programa diumenge 25 les santes 2021 concert ......el hip-hop, r&b i la música electrònica. 21...

Post on 17-Aug-2021

5 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

Barram i repicada

/ Dia 26 / 14 h/ Basílica de Santa Maria

mília Robafaves i els Nans, i els músics de totes les colles, a més dels músics Gary Willis i Gergo Borlai i la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme.

23.30 h / Diversos indretsRevivim el Desvetlla-ment bellugósA les escoles Josep Montserrat, Mar-ta Mata i Rocafonda, el Parc Central, el Port de Mataró, la plaça de l’Ajun-tament i totes les cases de Mataró que s’hi animin, sonarà El Bequetero i comptarem fins a quinze!

Dilluns 2610.30 i 12.30 h / Plaça de l’AjuntamentMostra de balls propis de les comparses de MataróAmb les Diablesses i els Tabalers do Maresme, la Momerota, la Momeroteta i els seus grallers, el Dragalió, el Drac i els seus tabalers, l’Àliga i els Ministrils, i la Família Robafaves i els Nans, amb els flabiolaires.

11 i 19 h / Escola Torre LlauderESPECTACLE FAMILIARAmb P de PallassoNúmeros de màgia i acudits clàssics amb una mirada renovada a càrrec de Cia Sabanni.

14 h / Basílica de Santa MariaBarram i repicadaRepicada especial per anunciar que és vigília de Festa Major.

21 i 23.30 h / Escola RocafondaCONCERTLali BeeGoodUna proposta musical familiar amb lletres dolces i optimistes.

21 i 23.30 h / Parc CentralCONCERTPelat i PelutUn concert fresc, amb fusió de ritmes mediterranis i lletres optimistes.

21 i 23.30 h / Port de MataróCONCERTSmoking StonesNit de rock’n’roll amb una de les millors bandes tribut del món de The Rolling Stones.

21.45 i 23.30 h / Plaça de l’AjuntamentÚnic. Balls, sons i emocionsActe de cultura popular creat pel músic Llibert Fortuny i les compar-ses mataronines. Amb la participa-ció de les Diablesses, la Momerota i la Momeroteta, el Dragalió i el Drac, l’Àliga, la Família Robafaves i els Nans, i els músics de totes les colles, a més dels músics Gary Willis i Gergo Borlai i la Banda de l’Agru-pació Musical del Maresme.

Dimarts 27 A partir de les 7 h / Des de diversos indretsMatinadesEscoltarem les gralles que es tocaran des de diversos balcons i terrasses de la ciutat, així com també l’esclat dels voladors que anuncien que és Festa Major.

Programa Les Santes 2021

Diumenge 189.15 h / Port de Mataró29a Travessa nedant al PortCurses de 500 i 1.000 m.Inscripció gratuïta fins al 15 de juliol a lessantes.cat. No hi haurà la possibilitat d’inscriure’s al moment.Organitza: Direcció d’Esports de l’Ajun-tament de Mataró. Col·laboren: Port de Mataró, Voluntaris per al futur i Diputació de Barcelona

Divendres 2320.30 h / Basílica de Santa MariaAssaig de la Missa de les SantesAssaig obert al públic de l’emble-màtica peça musical, dirigida per Francesc Cortés.Cal reserva prèvia. Donatiu voluntari

Dissabte 2411, 17.30 i 19.30 h / Escola Torre LlauderOperació Gegantada Mostra de balls de gegants, gegantes i nans de Mataró. Organitzen: Coordinadora de Colles Geganteres de Mataró i Ajuntament de Mataró

19 h / Escola Maristes ValldemiaFot-li foc!Mostra de balls i enceses de les colles de diables de la ciutat: les Diablesses de Mataró, el Ball de Diables Atabalats de Cerdanyo-la, els Diables de la Llàntia i el Ball de Diables de Mataró.Organitzen: Diablesses de Mataró, Ball de Diables Atabalats de Cerdanyola, Diables de la Llàntia, Ball de Diables de Mataró i Ajuntament de Mataró

21 i 23.30 h / Escola Josep MontserratCONCERT D’HAVANERES Havàname

21 i 23.30 h / Escola Marta MataCONCERT D’HAVANERES Els Cremats

21 i 23.30 h / Escola RocafondaCONCERT DE RUMBA Mataró Rumba All Stars

21 i 23.30 h / Port de MataróCONCERT D’HAVANERES Mestre d’Aixa

21 i 23.30 h / Parc CentralCONCERT DE RUMBA Ai Ai Ai

21.45 i 23.30 h / Plaça de l’AjuntamentÚnic. Balls, sons i emocionsActe de cultura popular creat pel músic Llibert Fortuny i les comparses mataronines. Amb la participació de les Diablesses, la Momerota i la Momeroteta, el Dragalió i el Drac, l’Àliga, la Família Robafaves i els Nans, i els músics de totes les colles, a més dels músics Gary Willis i Gergo Borlai i la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme.

19 h / Escola Maristes ValldemiaFot-li foc!Mostra de balls i enceses de les colles de diables de la ciutat: les Diablesses de Mataró, el Ball de Diables Atabalats de Cerdanyola, els Diables de la Llàntia i el Ball de Diables de Mataró.Organitzen: Diablesses de Mataró, Ball de Diables Atabalats de Cerdanyola, Diables de la Llàntia, Ball de Diables de Mataró i Ajuntament de Mataró

19 i 21.30 h / Parròquia de Sant JosepCONCERTCor Madrigalista de MataróRepertori de música clàssica i cançó tradicional catalana.

19 i 21 h / Jardins de l’Antic EscorxadorESPECTACLE FAMILIARRemember ShowMúsica, màgia, malabars i humor a càrrec de Teatre Mòbil i Marcel Gros.

21 i 23.30 h / Escola Josep MontserratCONCERTGinestàUn dels grup del moment que combina la música pop, la cançó protesta i el folk català.

21 i 23.30 h / Escola Marta MataCONCERTLa gravetat de CoulombLa formació combina sons tradi-cionals d’instruments com el fla-biol i l’acordió amb els gèneres musicals de ball d’envelat, sota una mirada actual i innovadora.

9 h / Campanar de la basílica de Santa MariaToc d’ofici

10 h / Basílica de Santa MariaMissa de les SantesOfici de Festa Major amb la in-terpretació de la Missa de Glòria, dirigida per Francesc Cortés.

10.30 i 12.30 h / Plaça de l’AjuntamentMostra de balls propis de les comparses de MataróAmb les Diablesses i els Tabalers do Maresme, la Momerota, la Momero-teta i els seus grallers, el Dragalió, el Drac i els seus tabalers, l’Àliga i els Ministrils, i la Família Robafaves i els Nans, amb els flabiolaires.

11 i 19 h / Escola Torre LlauderESPECTACLE FAMILIAREmbolic a la granjaUna sàtira en forma de faula de la nostra societat, a càrrec de la companyia La Baldufa.

11 i 19 h / Pati del Cafè NouESPECTACLEPerceptionsCirc contemporani amb una esce-nografia espectacular, a càrrec de Bivouac Compagnie.Amb la col·laboració de Tranversal. Xarxa d’Activitats Culturals, De Mar a Mar i Interreg-POCTEFA

18 i 19.30 h / Nau GaudíRecepció a les Julia-nes i les Sempronianes

Diumenge 2510.30 i 12.30 h / Escola RocafondaCONCERTBanda de l’Agrupació Musical del Maresme

10.30 i 12.30 h / Plaça de l’AjuntamentMostra de balls propis de les comparses de MataróAmb les Diablesses i els Tabalers do Maresme, la Momerota, la Momeroteta i els seus grallers, el Dragalió, el Drac i els seus tabalers, l’Àliga i els Ministrils, i la Família Robafaves i els Nans, amb els flabiolaires.

11, 17.30 i 19.30 h / Escola Torre LlauderOperació GegantadaMostra de balls de gegants, gegantes i nans de Mataró Organitzen: Coordinadora de Colles Gegante-res de Mataró i Ajuntament de Mataró

19 i 21 h / Jardins de l’Antic EscorxadorESPECTACLE FAMILIARPink UnicornsUn espectacle de dansa i moviment original, fresc i divertit a càrrec de la companyia La Macana.

19 h / Escola Maristes ValldemiaFot-li foc!Mostra de balls i enceses de les colles de diables de la ciutat: les Diablesses de Mataró, el Ball de Diables Atabalats de Cerdanyola, els Diables de la Llàntia i el Ball de Diables de Mataró.Organitzen: Diablesses de Mataró, Ball de Diables Atabalats de Cerdanyola, Diables de la Llàntia, Ball de Diables de Mataró i Ajuntament de Mataró

21 i 23.30 h / Escola Josep MontserratCONCERT Ni tan mal. Pachawa SoundGrup de música amb caràcter propi que beu del reggaeton, el hip-hop, R&B i la música electrònica.

21 i 23.30 h / Escola Marta MataCONCERTLa CoixineraGrup mataroní de música folk.

21 i 23.30 h / Escola RocafondaCONCERTDesig imbècil. MazoniPresentació del disc del grup de música rock.

21 i 23.30 h / Parc CentralCONCERT Dani PulmónEspectacle musical sobre el món del hip-hop.

21 i 23.30 h / Port de MataróCONCERTMaruja LimónProposta musical entre el flamenc, el pop i els ritmes llatins.

21.45 i 23.30 h / Plaça de l’AjuntamentÚnic. Balls, sons i emocionsActe de cultura popular creat pel músic Llibert Fortuny i les comparses mataronines. Amb la participació de les Diablesses, la Momerota i la Momeroteta, el Dragalió i el Drac, l’Àliga, la Fa-

19 h / Escola Maristes ValldemiaFot-li foc!Mostra de balls i enceses de les colles de diables de la ciutat: les Diablesses de Mataró, el Ball de Diables Ataba-lats de Cerdanyola, els Diables de la Llàntia i el Ball de Diables de Mataró.Organitzen: Diablesses de Mataró, Ball de Diables Atabalats de Cerdanyola, Diables de la Llàntia, el Ball de Diables de Mataró i Ajuntament de Mataró

19 i 21.30 h / Parròquia de Sant JosepCONCERTTornem per Les San-tes. Coral La NotaRepertori de musicals i grans èxits de la història de la música.

19.30 h / Pati de la residència Sant JosepBALLADA DE SARDANESCobla Ciutat de Girona

21 i 23.30 h / Escola Josep MontserratCONCERTMélodie GrimardProposta musical de flamenc de la mà d’una jove pianista francesa.

21 i 23.30 h / Escola Marta MataCONCERTBig Band Jazz MaresmeGran concert amb Agustí Burriel, una de les millors veus del jazz.

21 i 23.30 h / Escola RocafondaESPECTACLE[ l o f ] de Cristian & MarioDansa urbana amb les coreografies de Mario Jiménez i Cristian Jiménez. Pro-ducció de l’Aula de Teatre de Mataró.

21 i 23.30 h / Parc CentralSerenata.catLa Principal de la BisbalConcert de cobla amb un reper-tori de temes clàssics, obres líriques, cançons populars i la Nova Cançó.

21 i 23.30 h / Port de MataróCONCERTCoetusGran orquestra que combina prodigiosament la percussió ibèrica i la veu.

21.45 i 24 h / Plaça de l’AjuntamentÚnic. Balls, sons i emocionsActe de cultura popular creat pel músic Llibert Fortuny i les comparses mataronines. Amb la participació de les Diablesses, la Momerota i la Momeroteta, el Dragalió i el Drac, l’Àliga, la Família Robafaves i els Nans, i els músics de totes les colles, a més dels músics Gary Willis i Gergo Borlai i la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme.

23 h / Des de diversos indrets de la ciutatCastell de FocsEspectacle visual i sonor que es podrà veure des de les terrasses i balcons de tota la ciutat.

Fot-li foc!

/ Dies 24, 25, 26, 27, 28 i 29 / 19 h/ Escola Maristes Valldemia

Mostra de balls propis de les comparses de Mataró

/ Dies 25, 26, 27, 28 i 29 / 10.30 i 12.30 h/ Plaça de l’Ajuntament

CONCERT Ni tan mal. Pachawa Sound

/ Dia 25 / 21 i 23.30 h/ Escola Josep Montserrat

CONCERT Smoking Stones

/ Dia 26 / 21 i 23.30 h/ Port de Mataró

CONCERT DE RUMBA Mataró Rumba All Stars

/ Dia 24 / 21 i 23.30 h/ Escola Rocafonda

CONCERT Desig imbècil. Mazoni

/ Dia 25 / 21 i 23.30 h/ Escola Rocafonda

ESPECTACLEPerceptions

/ Dia 27 / 11 i 19 h/ Pati del Cafè Nou

Enguany, a Mataró, viurem Les Santes! Gaudirem d’una programació rica en música, espectacles i cultura popular. Ens hem hagut d’adaptar a la normativa vigent per contenir la covid-19, i l’assistència als actes haurà de ser amb aforament limitat i entrada preassignada. Però l’essència hi serà, i entre tots i totes farem Les Santes del 2021 úniques i excepcionals!

Consulteu el detall de la programació i feu la vostra reserva d’entrades a www.lessantes.cat

Cal reserva prèvia en tots els actes, excepte els que no requerei-xin accedir a un espai concret. Hi ha el preu d’un euro per entrada excepte en els actes que se celebren a la basílica de Santa Maria, a la parròquia de Sant Josep i a la Biblioteca Pompeu Fabra.

La reserva la podeu fer per Internet a www.lessantes.cat, presencialment a les oficines de Cultura de dilluns a divendres de 9 a 14 h i als casals de gent gran del Parc, Oriol Batista i Santes-Escorxador de dilluns a dijous de 10 a 12 h. En aquest horari també podeu trucar als telèfons de suport a la gent gran 93 757 13 17, 93 790 36 72 o bé 683 17 10 21 i us ajudarem a reservar les entrades.

Cal que accediu a l’espai de celebració de l’acte 30 minuts abans de l’inici i que seguiu les indicacions del personal responsable.

F E S T A M A J O R D E M A T A R Ó / 2 0 2 1

CONCERT D’HAVANERES Els Cremats

/ Dia 24 / 21 i 23.30 h/ Escola Marta Mata

ESPECTACLE FAMILIARRemember Show

/ Dia 26 / 19 i 21 h/ Jardins de l’Antic Escorxador

CONCERTSerenata.cat

/ Dia 27 / 21 i 23.30 h/ Parc Central

CONCERTPelat i Pelut

/ Dia 26 / 21 i 23.30 h / Parc Central

Castell de Focs/ Dia 27 / 23 h / Des de diversos indrets de la ciutat

Únic. Balls, sons i emocions

/ Dies 24, 25, 26, 27, 28 i 29 / 21.45 i 23.30 h (dia 27 a les 24 h)/ Plaça de l’Ajuntament

CONCERT Maruja Limón

/ Dia 25 / 21 i 23.30 h/ Port de Mataró

CONCERTCoetus

/ Dia 27 / 21 i 23.30 h/ Port de Mataró

Exposicions

Rauxa. Manel SubiratsDiversos establiments / Durant el mes de juliolExposició de fotografies de Les Santes 2019.Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Art i FestaAteneu de la Fundació Iluro / fins al 29 d’agostMostra de més d’un segle de cartells i programes de Les Santes.Organitza: Museu Arxiu de Santa Maria. Col·laboren: Ajuntament de Mataró i Fundació Iluro

Tot i res. Seny i rauxa a Les SantesLa Destil·leria / Del 17 de juliol al 13 de setembreMostra col·lectiva a l’entorn de la Festa Major.

Organitza: La Destil·leria

Els gegants entre murallesDiversos indrets del casc antic / Del 12 al 23 de juliolMostra de gegants i cultura popular de Mataró.Organitzen: Comissió Mostra de Gegants i AV Via Europa i Nou Parc Central

I a partir d’ara... comença el compte enrere per a Les Santes 2022!

Recomanacions per gaudir de la Festa

PirotècniaEn els actes Únic. Balls, sons i emo-cions i Fot-li foc! hi haurà pirotècnia. És convenient que us protegiu les oïdes i vigileu si hi aneu amb infants a qui els pugui afectar.Les nits dels dies 27 i 29 hi haurà castell de focs i tronada en diversos indrets de la ciutat. Tingueu-ho en compte si teniu animals de companyia als quals els pugui afectar.

CalorProtegiu-vos del sol i hidrateu-vos bé, sobretot si aneu a actes al migdia.

112Si teniu cap problema o creieu que heu d’avisar d’alguna incidència, truqueu

La Botiga de Les SantesLa botiga és exclusivament en línia. Podeu fer les vostres compres a botiga.lessantes.cat.Hi trobareu la samarreta de Les Santes i altres articles, com ventalls, tovalloles, gorres, bosses...Rebreu la vostra comanda a casa. Si heu de fer canvis i devolucions, ho podeu fer a través del web botiga.lessantes.cat o bé al local del carrer de Sant Agustí, 14-16 (del 5 al 30 de juliol de 17 a 20 h).

Les Santes en directe Els dies de Festa Major teniu una finestra digital oberta a través del web mataroaudiovisual.cat.

A més a més podreu seguir en directe alguns actes de Les Santes per Mataró Televisió (canal 24 de la TDT) i per Mataró Ràdio (89·3 FM).

Organització de la Festa

Totes les activitats del programa han estat organitzades per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i diverses entitats de la ciutat. El programa pot sotmetre’s a alguna modificació d’última hora. En aquest cas, es comunicarà a través dels mitjans de comunicació, el web lessantes.cat i les xarxes socials de l’Ajuntament (Facebook de l’Ajunta-ment de Mataró i Cultura Mataró i Twitter @matarocat i @lessantes-mataro), així com el servei d’atenció ciutadana (La Riera, 48 i tel. 010).

Col·laboracionsL’organització de la Festa Major 2021 agraeix totes les aportacions econòmi-ques rebudes i també les col·laboracions d’empreses, particulars, establiments comercials, clubs i entitats de la ciutat que en fan possible la realització. A més, dona especialment les gràcies a totes les persones que, a títol individual o a través d’un col·lectiu, participen des-interessadament i col·laboren de manera decisiva en la difusió i la celebració de la festa:

Aigües de Mataró / Administració de les Santes / Arxiu Municipal de Mataró / Asso-ciació Aiguamoll Música / Associació Cultu-ral Cita Flamenca / Associació Cultural Mar- rinxa / Associació Veïnal de Cirera - Cirera Rock / Ball de Diables de Mataró / Banda de l’Agrupació Musical del Maresme / Cantaires i músics de la Missa de les Santes / Casa de la Música / Coordinadora de Colles Gegante-res de Mataró / Cor Madrigalista de Mataró / Coral La Nota / Dòria Llibres / Equips de Suport / Federació d’Entitats Sardanistes i de Dansa Tradicional Catalana de Mataró / Fundació el Maresme / GospelSons / Grups de grallers i gralleres de Mataró / La Desti-l·leria Espai Cultural / Maria Salicrú / Mata-ró Audiovisual / Membres de les comissions de Foc, del Seguici, de Comunicació i Imatge / Membres de les comparses institucionals: Diablesses de Mataró, Momerota i Mome-roteta, Drac i Dragalió, Família Robafaves i Nans i l’Àliga / Museu Arxiu de Santa MariaNico Guanyabens / Orquestra de Mataró / Restaurant Sangiovese / Segell Microscopi

Els espais de la Festa

Basílica de Santa Maria: Plaça de Santa Maria s/n

Biblioteca Pompeu Fabra: Plaça Occitània, s/n

Escola Josep Montserrat: Carrer de Josep Monserrat i Cuadrada, 3

Escola Marta Mata: Carrer d’Aristòtil, 23

Escola Maristes Valldemia:La Riera, 124-182

Escola Rocafonda: Carrer de Tàrrega, 41

Escola Torre Llauder: Carrer de Ciutat Freta, 31

Foment Mataroní: Carrer Nou, 11

Jardins de l’Antic Escorxador: Carrer d’Enric Prat de la Riba, 110

Parròquia Sant Josep: Carrer de Sant Josep, 7

Pati del Cafè Nou: Muralla de la Presó, 2

Pati de la residència Sant Josep: Muralla de Sant Llorenç, 15

Espais expositius

Ateneu de la Fundació IluroLa Riera, 92Horari: de dimarts a dissabtes feiners de 17.30 a 20.30 h; diumenges i festius d’11.30 a 13.30 h i de 18.30 a 20.30 h

La Destil·leriaCamí Ral, 282-284Horari: els dilluns de 17 a 20 h, de dimarts a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. Dissabtes de 10 a 13 h i de 18 a 20 h.

Informació de la Festawww.lessantes.cat

Segueix i comparteix Les Santes a les xarxes socials

@lessantesmataro #lessantes

@lessantes Cultura Mataró

Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró C. de Sant Josep, 9. Tel. 93 758 23 61 cultura@ajmataro.cat Horaris d’obertura: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

Oficina d’Atenció Ciutadana La Riera, 48 Horari: De dilluns a dijous de 9 a 15 h. Divendres de 9 a 14 h. Telèfon 010 (807 11 70 10 des de fora de Mataró): de 8 a 19 h, de dilluns a di-vendres excepte festius. El preu de les trucades dependrà en cada cas de les tarifes estipulades per cada operador.

Oficina de Turisme La Riera, 48. Tel. 93 758 26 98 turisme@ajmataro.cat Horari: de dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 19 h. Diumenges i festius de 9.30 a 13.30 hwww.visitmataro.cat

En el cas que algun acte s’hagi de suspendre a causa de la pluja o altres raons impre-vistes es retornarà l’import de les entrades a través del mateix procedi-ment amb què es va fer la compra.

DL: B-12261-2021 © Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró © de les fotografies i dels textos, els seus autors

FLASHMOB + CONCERT Jo soc com tu 2.0: Obre els ulls i somriu. Canviaràs el món + Germà Negre

/ Dia 28 / 21 i 23.30 h/ Parc Central

CONCERTGospelSons

/ Dia 28 / 21 i 23.30 h/ Port de Mataró

CONCERTGinestà

/ Dia 26 / 21 i 23.30 h/ Escola Josep Montserrat

ESPECTACLETiravol

/ Dia 29 / 19 i 21 h/ Jardins de l’Antic Escorxador

CONCERTTorna la clàssica, torna l’Orquestra de Mataró!

/ Dia 28 / 19 i 21.30 h / Parròquia de Sant Josep

CONCERT Nakany Kanté

/ Dia 29 / 21 i 23.30 h/ Escola Marta Mata

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA Rauxa. Manel Subirats

/ Durant el mes de juliol/ Diversos establiments de la ciutat

CONCERT Porto Bello

/ Dia 29 / 21 i 23.30 h/ Parc Central

CONCERT El Último Tributo

/ Dia 29 / 21 i 23.30 h/ Port de Mataró

Dimecres 28 9 h / Sortida i arribada al Parc Central42a Cursa Popular Les SantesDistància de 5.000 metres.Inscripció gratuïta, limitada a 1.000 participants, a lessantes.cat. No hi haurà la possibilitat d’inscriure’s al moment. La sortida serà esglaonada.Organitzen: Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró i Centre Atlètic Laietània Col·laboren: Voluntaris per al futur, Diputació de Barcelona i Mataró Bus

10.30 i 12.30 h / Plaça de l’AjuntamentMostra de balls propis de les comparses de MataróAmb les Diablesses i els Tabalers do Maresme, la Momerota, la Momero-teta i els seus grallers, el Dragalió, el Drac i els seus tabalers, l’Àliga i els Ministrils, i la Família Robafaves i els Nans, amb els flabiolaires.

11 i 19 h / Escola Torre LlauderESPECTACLE FAMILIAR Hansel i GretelEl conte clàssic explicat als més petits a càrrec de la companyia Veus Veus.

18 i 19 h / Biblioteca Pompeu FabraESPECTACLE FAMILIAR El show dels Tres quarts de quinzeEspectacle de pallassos a càrrec de Cia 3/4 de 15.

19 h / Escola Maristes ValldemiaFot-li foc!Mostra de balls i enceses de les colles de diables de la ciutat: les Dia-blesses de Mataró, el Ball de Diables Atabalats de Cerdanyola, els Diables de la Llàntia i el Ball de Diables de Mataró.Organitzen: Diablesses de Mataró, Ball de Diables Atabalats de Cerdanyola, Diables de la Llàntia, Ball de Diables de Mataró i Ajuntament de Mataró

19 i 21.30 h / Parròquia de Sant JosepCONCERTTorna la clàssica, torna l’Orquestra de Mataró!Concert de música clàssica a càrrec de l’orquestra mataronina.

19 i 21 h / Jardins de l’Antic EscorxadorESPECTACLEBroadway SantesEspectacle que evoca els grans clàssics del teatre musical a càrrec de la companyia Suerte en mi vida.

19.30 h / Pati de la residència Sant JosepBALLADA DE SARDANESCobla La Principal del Llobregat

21 i 23.30 h / Escola Josep MontserratCONCERTThe ExcitementsMúsica soul amb la veu de Kissia San.

21 i 23.30 h / Escola Marta MataMr. Freak SkaConcert de música ska amb segell mataroní i en català.

21 i 23.30 h / Escola RocafondaCONCERTLa Principal de la NitConcert amb les músiques d’un dels actes més emblemàtics de Les Santes, el No n’hi ha prou!

21 i 23.30 h / Parc CentralFLASHMOB + CONCERT Jo soc com tu 2.0: Obre els ulls i somriu. Canviaràs el món + Germà Negre Flashmob participativa i solidària,i a continuació concert del grup de folk festiu.Organitzen: Fundació el Maresme i Ajuntament de Mataró

21 i 23.30 h / Port de MataróCONCERTGospelSonsConcert del cor de gòspel de Mataró.

21.45 i 23.30 h / Plaça de l’AjuntamentÚnic. Balls, sons i emocionsActe de cultura popular creat pel músic Llibert Fortuny i les compar-ses mataronines. Amb la participació de les Diablesses, la Momerota i la Momeroteta, el Dragalió i el Drac, l’Àliga, la Família Robafaves i els Nans, i els músics de totes les colles, a més dels músics Gary Willis i Gergo Borlai i la Banda de l’Agrupació Mu-sical del Maresme.

Dijous 2910.30 i 12.30 h / Plaça de l’AjuntamentMostra de balls propis de les comparses de MataróAmb les Diablesses i els Tabalers do Maresme, la Momerota, la Momero-teta i els seus grallers, el Dragalió, el Drac i els seus tabalers, l’Àliga i els Ministrils, i la Família Robafaves i els Nans, amb els flabiolaires.

11 i 19 h / Escola Torre LlauderESPECTACLE FAMILIAR La cigala i la formiga Titelles i música a càrrec de la Companyia Xip Xap.

19 h / Escola Maristes ValldemiaFot-li foc!Mostra de balls i enceses de les colles de diables de la ciutat: les Diablesses de Mataró, el Ball de Diables Atabalats de Cerdanyola, els Diables de la Llàntia i el Ball de Diables de Mataró.Organitzen: Diablesses de Mataró, Ball de Diables Atabalats de Cerdanyola, Diables de la Llàntia, Ball de Diables de Mataró i Ajuntament de Mataró

19 i 21 h / Jardins de l’Antic EscorxadorESPECTACLETiravolDansa i malabars a càrrec de la Companyia Daraomaï.Amb la col·laboració de Tranversal. Xarxa d’Activitats Culturals, De Mar a Mar i Interreg-POCTEFA

21 i 23.30 h / Escola Josep MontserratCONCERTTarta RelenaMúsiques de tradició oral, cançons d’autor i pròpies amb sonoritat folklòri-ca mediterrània i tocs electrònics.

21 i 23.30 h / Escola Marta MataCONCERTNakany KantéConcert de música africana que combina diversitat d’instruments, ritmes i sons.

21 i 23.30 h / Escola RocafondaCONCERTWe Are Not Heroes (WANH)Rock mataroní amb influències funk, punk i blues.

CONCERTTarta Relena

/ Dia 29 / 21 i 23.30 h / Escola Josep Montserrat

21 i 23.30 h / Parc CentralCONCERTPorto BelloShow musical i visual amb melodies d’ska, reggae, rumba, rock o punk.

21 i 23.30 h / Port de MataróCONCERTEl Último TributoConcert tribut al grup El Último de la Fila.

21.45 i 23.30 h / Plaça de l’AjuntamentÚnic. Balls, sons i emocionsActe de cultura popular creat pel músic Llibert Fortuny i les compar-ses mataronines. Amb la participa-ció de les Diablesses, la Momerota i la Momeroteta, el Dragalió i el Drac, l’Àliga, la Família Robafaves i els Nans, i els músics de totes les colles, a més dels músics Gary Willis i Gergo Borlai i la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme.

1 h / Des de diversos indretsTronada de fi de festaEspectacle sonor i lluminós que es podrà veure des de les terrasses i balcons de tota la ciutat.

A més a mésPetons amb bombolles. Petons per Les SantesFoment Mataroní / Del 24 al 29 de juliol, d’11 a 13 h i de 17 a 21 h. El dimarts 27 només de 17 a 21 h.Veniu i feu-vos un petó, el fotògraf Enric Lucena ho immortalitzarà i us regalarà la fotografia digital.

top related