agenda biblioteca gener 2015

1
CONTES PER A BEBÈS. “Quin fred que fa”. Dilluns a les 17.15, dimecres a les 17.30 i dissabtes a les 11.30 h. Cal inscripció prèvia. A càrrec de Puri Ortega. Places limitades. Gratuït. Ha arribat l'hivern, ens hem d'abrigar per no esternudar. 7 , 17 i 26 gener Dimecres 14 CLUB DE LECTURA EN CATALÀ. Contra el vent del nord de Daniel Glattauer. A les 18 h. A càrrec de Núria Masdeu. Amb la col·laboració del Servei de Català. Dijous 15 CLUB DE LECTURA. Limonov de Emmanuel Carrère. A càrrec de José Luís Ibáñez Ridao. A les 19.30 h Dimarts 20 TROBADES PER ENTENDRE I ESTIMAR LA POESIA A les 19.30h. A càrrec de Joan Bausili. No cal inscripció. Dimecres 21 CONTES PARTICIPATIUS. “Sopa de pedra”, "El león que no sabía escribir" i “El cargol i l’herba de poniol”. A les 17.30 h. A partir de P4. A càrrec de Chelo Acal, Luisa Molina, Conxita Plà, Maria Llonch, Antonio Ruiz. Amb la col.laboració del Grup de Lectura de l'Associació del Casal de la Gent Gran de la Generalitat de Catalunya. Vols participar en els contes que explicaran la gent gran de Santa Perpètua i passar-t’ho d’allò més bé? Vine a escoltar les tres històries i potser seràs un cargol, un lleó o faràs un sopa de pedra! Els biblioaventurers que vinguin a escoltar els contes, podran fer resum d’un d’ells i comptabilitzar-ho com a llibre llegit!!! LABORATORIS DE LECTURA. Els bons amics, a càrrec de Marta Roig. De 17.30 a 19.00 h. Cal inscripció prèvia. Per a infants de 4 a 9 anys Dimarts 13 Dissabte 24 SESSIÓ INFORMATIVA. Recursos per a l’aprenentatge de l’anglès. A les 13.00 h a càrrec d'Almudena Cordero Dimecres 28 CLUB DE CONVERSA EN CATALÀ. A les 18.00 h. A càrrec d’Almudena Cordero. Amb la col·laboració del Servei de Català.

Upload: biblioteca-josep-jardi

Post on 07-Apr-2016

219 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

Agenda de les activitats que realitzarà la Biblioteca Josep Jardí de Santa Perpètua de Mogoda durant el mes de gener del 2015.

TRANSCRIPT

CONTES PER A BEBÈS . “Quin fred que fa” . Dilluns a les 17.15, dimecres a les 17.30 i dissabtes a les 11.30 h . Cal inscripció prèvia. A càrrec de Puri Ortega. Places limitades. Gratuït. Ha arribat l'hivern, ens hem d'abrigar per no esternudar.

7 , 17 i 26 gener

Dimecres 14 CLUB DE LECTURA EN CATALÀ . Contra el vent del nord de Daniel Glattauer. A les 18 h. A càrrec de Núria Masdeu. Amb la col·laboració del Servei de Català.

Dijous 15 CLUB DE LECTU RA. Limonov de Emmanuel Carrère. A càrrec de José Luís Ibáñez Ridao. A les 19.30 h

Dimarts 20 TROBADES PER ENTENDRE I ESTIMAR LA POESIA A les 19.30h. A càrrec de Joan Bausili. No cal inscripció.

Dimecres 21 CONTES PARTICIPATIUS . “Sopa de pedra”, "El león que no sabía escribir" i “El cargol i l’herba de poniol”. A les 17.30 h. A partir de P4. A càrrec de Chelo Acal, Luisa Molina, Conxita Plà, Maria Llonch, Antonio Ruiz. Amb la col.laboració del Grup de Lectura de l'Associació del Casal de la Gent Gran de la Generalitat de Catalunya. Vols participar en els contes que explicaran la gent gran de Santa Perpètua i passar-t’ho d’allò més bé? Vine a escoltar les tres històries i potser seràs un cargol, un lleó o faràs un sopa de pedra! Els biblioaventurers que vinguin a escoltar els con tes, podran fer resum d’un d’ells i comptabilitzar-ho com a lli bre llegit!!!

LABORATORIS DE LECTURA . Els bons amics , a càrrec de Marta Roig. De 17.30 a 19.00 h. Cal inscripció prèvia. Per a infants de 4 a 9 anys

Dimarts 13

Dissabte 24 SESSIÓ INFORMATIVA . Recursos per a l’aprenentatge de l’anglès. A les 13.00 h a càrrec d'Almudena Cordero

Dimecres 28 CLUB DE CONVERSA EN CATALÀ . A les 18.00 h. A càrrec d’Almudena Cordero. Amb la col·laboració del Servei de Català.