum contínua com en flaix, així com dels diversos accessoris de mesura, il·luminació i suports.

BIBLIOTECA

La biblioteca posa a disposició dels usuaris una àmplia col·lecció de lli-bres monogràfics de grans mestres de la fotografia i d’autor, de volums tècnics sobre diversos temes, d’assaig i llenguatge fotogràfic i revistes fotogràfiques d’època i contemporànies. La biblioteca és d’accés lliure i no requereix reserva prèvia.

FORMACIÓ

La proposta formativa permet iniciar-se a les tècniques bàsiques de fo-tografia, il·luminació i laboratori, així com continuar el recorregut forma-tiu amb seminaris d’aprofundiment. També ofereix la possibilitat d’estar al dia en les novetats i la innovació a través dels seminaris d’especia-lització.

La programació de cursos és trimestral i es pot consultar a la web de l’espai: golferichs.org/catala-roca

DIVULGACIÓ

L’Espai programa conferències, projeccions i exposicions. En les seves activitats acull fotògrafs en actiu que comparteixen la seva experiència des de diferents perspectives de la professió: la tècnica, la creativa, l’artística, etc.

ASSOCIA’T

Per una quota anual reduïda es poden obtenir descomptes als cursos i tallers, i també en l’ús del plató i l’escàner professional i l’accés gratuït als laboratoris. (Vigència de l’1 de gener al 31 de desembre).

top related