la princesa ja ha arribat

Post on 17-Aug-2015

81 Views

Category:

Education

5 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

LA PRINCESA JA HA ARRIBAT

El poble de les princeses !Hi havia una vegada una princesa molt guapa que es deia Valeria.

Tenia els cabells llargs i els llavis roses.

Un dia la princesa Valeria, mentre estava al jardí tallant flors, va sentir un soroll molt bonic, una cançó.

Era un príncep, que estava cantant a la vora del riu. La princesa li va dir:- Hola, com et dius ?. I el príncep li va respondre amb una veu molt fina i molt dolça.-Marc. I tu ?.La princesa es va apropar.- Valeria, em dic. Vols que quedem demà a la platja per recollir petxines i sentir el soroll del mar ?. Li va preguntar la princesa. I el príncep va dir que si.

La princesa Valeria se'n va anar cap el seu palau per avisar a la reina Alba i el rei David.

La reina Alba cantava molt bé i li agradava molt la música rap i actuar. Al rei, en canvi, li agradava molt llegir i escriure.

Els hi va dir. “ M'he trobat un príncep que es diu Marc, té els cabells castanys com la xocolata i és molt amble i canta molt bé. Hem quedat demà a la platja”

La reina Alba li va dir que la deixava anar però que ja era tard i s'havia d'anar a dormir.L'endemà la princesa es va llevar molt contenta, es va posar un vestit de color blau com el cel i unes sabates de taló, roses com les flors. Es va pentinar molt bé, va agafar cinc euros i se'n va anar.

En arribar va comprar uns gelats amb els cinc euros. Un de llimona per a ella i l'altre de nata per al príncep. S'ho van passar molt bé i van xerrar molt.

Al final el príncep li va preguntar: "Et vols casar amb mi?" I ella va contestar que sí. Al cap d'uns dies es van casar i van ser feliços per sempre més.

top related