habilitats amb cercles circuit d’agilitat i coordinaciÓ · educaciÓ fÍsica el 1r trimestre hem...

Post on 20-Jul-2020

9 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

EDUCACIÓ FÍSICA El 1r trimestre hem fet jocs populars, jocs cooperatius, jocs de força, jocs alternatius per estacions, la bandera, diverses sessions de hoquei i voleibol, de “pitxi” i pilota canadenca, i també partits de bàsquet i d’handbol.

HABILITATS AMB CERCLES CIRCUIT D’AGILITAT I COORDINACIÓ

ESTACIONS DE JOCS HABILITATS MOTRIUS ESPECÍFIQUES

HABILITATS AMB PIQUES, PILOTES I CERCLES JOCS ALTERNATIUS AMB MATERIAL DIFERENT

PICHI I BÉISBOL HOQUEI

El 2n trimestre hem fet jocs pre-esportius com la pluja de pilotes o plantar la pilota a la línia. Varies sessions de futbol-flag per iniciar-nos al rugbi, jocs d’amagar-se, curses de sacs…

També hem fet jocs tradicionals (xarranques, dianes, bitlles, xapes…), circ i malabars (carioques, diàbolos, anelles, pilotes, plats xinesos,…).

Hem experimentat amb el paracaigudes jocs en gran grup cooperatiu. Molts dies també hem treballat individualment, en parelles, en grups i en dos grups classe, en funció de les activitats.

BÀSQUET CERCLES CORDES FUTBOL PITXI INDIAQUES

El 3r trimestre hem fet raquetes (bàdminton, tennis i tamborí), activitats gimnàstiques ajudant-nos en parelles o en grups, expressió corporal amb els ritmes del “just dance” i hem creat una coreografia de ball per grups. També ens hem entrenat pels jocs de la jornada esportiva de les escoles del poble.

top related