agenda cultural, gener 2014

7
Número 196. Gener 2014 Tota la informació sobre les activitats a www.elprat.cat Segueix-nos a EL PRAT CULTURA Porta l’agenda cultural al mòbil! No et perdis cap activitat! http://m.agendacultural.elprat.cat Ja tens la xapa??? Has sentit o llegit algun conte o llibre interessant darrerament? Vols recomanar- ho als teus amiguets i amiguetes? I també a Ses Majestats els Reis de l’Orient? Els títols de Camarlenc i Camarlenca Reial t’esperen!! Amb ells podràs contribuir en la cura de les carrosses d’una manera personal i directa. On? al Garatge Reial!!! Pots portar la teva recomanació de lectura a la Biblioteca, lliurar-la als Carter Reials de la Lectura o fer-la digitalment a la web de la biblio. Carters Reials de la Lectura Al Centre Cívic Jardins de la Pau Divendres 27 de desembre, a les 17 h Al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa Dijous 2 de gener, a les 18 h Al Pratijoc Divendres 3 de gener, a la tarda A la Biblioteca Dissabte 4 de gener, a les 12 h Al Garatge Reial (pista de bàsquet Xavier Marcilla) Diumenge 5 de gener, d’11 a les 14 h Diumenge 5 El garatge reial El Garatge Reial torna a obrir les portes a tota la quitxalla de la ciutat. A més de visitar les carrosses dels Reis mags, escoltar el conte de La Mila i els Reis com l’any passat, també podràs participar al taller- concurs de dibuixos. Camarlencs i camarlenques, el taller treu fum. Hi ha molta feina i us hi esperem per veure si ens podeu donar un cop de mà. Pista de bàsquet Xavier Marcilla D’11 a 14 h Cavalcada de SSMM els Reis d’Orient A les 17.30 h, a la plaça de Catalunya, tindrà lloc la recepció oficial per part de les autoritats locals de SSMM els Reis d’Orient. A continuació, ens haurem d’afanyar perquè al Barri de Sant Cosme les carrosses ja estan preparades per al recorregut de la Cavalcada Reial que començarà a les 18.30 h, al c. Riu Llobregat i continuarà per la pl. Pirineus, c. Serra del Cadí, av. Pompeu Fabra, av. Remolar, c. Lleida, ctra. Marina, av. Verge de Montserrat, c. Frederic Soler, c. Ferran Puig, fins a arribar a la pl. de la Vila. A les 20 h, aproximadament, està prevista l’ arribada a la plaça de la Vila. Ses Majestats pujaran al balcó de l’Ajuntament des d’on llençaran el seu missatge a tots els nens i nenes del Prat. Estigueu a l’aguait! ARRIBADA DE SSMM ELS REIS D’ORIENT

Upload: el-prat-cultura

Post on 09-Mar-2016

227 views

Category:

Documents


5 download

DESCRIPTION

Activitats culturals que es realitzen a la ciutat del Prat de Llobregat en el període de Nadal i el mes de gener de 2014.

TRANSCRIPT

Número 196. Gener 2014

Tota la informació sobre les activitats a www.elprat.cat

Segueix-nos a EL PRAT CULTURAPorta l’agenda cultural al mòbil!

No et perdis cap activitat!http://m.agendacultural.elprat.cat

Ja tens la xapa???Has sentit o llegit algun conte o llibre interessant darrerament? Vols recomanar-ho als teus amiguets i amiguetes? I també a Ses Majestats els Reis de l’Orient? Els títols de Camarlenc i Camarlenca Reial t’esperen!! Amb ells podràs contribuir en la cura de les carrosses d’una manera personal i directa. On? al Garatge Reial!!! Pots portar la teva recomanació de lectura a la Biblioteca, lliurar-la als Carter Reials de la Lectura o fer-la digitalment a la web de la biblio.

Carters Reials de la LecturaAl Centre Cívic Jardins de la PauDivendres 27 de desembre, a les 17 h

Al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera BaixaDijous 2 de gener, a les 18 h

Al PratijocDivendres 3 de gener, a la tarda

A la BibliotecaDissabte 4 de gener, a les 12 h

Al Garatge Reial (pista de bàsquet Xavier Marcilla)Diumenge 5 de gener, d’11 a les 14 h

Diumenge 5

El garatge reial El Garatge Reial torna a obrir les portes a tota la quitxalla de la ciutat. A més de visitar les carrosses dels Reis mags, escoltar el conte de La Mila i els Reis com l’any passat, també podràs participar al taller-concurs de dibuixos. Camarlencs i camarlenques, el taller treu fum. Hi ha molta feina i us hi esperem per veure si ens podeu donar un cop de mà. Pista de bàsquet Xavier MarcillaD’11 a 14 h

Cavalcada de SSMM els Reis d’Orient A les 17.30 h, a la plaça de Catalunya, tindrà lloc la recepció oficial per part de les autoritats locals de SSMM els Reis d’Orient. A continuació, ens haurem d’afanyar perquè al Barri de Sant Cosme les carrosses ja estan preparades per al recorregut de la Cavalcada Reial que començarà a les 18.30 h, al c. Riu Llobregat i continuarà per la pl. Pirineus, c. Serra del Cadí, av. Pompeu Fabra, av. Remolar, c. Lleida, ctra. Marina, av. Verge de Montserrat, c. Frederic Soler, c. Ferran Puig, fins a arribar a la pl. de la Vila.A les 20 h, aproximadament, està prevista l’arribada a la plaça de la Vila. Ses Majestats pujaran al balcó de l’Ajuntament des d’on llençaran el seu missatge a tots els nens i nenes del Prat. Estigueu a l’aguait!

ARRIBADA DE SSMM ELS REIS D’ORIENT

AtresbandesSolfatara

Tot gira al voltant d’una taula i els seus usos més comuns: un esmorzar, un dinar i un sopar. En aquest espai, el Miquel i la Mònica lluitaran per normalitzar una situació que els acaba d’esclatar a les mans: ja no tenen res més a dir-se. 1r Premi del Jurat i del Públic al Be Festival de Birmingham (2012) i premi a la millor direcció i al millor actor a l’Skena up Festival de Kosovo (2012).

Teatre Kaddish. Dissabte 11, a les 20.30 h. Entrada: 6 €

T e

atre

i D

ansa

Cia. La excelencia, la petite excellenceIdentidad

Amb Esther Calderón, Yaiza de los Muros, Mariona Gallardo, Sandra Infantes, Maria López, Rocío Martínez, Núria Millan,

Andrea Padilla, Úrsula Rilo i Paula Romero. Direcció i coreografia: Úrsula RilloEspectacle de hip hop que ens parla sobre la identitat de cadascun de nosaltres, de com podem passar desapercebuts i de com l’art ens pot ajudar a reafirmar-nos i a sobreviure, de com la identitat ens ajuda a no morir.

Teatre Modern. Dissabte 25, a les 21 h Entrada: 10 €

Espai obert de circ Espai d’assaig obert per provar i entrenar tècniques de circ: equilibri, acrobàcia, aeris i malabars.

Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Divendres 10, a les 18 h

INFANTILL’hora del conteBiblioteca Antonio Martín. Dissabtes, a les 12 h

Dissabte 21 de desembreTastet de contes de Nadal, amb la Minúscula Dissabte 28 de desembreExplica’m un Nadal, amb Moi Aznar

Jordi ToniettiAra t’ho explicoJordi Tonietti és un dels cantants i animadors infantils més coneguts d’avui en dia. Ens presenta una proposta d’animació per a grans i petits que combina contes, cançons i balls.

Cèntric Espai CulturalDijous 2 de gener, a les 12 h

Pratijoc’13El Món del Circ Per a infants de 3 a 12 anys Les entitats de lleure del Prat (AEiG Anton Vilà, AEiG Conxita Busquets, Centre Esplai El Globus, CE Sant Pere i Sant Pau, Imaginarium i el Grup Infantil Sant Cosme) i la Colla de Diables del Prat, han organitzat moltes activitats, jocs i tallers. Cada dia a les 20 h, es finalitzarà amb

espectacles per a grans i petits al pati de l’escola del Parc.Escola del Parc. Del 27 de desembre al 3 de gener De 16 a 20 h (31 de desembre i 1 de gener tancat) Entrada: 2 € per participant / dia (acompanyants adults: 0,50 € / dia i Abonament 3 dies: 5 €)

Caga TióOrganització: AE Anton Vilà

Pl. de Pau Casals. Dimarts 24 de desembre, a les 16 h

N A

DA

LTEATRE I MÚSICAConcert de NadalCoral lo Llobregat de les Flors Cèntric Espai Cultural. Diumenge 22 de desembre, a les 18 h

Concert de Nadales al carrerThe Gospel Prat ProjectC. Ferran Puig. Dilluns 23 i 30 de desembre, a les 18.30 h

Cia. Els PastoretsNit de reisTeatre Modern. Diumenge 29 de desembre, a les 18.30 h. Entrada: 6 €

Concert de ReisAssociació Musical del PratCèntric Espai Cultural. Dilluns 6 de gener, a les 19 h

I A MÉS A MÉSL’Home dels NassosUn any més, torna la cercavila de l’home dels nassos pels mercats i carrers de la ciutat, amb final a la pl. de la Vila, on hi haurà una animació de tambors i música a càrrec de les colles de cultura tradicional de la ciutat.

Carrers i Mercats de la ciutat. Dimarts 31 de desembre, a les 11 h

Ball de cap d’any amb Dúo MediterráneoOrganització: Associació Cultural Tot pel Ball

Centre Cívic Jardins de la Pau. Dimarts 31 de desembre, a les 00 hEntrada: 20 €

Carters ReialsVegeu tots els carters reials a la www.elprat.cat

Presentació de la nova temporada de Teatre Música i DansaConeix les propostes de la nova temporada d’arts escèniques a la ciutat, de la mà d’alguns dels seus protagonistes.

Cèntric Espai CulturalDilluns 13, a les 19 h

Opera amb tuAmb Donna Reinhard, Sílvia Borges i Àlex Morandini. Direcció de Sílvia BorgesEspectacle líric interactiu d’introducció a l’òpera. Opera amb tu neix del desig

d’acostar la lírica al gran públic, alliberant-la del clixé de gènere elitista. Una invitació per a qui desitgi tenir una experiència coparticipativa amb els artistes a l’escenari. L’espectacle inclou àries i duos de Mozart, Verdi, Puccini, Bizet, Bellini, Rossini i Offenbach. Organització: Opera amb tu

Cèntric Espai Cultural. Dissabte 18, a les 19 h Entrada: 10 €

M ú

sica

Vermutis al Sol Música en directeOrganització: Gastrobar by Ona Nuit

Terrassa Gastrobar by Ona Nuit, Cèntric Espai Cultural Dissabtes i diumenges, a les 12.30 h

ENCARA POTS VISITARE.P.03Colectivo Julio, Enric Farrés i Roger Amat, Raquel Friera, Xavi Mateo, Inma Quesada, Laura Quinto i Maite Travé

L’exposició mostra peces artístiques i documents on els creadors re-interpreten dos dels projectes que s’han impulsat des d’Unzip durant l’any 2012: París no se acaba nunca: #ElPrat, d’Enric Farrés i Roger Amat i Spaces of possible, de Raquel Friera.

Centre d’Art Torre MuntadasFins al 2 de febrerE

xpo

sici

ons

NOVA EXPOSICIÓNúria OrejaRecords sommiats Exposició fotogràfica on l’autora reflexiona sobre el pas de la infantesa a l’adolescència. Quan som nens som capaços de somiar i dibuixar el nostre món imaginari al que podem arribar sempre que volem. Amb l’adolescència perdem aquesta innocència i comencem a tenir límits i censures.

Centre Cívic Jardins de la Pau Del 9 de gener al 2 de febrerInauguració: Dijous 9, a les 19 h

Món contemporaniPolítica i moviments socials, amb Ada Colau i David Fernández

Són els moviments socials estructures de canvi? Els partits polítics, poden o han d’integrar aquestes propostes dels moviments socials? Quan un moviment

social salta a l’arena política, pot mantenir el seu caràcter reivindicatiu? Aquestes i altres preguntes són les que tractarem de contestar en aquesta taula rodona amb dues de les personalitats més expertes i contundents de l’actualitat: Ada Colau i David Fernández. Taula rodona organitzada i moderada pel Club de lectura de pensament polític actual.

Cèntric Espai CulturalDijous 23, a les 19 h

X e

rrad

es

Convocatòria de producció de projectes / UNZIP 2014Amb l’objectiu de promoure processos de creació i recerca des de les arts visuals que estimulin actituds crítiques cap al context del Prat de Llobregat. Dos modalitats: Fotografia i societat (projecte que incorpori l’ús de la imatge com a element essencial d’un treball d’investigació i reflexió social) i Art en context (projecte que proposi una reflexió i proposta a partir de la idea de resituar la pràctica artística en el context).

Presentació de projectes:del 8 de gener al 28 de febrerConsulteu les bases a www.unzip.elprat.cat

Club de gastronomia

Bombons, amb Eugeni Muñoz Es poden farcir de licor o d’altres ingredients, com caramel o fruits secs. Dins de la pastisseria són considerats delicatessens, tant per la seva complexitat com pel seu tamany.

Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa Dimecres 29, a les 18 h. Entrada: 4 €

Hi havia una vegada el PratL’Arxiu municipal vol apropar la història del Prat als més petits, d’una manera divertida i activa. De la mà del Pau i la Marina, els protagonistes del nostre relat, coneixerem alguns

dels moments més destacats del nostre passat col·lectiu.Petits i grans podran gaudir dels dibuixos fets per l’artista pratenca Montse Mayol i resseguir el procés de creació del conte a través de dibuixos originals i filmacions.

Cèntric Espai Cultural. Fins a l’1 de febrerVisites guiades per a famílies: Diumenge 19, a les 12.30 h i divendres 31, a les 19 h

Conèixer Món amb

Emili Rosales Emili Rosales és escriptor i editor. La seva novel·la La ciutat invisible ha estat una de les més valorades pels clubs de lectura del Prat. Ara tindrem l’ocasió de conèixer-

lo personalment i comentar amb ell aquesta i altres obres seves.

Biblioteca Antonio MartínDimecres 15, a les 19 h

Paraula poètica amb

Josep PedralsJosep Pedrals i Urdàniz (Barcelona, 1979) és poeta i rapsode barceloní. Bregat en el món del recital poètic en l’àmbit de parla catalana, ha

col·laborat, a més, en diversos mitjans de comunicació. Amb la participació de l’Institut Estany de la Ricarda.

Biblioteca Antonio MartínDilluns 27, a les 19 h

L ec

tura

TEATREPoca cosa teatreLa vaca que canta

Espectacle on es barreja màgia, titelles i gastronomia.Els mags més poderosos del món es troben per fer un sopar i ens fan gaudir de la seva màgia amagada.

Organització: La Xarxa d’Espectacles Infantil i Juvenil

Teatre Modern. Diumenge 19, a les 18 h Entrada: 5 €

TALLERSCrea el teu titella màgic!

De mà de la Teia Moner gaudirem d’un petit espectacle d’il·lusionisme amb titelles que ens mostrarà que aquests personatges també poden

fer màgia. Tot seguit, construirem un titella amb el que podrem fer màgia nosaltres mateixos!

Centre Cívic Jardins de la PauDiumenge 12, a les 12 h. Entrada:1,5 € (amb el carnet de descompte de Teatre infantil 1 €)

I nf

antil

LECTURAL’hora del conteActivitat recomanada per a nens i nenes de 3 a 7 anysDissabtes, a les 12 h

Dissabte 11. Contes de princeses, amb Blai SenabreDissabte 18. Contes de princeses, amb Lídia Clua Dissabte 25. La princesa trista i El príncep granota, amb Ana García Divendres 10, a les 18 h. Storytime (conte en anglès): Magic NecklaceDissabte 18, a les 11 h. L’hora dels nadons. Cal inscripció prèvia

JOCSEspai familiar. Cal inscripció prèviaCentre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa. Grup de petits (de 2 a 3 anys), de 17.30 a 18.30 h. Grup de grans (de 4 a 6 anys), de 18.30 a 19.30 h

Dissabte 11. Instruments musicals Dissabte 18. Dansa i coreografies

Dissabte 25Fem popcakes

Activitats de lleure del mes de gener

Informació i inscripcions: Programa de lleure de la gent gran Cases d’en Puig

Serveis de CiutadaniaHorari: de 9 a 13 h Tel. 93 379 00 50 Ext. 5616

www.elpratgentgran.blogspot.com

Dimecres 15Cine: “Ahora me ves...”Cinema Capri, a les 19hEntrada lliure a partir de 60 anys

Dijous 23Caminada: El Prat de Llobregat Caminada del cicle de Passejades de la Diputació de Barcelona “A cent cap als cent”Informació i inscripcions: Programa de Lleure de la Gent GranPlaces limitades. Preu: 5 €

DIMECRES 29Sortida: anem a la neu! Rasos de Peguera (Berguedà)Vine a gaudir de les muntanyes nevades i fer una activitat diferent: passeig amb raquetes de neu amb monitors especialitzats i material adient. Després de la nova experiència, dinarem tots junts a la masia típica “Els Roures” un dinar ben calent. Informació i inscripcions: Programa de Lleure de la Gent Gran. Places limitades. Preu 35 € (dinar inclòs) (27€ si porteu el vostre material: raquetes i bastons)

I a les 19.45 h,

El abismo, de Francesc Cànovas 2007, Espanya. Sense diàlegIntèrprets: Jordi Díaz, Marco RomeroUn jove escriptor intenta

acabar el seu llibre aïllat en una casa al bosc. Des del soterrani, uns inquietants sorolls alteraran la seva concentració, provocant un descens cap a un enigmàtic abisme.

Cine clubSearching for Sugar Man, de Malik Bendjelloul 2012, Suècia, Regne UnitIdioma: anglès (VOSE)La història de Sixto Rodríguez, un

misteriós músic de la ciutat de Detroit, que a principis dels anys setanta va editar dos excel·lents discos que van caure, com ell mateix, en l’oblit més absolut.

Cine Capri. Dimecres 22, a les 20 h

C in

ema

Programació Cine CapriEstrena simultània: Lluvia de albóndigas 2(20, 21 i 22 de desembre) i La Vida Secreta de Walter Mitty (28 i 29 de desembre)

Altres pel·lícules de Nadal i gener: 12 años de esclavitud, Futbolín, Blue Jasmine, Carrie i El MédicoPer confirmar dates i horaris truqueu al 93 379 59 43 o visiteu www.cinecaprielprat.com

Famílies creatives Construccions de jocs de taula i joguines

Activitat recomanada per a infants de 4 a 8 anys acompanyats d’una persona adulta

Espai per estimular els sentits de l’infant mitjançant una metodologia experimental i participativaOrganització: Escola d’Arts del Prat

Escola d’Arts. Dissabte 18, a les 11 h. Entrada: 6 €

Cada mes la Biblio fa tallers El drac menja ditsCal inscripció prèvia

Biblioteca Antonio Martín Dimecres 22, a les 18 h

Gener 2014

NADALDissabte, 21Cèntric Espai Cultural11 h, L’hora dels nadons amb els 5 sentits12 h, Tastet de contes de Nadal amb la Minúscula 12.30 h, Vermutis al Sol amb Sandúa Selector

17 h, Teatre ModernFestival de Nadal amb l’Esplai Sant Pere i Sant Pau. Organització: Esplai Sant Pere i Sant Pau

17.15 h i 19.30 h, av. Remolar. Circ Álex Zavatta Entrada: 6 €

17.30 h, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera BaixaRacó del Joc: Fem bombons

23 h, Centre Cívic Jardins de la PauBall en directe amb l’orquestra Clau de Sol Entrada: 7,5 €. Organització: Associació Cultural Tot pel Ball

Diumenge, 22Cèntric Espai Cultural12.30 h, Vermutis al Sol amb Sunny Trio18 h, Concert de Nadal amb la Coral lo Llobregat de les Flors

12.30 h i 18.30 h, av. Remolar. Circ Álex Zavatta Entrada: 6 €

17.30 h, Centre Cívic Jardins de la PauBall de gent gran amb Karisma. Entrada: 2 € Organització: Voluntaris de gent gran / Associació Cultural Tot pel Ball

18 h, Teatre ModernCia. Nats Nus presenta Maps. Entrada: 5 €

Dilluns, 2318.30 h, av. Remolar. Circ Álex ZavattaEntrada: 6 €

18.30 h, c. Ferran PuigNadales al carrer amb The Gospel Prat Project Organització: AVIC Ferran Puig

Dimarts, 2416 h, pl. de Pau CasalsCaga Tio amb l’AEiG Anton Vilà

17.15 h, av. Remolar. Circ Álex ZavattaEntrada: 6 € (nens i nenes entrada gratuïta)

Dimecres, 2518.30 h, av. Remolar. Circ Álex ZavattaEntrada: 6 €

Dijous, 2618 h, Teatre Modern. Festival de Nadal de l’AE Conxita Busquets

18.30 h, av. Remolar. Circ Álex ZavattaEntrada: 6 €

Divendres, 2716 h, Escola del Parc. Pratijoc’13 - El Món del Circ. Entrada: 2 € / participant i dia; 0,50 € / acompanyant adult i dia

17.30 h, Centre Cívic Jardins de la PauCarter reial. Organització: AVV Jardins de la Pau

18.30 h, av. Remolar. Circ Álex ZavattaEntrada: 6 €

Dissabte, 28Cèntric Espai Cultural12 h, Explica’m un Nadal amb Moi Aznar12.30 h, Vermutis al Sol amb Jordi Romagosa

16 h, Escola del Parc. Pratijoc’13 - El Món del Circ. Entrada: 2 € / participant i dia; 0,50 € / acompanyant adult i dia

17.15 h i 19.30 h, av. Remolar. Circ Álex Zavatta Entrada: 6 €

Diumenge, 2912.30 h, Cèntric Espai CulturalVermutis al Sol amb Tango Cabaret Group

12.30 h i 18.30 h, av. Remolar. Circ Álex ZavattaEntrada: 6 €

16 h, Escola del Parc. Pratijoc’13 - El Món del Circ. Entrada: 2 € / participant i dia;0,50 € / acompanyant adult i dia

17.30 h, Centre Cívic Jardins de la PauBall de gent gran amb Dúo MediterráneoEntrada: 2 €

18.30 h, Teatre Modern. Cia. Els Pastorets presenta Nit de reis. Entrada: 6 €

Dilluns, 3016 h, Escola del Parc. Pratijoc’13 - El Món del Circ. Entrada: 2 € / participant i dia; 0,50 € / acompanyant adult i dia

18.30 h, c. Ferran Puig. Nadales al carrer amb The Gospel Prat ProjectOrganització: AVIC Ferran Puig

alendariBalls Cinema Dansa Exposicions Jocs Formacions Infantil Lectura Música Festes Populars Teatre Xerrades Activitats

extraordinàriesB C D E J F I L M P T X !

Dimarts, 3111 h, carrers i Mercats de la ciutatL’Home dels Nassos

00 h, Centre Cívic Jardins de la PauBall de cap d’any amb Dúo MediterráneoEntrada: 20 €. Organització: Associació Cultural Tot pel Ball

GENERDijous, 212 h, Cèntric Espai Cultural. Ara t’ho explico amb Jordi Tonietti

16 h, Escola del Parc. Pratijoc’13 - El Món del Circ. Entrada: 2 € / participant i dia; 0,50 € / acompanyant adult i dia.

17.30 h, c. Ferran Puig / pg. Martí PiñolVisita del Carter ReialOrganització: AViC Ferran Puig

18 h, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera BaixaVisita del Carter Reial i xocolatadaOrganització: Associació de Veïns Sant Jordi - Ribera Baixa, Club Iberia i PAP Arts Place

Divendres, 316 h, Escola del Parc. Pratijoc’13 - El Món del Circ. Entrada: 2 € / participant i dia; 0,50 € / acompanyant adult i dia

17.30 h, local social entitat (c. de les Moreres, 105) Festa infantil amb xocolatada i visita del Patge Reial. Organització: Casa de Andalucía del Prat

17.30 h, c. Ferran Puig / pg Martí PiñolVisita del Carter ReialOrganització: AViC Ferran Puig

18.30 h, local social entitat (pl. de la Granja) Visita dels 3 Reis Mags amb els seus Patges Reials. Organització: AV La Granja

Dissabte, 4Cèntric Espai Cultural12 h, Visita del Carter Reial de la lectura12.30 h, Vermutis al Sol

17.30 h, c. Ferran Puig / pg. Martí PiñolVisita del Carter ReialOrganització: AViC Ferran Puig

23 h, Centre Cívic Jardins de la PauBall en directe amb l’Orquestra New Class Entrada: 7,5 €

I

M

I

M

!

M

B

B

I

T

B

I

B

I

I

!

I

M

!

!

M

!

!

!

!

I

I

!

I

!

M

!

I

M

P

B

I

I

I

I

I

I

I

I

I

M

I

Diumenge, 511 h, Pista de basquet Xavier MarcillaEl Garatge Reial

12.30 h, Cèntric Espai Cultural. Vermutis al Sol

17.30 h, carrers i places de la ciutatCavalcada de SSMM els Reis d’Orient

Dilluns, 619 h, Cèntric Espai CulturalConcert de Reis de l’Associació Musical del Prat

Dimarts, 718.30 h, Biblioteca, Cèntric Espai CulturalZen lletres: Técnicas de relajación para momentos difíciles, de Patrícia Tomoe

Dimecres, 8Inici convocatòria de producció de projectes / UNZIP 2014

18 h, Biblioteca, Cèntric Espai CulturalImaginació infinita: L’escola Estrambota, d’Imma Monsó

Dijous, 9Biblioteca, Cèntric Espai Cultural 17 h, Cafè amb lletres: El pont de San Luis Rey, de Thornton Wilder18.30 h, Enjoy Reading: The art thief, by Noah Charney

19 h, Centre Cívic Jardins de la PauInauguració exposició: Records sommiats

Divendres, 10Cèntric Espai Cultural18 h, Storytime (conte en anglès): Magic Necklace 18.30 h, Club de lectura de Pensament Polític Actual

18 h, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa Espai obert de circ

Dissabte, 11Cèntric Espai Cultural12 h, L’hora del conte: Contes de princeses, amb Blai Senabre12.30 h, Vermutis al Sol

17.30 h, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera BaixaRacó del Joc: Instruments musicals

20.30 h, Teatre Kaddish. Atresbandes presenta Solfatara. Entrada: 6 €

23 h, Centre Cívic Jardins de la PauBall en directe amb Trio Valparaiso. Entrada: 7,5 €

Diumenge, 12Centre Cívic Jardins de la Pau12 h, Crea el teu titella màgic! Entrada: 1,5 €17.30 h, Ball de gent gran amb Dúo Mediterráneo Entrada: 2 €

12.0 h, Cèntric Espai Cultural. Vermutis al Sol

Dilluns, 1319 h, Cèntric Espai CulturalPresentació de la nova temporada de Teatre, Música i Dansa al Prat

Dimarts, 1419 h, Biblioteca, Cèntric Espai CulturalClub de Lectura Fàcil: Tres històries de neguit, de Baltasar Porcel

Dimecres, 15Biblioteca, Cèntric Espai CulturalInici de la setmana temàtica: Els Cavallers medievalsConèixer Món amb Emili Rosales

19 h, Centre Cívic Jardins de la PauClub de lectura “Del llibre al cinema”: La plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda

Dijous, 16Cèntric Espai Cultural10 h, Club de Grans Lectors: La detective miope, de Rosa Ribas16 h, Club de lectura fàcil: Peter Pan, de James M. Barrie19 h, Club de lectura de novel·la històrica: La ciutat invisible, d’Emili RosalesCal inscripció prèvia

19 h, Centre Cívic Jardins de la Pau. Club de novel·la negra: T de trampa, de Sue Grafton

Dissabte, 18Biblioteca, Cèntric Espai Cultural11 h, L’hora dels nadons amb els 5 sentits11 h, Parlons livre: Trois femmes puissantes, de Marie Ndiaye12 h, L’hora del conte: Princeses blaves i prínceps encantadors, amb Lídia Clua12.30 h, Vermutis al Sol19 h, Òpera amb tu. Entrada: 10 €

11 h, Centre Cultural El RemolarFamílies creatives: Construccions de jocs de taula i joguines. Entrada: 6 €

17.30 h, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera BaixaRacó del Joc: Dansa i coreografies

23 h, Centre Cívic Jardins de la PauBall en directe amb Dúo MediterràneoEntrada: 7,5 €

Diumenge, 1912.30 h, Cèntric Espai CulturalVisita comentada per a famílies a l’exposició Hi havia una vegada el Prat12.30 h,Vermutis al Sol

17.30 h, Centre Cívic Jardins de la Pau. Ball de gent gran amb l’orquestra Karisma. Entrada: 2 €

18 h, Teatre Modern. Poca cosa teatre presenta La vaca que canta. Entrada: 5 €

Dimarts, 2117 h, Biblioteca, Cèntric Espai Cultural. Tertúlia en anglès

Dimecres, 2218 h, Biblioteca, Cèntric Espai CulturalCada mes la Biblio fa tallers: El drac menja dits

Cine Capri. 19.45 h, El abismo, de Francesc Cànovas 20 h, Searching for Sugar Man, de Malik Bendjelloul

Dijous, 2319 h, Cèntric Espai Cultural. Món contemporani: Política i moviments socials, amb Ada Colau i David Fernández

Dissabte, 25Cèntric Espai Cultural12 h, L’hora del conte: La princesa trista i El príncep granota, amb Ana García. 12.30 h, Vermutis al Sol

17.30 h, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera BaixaRacó del Joc: Fem popcakes

21 h, Teatre Modern. Cia. La excelencia, la petite excellence presenta Identidad. Entrada: 10 €

23 h, Centre Cívic Jardins de la Pau. Ball en directe amb Clau de Sol. Entrada: 7,5 €

Diumenge, 2612.30 h, Casa de Andalucía (c. de las Moreres, 105)4t Festival de Balls del Món

12.30 h, Cèntric Espai Cultural. Vermutis al Sol

17.30 h, Centre Cívic Jardins de la PauBall de gent gran amb Dúo Mediterráneo. Entrada: 2 €

Dilluns, 2719 h, Cèntric Espai CulturalParaula poètica amb Josep Pedrals

Dimarts, 28Biblioteca, Cèntric Espai Cultural17 h, Tertúlia en anglès. 19 h, Club de lectura fàcil: Tres històries de neguit, de Baltasar Porcel

Dimecres, 2918 h, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera BaixaClub de gastronomia: Bombons. Inscripció: 4 €

Dijous, 3016 h, Biblioteca, Cèntric Espai CulturalClub de lectura fàcil: Peter Pan, de James M. Barrie

20 h, Porxo de la Maria (c. Begues, 24). Bviendo letras: La ladrona de libros, de Markus Zusak

Divendres, 3119 h, Cèntric Espai Cultural. Visita comentada per a famílies a l’exposició: Hi havia una vegada el Prat

M

L

L

I

I

M

M

M

I

T

X

L

I

I

M

IX

B

E

I

B

I

P

M

!

L

L

E

I

!

I

I

B

M

L

L

L

L

L

L

E

M

B

L

I

C

X

I

I

D

B

B

M

B

X

L

L

!

L

Totes les activitats són gratuïtes, a excepció de les que tenen el preu indicat

a E

quip

amen

ts c

ultu

rals

L’Agenda Cultural és un servei de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament. Té una periodicitat mensual i s’hi publiquen tots els actes oberts al públic, que s’hagin notificats per escrit abans del dia 5 del mes anterior a la realització de l’activitat. Edició: Ajuntament del Prat de Llobregat, Regidoria de Cultura. Coordinació: Cristina Gutiérrez. Redacció: Natividad García. Disseny gràfic: Satur Herraiz

* Descomptes d’un 25% pels socis, a la programació municipal

Centre Cívic Jardins de la Pau*Jardins de la Pau, s/n Tel. 93 478 21 41 - Fax 93 478 43 64 [email protected] - www.ccjardinspau.org

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 15 a 23 h. Caps de setmana i festius, de 10 a 14 h i de 15.30 a 21 h. Horari especial de Nadal: 24, 31 de desembre i 5 de gener, fins a les 20 hores. 23, 27 i 30 de desembre, i 2 i 3 de gener, fins a les 22 h. I 25, 26 de desembre i 1 i 6 de gener el centre romandrà tancat.

Teatre i activitats infantils, cultura digital, cursos i tallers, exposicions fotogràfiques, conferències i xerrades, balls, clubs de lectura, espais de trobada, connexió wifi, préstec de portàtils...

Assessorament digital: dimarts, de 16.30 a 21.00 h

Hotel d’entitats: Agrupació Fotogràfica Prat, Amics de la Sardana, Amics del Còmic, Assoc. Cultural Tot pel Ball, Assoc. Familiars de Malalts d’Alzheimer, Assoc. Jubilats i Pensionistes Jardins de la Pau, Assoc. Lúdica Els Bitxos, Assoc. Veïns Jardins de la Pau, Club Petanca Consuegra, Lliga Reumatològica i Puntaires Jardins de la Pau

UBASP Marina: Tel. 93 478 42 71

Equipament Cívic Delta del LlobregatGeneralitat de CatalunyaC. del Riu Llobregat, 94 Tel. 93 478 72 83 - Fax: 93 478 13 [email protected], tallers, exposicions, balls, gent gran...

Serveis i Programes: Casal per a Gent Gran, Casal Cívic, Jugar i Llegir, Dones Avui, Centre de Dia, Podologia i perruqueria per la gent gran.

Hotel d’entitats: AV Nucli Antic, AV i Comerciants C. Ferran Puig, Assoc. Criadors Raça Prat, Assoc. Recreativa Gegantera del Prat, Diables del Prat, Penya Barcelonista Prat Potablava i la Xarxa d’Espectacles de Catalunya

Hotel d’Entitats El Prat - CentreGeneralitat de CatalunyaC. de Lo Gaiter del Llobregat, 31 Tel. 93 370 98 [email protected]

Horari: De dilluns a divendres, de 15 a 22 h

Centre Cultural El RemolarEscola d’Arts del Prat C. de Ramon Llull, 12Tel. 93 370 85 01. [email protected]://escolaartsprat.blogspot.comHorari: de dilluns a divendres, de 17.15 a 20.15 h

Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa*C. de Dolores Ibárruri, 45Tel. 93 374 15 80 - Fax: 93 478 07 06 [email protected] - www.ccriberabaixa.cat

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14.30 h i de 15.30 a 22 h. Caps de setmana i festius, de 10 a 14 h i de 16 a 22 h. Horari especial de Nadal: 24, 31 de desembre i 5 de gener, l’equipament tanca a les 20 h. I 25 i 26 de desembre, i 1 i 6 de gener el centre romandrà tancat.

Teatre, Gastronomia, el racó del joc, cultura digital, cursos i tallers, exposicions, conferències i xerrades, club de lectura, espais de trobada, connexió wifi, préstec de portàtils...Assessorament digital: dilluns, de 17.30 a 21.00 h

Hotel d’entitats: Adisprat, Asian Films, Assoc. Cubanos en Catalunya Assoc. Dones Progressistes Frida Kahlo, Assoc. teatral els Pastorets, Assoc. Veïns Sant Jordi – Ribera Baixa, Club Ibèria Barcelona, Cosmecultura-Club Scrabble El Prat, Disprat Lleure, El Prat amb el Sàhara, Grup Pescadors La Seda, Intersos, Los Desterrados, Phase Zero, Proscenio teatro, Puntaires del Prat, Transparència teatre – Veu en off i Tun Tum Prat

UBASP Sant Cosme: Tel. 93 478 23 31

La Capsa*Durant el període d’obres de la línia de metro L9, La Capsa no desapareix, s’obre a la ciutat i segueix treballant i programant concerts en diferents espais del Prat, tant físics com virtuals. Horari especial de Nadal: 24, 31 de desembre i 5 de gener, de 10 a 14 h. 23, 27 i 30 de desembre, i 2 i 3 de gener, fins a les 22 h. I 25, 26 de desembre i 1 i 6 de gener el centre romandrà tancat.Per contactar-hi: Tel. 93 374 15 [email protected] - www.lacapsa.org facebook.com/lacapsatwitter.com/lacapsa

Centre d’Art Torre MuntadasC. de Jaume Casanovas, 80Tel. 93 478 22 [email protected]

Sala d’Art Josep BagesHorari: de dimarts a dissabtes, de 16 a 21 h Diumenges, d’11 a 14 h. Horari especial Nadal: 24, 25, 26 i 31 de desembre i de l’1 al 6 de gener, tancat

Teatre [email protected] www.teatrekaddish.wordpress.com

Tallers d’escultura, ceràmica i esmalts (Escola d’Arts del Prat). Diversos horarishttp://escolaartsprat.blogspot.com

Centre Cultural Torre Balcells Pl. de Pau Casals, s/n Tel. 93 379 00 64. [email protected]

Teatre Modern*Pl. de la Vila - Tel. 93 478 24 [email protected]ó de teatre, música i dansa, Divendres Golfu, Teatre infantil...Aforament: 400 butaques

Adquisició d’entrades:Venda anticipada:oficines de Caixa Catalunya (c. Centre, 20-22 ; Av. Verge de Montserrat, 110; ctra. Marina, 70-72)Tel-Entrades / Tel. 902 10 12 12 / www.telentrada.com

Venda el mateix dia de l’espectacle a les taquilles del teatre, dues h abans.

Descomptes del 25%: per a menors de 16 anys, estudiants, jubilats i grups (mínim de 10 persones). En cas de grups d’estudiants, descomptes de fins al 50%, reservant-les al Departament de Cultura. Cal presentar la documentació acreditativa

Cèntric Espai Cultural*Pl. de Catalunya, 39-41Tel. 93 479 29 [email protected] - www.centric.elprat.cat

Horari: Dilluns, de 15.30 a 21.00 h De dimarts a divendres, de 9 a 21 hDissabtes, de 10 a 20 h. Horari especial de Nadal: Dimarts 24 i dimarts 31, de 9 a 15 h. 25, 26 de desembre i 1 de gener, el centre romandrà tancat (el 26 el Gastrobar estarà obert)

Biblioteca, Arxiu Municipal, Sales d’estudi. Activitats de lectura, música, exposicions, cultura digital, connexió wifi, espais de trobada, préstec de portàtils...

Biblioteca Antonio Martín SánchezTel. 93 370 51 [email protected] www.biblioteca.elprat.catHorari: Dilluns, de 15.30 a 21.00 hDe dimarts a divendres, de 10 a 21 hDissabtes, de 10 a 19 h

Arxiu municipalTel. 93 478 28 [email protected] www.patrimonicultural.elprat.catHorari: De dimarts a divendres, de 9 a 14 hDimarts i dimecres, de 16.00 a 18.30 hTancat els festius

Sales d’estudiHorari: Dissabte 21: de 19 a 22 hDiumenge 22: de 17 a 21 hDies 23, 24, 25, 26 i 31 de desembre i 1 i 6 de gener: tancatDel 27 de desembre al 31 de generDe dilluns a divendres de 21 a 02 hDissabtes de 19 a 02 hDiumenges de 10 a 14 i de 16 a 24 h

Assessorament digital: dimecres, de 17 a 20 h

Gastrobar Horari: De dilluns a dijous, de 9 a 23 hDivendres de 9 a 01 h. Dissabtes de 10 a 01 h Diumenges de 10.00 a 23.30 h