presentació voltem pel món

Post on 30-Jun-2015

142 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

PRESENTACIONS

AULA D’ACOLLIDACEIP CASCAVELL

SANT ADRIÀ DE BESÒS

CURS 2008-2009

HOLA! Hem dic Melany , sóc de L’Equador, de la ciutat de Guayaquil .Tinc 10 anys . Faig 5è. de Primària. Visc a St. Adrià de Besòs amb els meus pares, els meus dos germans i la meva germana.Sóc morena , una mica alta i tinc els ulls de color marró fort.M’agrada la música de Reggaeton, Bachata ,Salsa i Merengue.I els meus cantants preferits es diuen Toby Love i Aventura.

Hola! Em dic Nabeel.Sóc de Pakistan. Tinc 10 anys.M’agradaria conèixer a tothom .M’agrada molt el manga i els dibuixos de manga com Naruto, One piece i Dragon ball .Soc alt, tinc el cabell negre i la pell morena .M’agrada molt el futbol. Faig de defensa amb el meu amic Ping que ve de Xina.La nostra professora de l’aula d’acollida es diu Lluïsa .Tinc tres germans i no tinc cap germana .

Hola hem dic Rosa. Tinc 10 anys i sóc de Bolivia -Cochabamba . M’ agrada tocar el piano .

Estic contenta d’estar amb la meva família aquí en Espanya, apart de que és molt petita a comparació de Cochabamba.

Hola! Hem dic: Ping. Sóc xinès i tinc 12 anys i m’agrada molt jugar a futbol .Tinc el cabell curt i m’agrada la música rap .I m’agrada molt el manga : Naruto , Bola de Drac, etc .Sóc de l’escola Cascavell .

L’Ayoub és el cinquè company de l’Aula d’Acollida, que en aquests moments no pot fer la presentació perquè està al seu país. Després de Festes s’incorporarà al grup.

top related