diari de greg xavi

Post on 25-Jun-2015

475 Views

Category:

Documents

4 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

Un pringat total

Autor i il·lustrador: Jeff Kinney

DIARI DEL GREG

Personatges

Fregley: És un nen molt extrany i solitari. Va a l’institut amb el Greg.

Rowley: És el millor amic del Greg. És molt infantil i va al mateix institut.

Greg: És qui escriu el diari i també és el protagonista. És molt simpàtic.

Manny: És el germà petit del Greg i és molt entremeliat. Li agrada pintar i es molt xivato.

Rodrik: És el germà gran del Greg. Té una banda de música i està enamorat.

Susan: És la mare del Greg i té un caràcter molt dur.

Frank: És el pare del Greg i té un caràcter tranquil i vol que els seus fills siguin homes.

RESUMLa història tracta sobre un nen. La seva mare li va regalar un diari personal per escriure les coses que li passen a l’institut, a casa … Quan va ser el primer dia d’institut els altres nens es reien d´ell i el tractavenmalament però tenia un millor amic que es deia Rowley.A l’institut hi havia la maledicció del Formatge,que es semblava al pilla-pilla.

Tenia dos germans. Al germà petit, que es deia Manny, li agradava molt dibuixar i pintar. El germà gran, que es deia Rodrik, tenia un grup de música amb els seus amics.En halloween, el Greg i el Rowley van fer una broma a uns nens i els nens es van enfadar i van fer que el Rowley es mengés el formatge de la maledicció però el Greg el va defensar.

Fets importantsEl Greg tenia un diari que la seva mare li va regalar. No li agradava escriure al diari, però la seva mare l’ obligava.El Rowley i el Greg feien molt bona parella, però els dos eren molt pringats. Durant una temporada, el Greg i el Rowley van deixar de ser amics i el Rowley va tenir un altre amic i es van posar a les samarretes “super col·legues”.

Opinió personal

Per a mi, aquest llibre és molt divertit perquè és un nen que escriu al seu diari tot el qui li passa. Tots els personatges són molt graciosos. Hi han 6 llibres del diari del Greg.

La meva nota del llibre es: 9,75

top related