buidar els arxius temporals del navegador · 2015-09-16 · buidar els arxius temporals del...

Post on 08-Jul-2020

6 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

BUIDAR ELS ARXIUS TEMPORALS DEL NAVEGADOR 1. Requeriments navegador web Es necessari que el navegador utilitzat sigui Microsoft Internet Explorer versió 8 o 9, ja que altres versions no estan suportades. 2.Procediment Primer de tot cal tancar totes les finestres obertes de Microsoft Internet Explorer. Un cop tancades, obrirem una finestra nova de Internet Explorer i accedirem a la pestanya de “Herramientas”, situada a la part superior dreta del navegador, tal i com s’indica a la següent imatge:

Al menú desplegable haurem d’accedir a la opció “Opciones de

internet”. Això obrirà un menú de opcions. Allà haurem d’anar a la pestanya “General”. Un cop a General, haurem de pitjar el botó “Eliminar”

Per acabar haureu de tenir les opcions de “Eliminar el historial de exploración” exactament com es mostra a la imatge següent: Un cop fet això, premem el botó [Eliminar] i esperem al missatge de confirmació que s’han eliminat tots els arxius temporals.

HABILITAR COMPATIBILITAT AMB MICROSOFT INTERNET EXPLORER V10

En cas que el navegador web sigui Microsoft Internet Explorer v.10 i no sigui possible recular a la versió 9, cal activar la “Vista de Compatibilidad” per tal que funcioni correctament la plataforma CRM.

En una finestra del navegador, cal prèmer la tecla [Alt] i accedir a la opció Herramientas. Dins el menú “Herramientas” seleccionem la opció “Configuración de Vista de compatibilidad”

En aquesta finestra hem d’afegir l’adreça “cecot.org” tal i com es mostra a la imatge, prement el botó [Agregar].

PUBLICACIÓ D’ANUNCIS AL CRM Es requereix que les fotos dels anuncis siguin en format JPEG, PNG o GIF. (El format BMP NO está suportat) Si la foto pujada no té aquest format, l’anunci no es publicarà. Es recomana utilitzar fotografies de màxim 150Kb, ja que són més lleugeres i tenen prou detall per a visualització al web.

top related