jornadas sobre mujeres, justicia y discapacidad · modera: eduardo garcía de leonardo tobarra,...

Post on 13-Oct-2020

10 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

Dar a conocer las actuaciones que se están llevando acabo para hacer efectivos los derechos de las personascon discapacidad en el ámbito de la justicia.Informar sobre las características de la asistenciajurídica y la mediación gratuita para las personas condiscapacidad.Presentar los resultados de los informes sobreaccesibilidad en los edificios judiciales de laComunitat Valenciana.Presentar guías de buenas prácticas para personas condiscapacidad.

Objetivos

OrganizaForo sobre Justicia y Discapacidad.Conselleria de Justicia, Interior y Administración Públicade la Generalitat Valenciana con la colaboración delColegio Notarial de Valencia y CERMI CV.

Más informaciónwww.gov.gva.es/drets Acceso libre limitado a la capacidad de la sala.

MUJERES,

JUSTICIA YDISCAPACIDAD

VALÈNCIA, 24 DE FEBRERO DE 2020 Lugar: Colegio Notarial de ValenciaCalle de Pascual i Genís, 2146002 València 16.30h Inauguración.Luis Vañó Gisbert. Presidente de CERMI CV.Francisco Cantos Viñals. Notario. Decano del Colegio Notarial deValencia.Hble. Sra. Gabriela Bravo Sanestanislao. Consellera de Justicia. 16:45h – 17:30h. Presentación de las Guías de Buenas Prácticaspara personas con discapacidad.Modera: Juan Francisco Herrera García- Canturri. Notario.Almudena Castro-Girona Martínez. Directora FundaciónAequitas.Cesar Belda Casanova. Notario. 17:30h – 18:00h. Testimonios de mujeres y su relación con lajusticia ¿Es realmente accesible para todos por igual?Modera: Alba Soriano Gil. Psicóloga de la Asociación Xarxa.Sabrina Balen. Asociación Xarxa.Khrystyna Bilous. Asociación Xarxa.Esperanza Adrià Pardo, CERMI Mujeres. 18.00h–18.30h. Atención a las víctimas del delito ydiscapacidad.Marisa Prior Carrillo, Jefa del Servicio de Asistencia a lasVíctimas del Delito. GVA. 18.30h–19.30h  Accesibilidad en los edificios judiciales de laComunitat Valenciana.Modera: Eduardo García de Leonardo Tobarra, Jefe del Serviciode Análisis. GVA.Leonor Lidón Heras. Doctora en Derecho. Experta en DerechosHumanos y Discapacidad.Salvador Mocholí Alabau, Jefe del Servicio de infraestructuras,GVA. 19.30h–20.30h  Acceso a la justicia y discapacidad: Asistenciajurídica gratuita y mediación gratuita.Modera: María José Morales Godos, Subdirectora Gral. deReformas Democráticas y Acceso a la Justicia, GVA.Margarita Goñi Comendador, Jefa del Servicio de Acceso a laJusticia. GVA.Teresa Benedito Ibañez, Jefa del Servicio de Mediación. GVA.Juan Luis Gironés Penadés, Jefe de Sección de Mediación. GVA.Mónica Aguado Tamarit, Letrada. CERMI.

València, 24 de febrero de 2020Alicante, 4 de marzo de 2020Castelló, 15 de abril de 2020

Elche, 12 de mayo de 2020

Canva.com © Copyright

Donar a conéixer les actuacions que s'estan duent aterme per a fer efectius els drets de les persones ambdiscapacitat en l'àmbit de la justícia.Informar sobre les característiques de l'assistènciajurídica i la mediació gratuïta per a les persones ambdiscapacitat.Presentar els resultats dels informes sobreaccessibilitat en els edificis judicials de la ComunitatValenciana.Presentar guies de bones pràctiques per a personesamb discapacitat.

Objectius

OrganitzaFòrum sobre Justícia i Discapacitat.Conselleria de Justícia, Interior i Administració Públicade la Generalitat Valenciana, amb la col·laboració delCol·legi Notarial de València i CERMI CV.

Més informaciówww.gov.gva.es/drets Accés lliure limitat a la capacitat de la sala.

DONES,JUSTÍCIA I

DISCAPACITAT

VALÈNCIA, 24 DE FEBRER DE 2020 Lloc: Col·legi Notarial de ValènciaCarrer de Pasqual i Genís, 2146002 València 16.30 h. Inauguració.Luis Vañó Gisbert. President de CERMI CV.Francisco Cantos Viñals. Notari, Degà del Col·legi Notarial deValència.Hble. Sra. Gabriela Bravo Sanestanislao. Consellera de Justícia. 16.45 h – 17.30 h. Presentació de les Guies de Bones Pràctiquesper a persones amb discapacitat.Modera: Juan Francisco Herrera García-Canturri. Notari.Almudena Castro-Girona Martínez. Directora FundacióAequitas.César Belda Casanova. Notari. 17.30 h – 18.00 h. Testimoniatges de dones i la seua relació ambla justícia.És realment accessible a tots per igual?Modera: Alba Soriano Gil. Psicòloga de l'Associació Xarxa.Sabrina Belén. Associació Xarxa.Khrystyna Bilous. Associació Xarxa.Esperanza Adrià Pardo, CERMI Dones. 18.00 h – 18.30 h. Atenció a les víctimes del delicte idiscapacitat.Marisa Prior Carrillo. Cap del Servei d'Assistència a les Víctimesdel Delicte. GVA. 18.30 h – 19.30 h. Accessibilitat en els edificis judicials de laComunitat Valenciana.Modera: Eduardo García de Leonardo Tobarra. Cap del Serveid'Anàlisi. GVA.Leonor Lidón Heras. Doctora en Dret. Experta en Drets Humans iDiscapacitat.Salvador Mocholí Alabau. Cap del Servei d'Infraestructures.GVA. 19.30 h – 20.30 h. Accés a la justícia i discapacitat: Assistènciajurídica gratuïta i mediació gratuïtaModera:  María  José  Morales Godos. Subdirectora Gral. deReformes Democràtiques i Accés a la Justícia. GVA.Margarita Goñi Comendador. Cap del Servei d'Accés a la Justícia.GVA.Teresa Benedito Ibáñez. Cap de Servei de Mediació. GVA.Juan Luis Gironés Penadés. Cap de Secció de Mediació. GVA.Mónica Aguado Tamarit. Lletrada. CERMI.

València, 24 de febrer de 2020Alacant, 4 de març de 2020

Castelló, 15 de abril de 2020Elx, 12 de maig de 2020

Canva.com © Copyright

top related