el clima mediterrani (2014 15) david, oscar, agustín

Post on 02-Aug-2015

197 Views

Category:

Education

3 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

INDEX

EL PAISATGE MEDITERRANI ………........ EL CLIMA………………………………….. ELS RIUS……………………………………. VEGETACIÓ……………………………….. FAUNA …………………………………….. RIUADES I LES INUNDACIONS ………….. LA RELACIÓ………………………………...

EL PAISATGE

El paisatge mediterrani es localitza a zones costaneres de la conca del mar Mediterrani.

EL CLIMA MEDITERRANI

El clima mediterrani es caracteritza per la calor i la sequera dels estius.Els hiverns hi són suaus i això és degut a lacció del mar,els minims de pluja es donen a l’estiu.Durant la tardor la tardor les precipitacions son abundants.

ELS RIUS DEL MEDITERRANI

Els rius del medi mediterrani tenen el cabal escás i irregular a causa de les diferents estacionals que hi experimenten les pluges.

LA VEGETACIÓ DEL MEDITERRANI

Els boscos Mediterranis están formats per arbres de fulla perenne com pins, alzines,etc. Son arbres baixos i amb fulles petites, están cobertes de pel que les protegeix de la calor i aixi evita una evaporació excesiva.

FAUNA

En el paisatge mediterrani hi viuen grans mamifers,hi abunden els ratolins de camp, alguns tipus de serps i altres reptils.

Les riuades iles inundacions son el risc natural més freqüent a España sobretot al llevant peninsular: a Cataluña , la cumunitat Valenceina, la regió de Múrcia i Andalusia. Les pluges torrencials que tenen lloc durant la tardor poden fer que les lleres de rius petits de rieres escunberteixen en poca estona en rius molt cabalosos.

ESPEREM QUE US AGI AGRADAT :D

top related