1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · tipologia d’actes tipología de actos. 4 5 8/01/2020 · 20...

21
1a. TEMPORADA 2020 art

Upload: others

Post on 16-Aug-2021

0 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

Page 1: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

https://salaalbertcamus.home.blog/ 1

1a. temporada2020

art

Page 2: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

2 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 3

PREUS gEnèRicS DE VEnDA D’EnTRADES

• Entradageneral:7,5€• Menorsde18anys:3€• Estudiants:3€• Personesensituaciód’atur:3€• Personesambdiscapacitat:3€• Majorsde65anys:3€

Descomptes a l’entrada general a acreditar amb el corresponent document

Peracicles,teatrefamiliariactuacionsespecials,consulteuelprograma.

HORARi DE VEnDA D’EnTRADES

* Les entrades ÚNICAMENT es posaran a la venda durant la setmana de l’acte, en el següent horari i llocs:

✓ Al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Lluís: dimarts i dijous d’11 a 14 h

✓ Biblioteca municipal: dissabtes de 9 a 13 h

✓ A la taquilla de la Sala: 1,5 h abans de començar l’acte

* No s’accepten reserves ni devolucions d’entrades.* Els infants menors de 2 anys no paguen entrada (sí que compten pel que fa a l’aforament de la sala).

PREciOS gEnéRicOS DE VEnTA DE EnTRADAS

• Entradageneral:7,5€• Menoresde18años:3€• Estudiantes:3€• Personasensituacióndedesempleo:3€• Personascondiscapacidad:3€• Mayoresde65años:3€

Descuentos en la entrada general a acreditar con el correspondiente documento

Ciclos,teatrofamiliaryactuacionesespeciales,consultadelprograma.

HORARiO DE VEnTA DE EnTRADAS

* Las entradas ÚNICAMENTE se pondrán a la venta durante la semana del acto, en el siguiente horario y lugares:

✓ En el Servicio de Atención Ciudadana del Ayuntamiento de San Luis: martes y jueves de 11 a 14 h

✓ Biblioteca municipal: sábados de 9 a 13 h

✓ En la taquilla de la Sala: 1,5 h antes de comenzar el acto

* No se aceptan reservas ni devoluciones de entradas.* Los niños menores de 2 años no pagan entrada (sí cuentan con respecto al aforo de la sala).

Davant la por, el desig

La Sala Albert Camus comença el 2020 convidant-nos a una sèrie de propostes emmarcades en la temàtica de l’Art.

«Què és l’Art?» ha estat sempre una gran pregunta. I potser la virtut més gran d’aquesta pregunta és que la res-posta és personal; ens és demanada a cadascú en particular.

L’Art ens convida a veure l’existència des d’altres perspectives, més enllà de la raó. Per això l’Art no ha de ser neces-sàriament entès, sinó viscut.

Com a ballarí, el major elogi és quan em diuen: “Jo, de dansa, no hi entenc gens; però no sé per què, m’ha encantat”. No es tracta d’entendre, ni de saber per què, sinó de sentir. I aquí s’acompleix l’objectiu que tot art es proposa: emo-cionar. I si emociona, funciona.

Després podrem completar l’experièn-cia amb tot el coneixement que vul-guem. I és que com més comprenem més estimam, sempre que la raó no ens faci perdre el sentit essencial de l’obra: presentar-s’hi al davant amb l’actitud més sincera, més despullada. Abando-nant-se a la proposta sense por.

La Sala Albert Camus ens convida a ser valents, a deixar enrere la por de no en-tendre per tal de viure el desig de sentir tot el que aquestes propostes artísti-ques venen a oferir-nos. Davant la por, el dubte o la vessa, que el desig de viure ens prengui intensament!

JoanTaltavullArtista i director del festival Pedra Viva

Ante el miedo, el deseo

La sala Albert Camus empieza el 2020 invitándonos a una serie de propuestas enmarcadas en la temática del Arte.

«¿Qué es el Arte?» ha sido siempre una gran pregunta. Y puede ser la virtud más grande de esta pregunta que la respues-ta es personal. Se nos pide a cada cual en particular.

El Arte nos invita a ver la existencia des-de otras perspectivas, más allá de la razón. Por eso el Arte no tiene que ser necesariamente entendido, sino vivido.

Como bailarín, el mayor elogio es cuan-do me dicen: “Yo de danza no entiendo nada, pero no sé por qué, me ha encanta-do”. No se trata de entender, ni de saber por qué, sino de sentir. Y aquí se cumple el objetivo que todo arte se propone: emocionar. Y si emociona, funciona.

Después podremos completar la expe-riencia con todo el conocimiento que queramos. Y es que cuanto más com-prendemos más amamos, siempre que la razón no nos haga perder el sentido esen-cial de la obra: presentarse delante con la actitud más sincera, más desnuda. Aban-donándose a la propuesta sin miedo.

La Sala Albert Camus nos invita a ser va-lientes, a dejar atrás el miedo a no en-tender para vivir el deseo de sentir todo lo que estas propuestas artísticas vienen a ofrecernos. Ante el miedo, la duda o la pereza, ¡que nos pueda el deseo de vivir intensamente!

JoanTaltavullArtista y director del festival Pedra Viva

Cinema

Teatre

Música

Arts Plàstiques

Formació i Conferències

Dansa i Nous Llenguatges

Cine

Teatro

Música

Artes Plásticas

Formación y Conferencias

Danza y Nuevos Lenguajes

TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS

Page 3: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

4 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 5

8/01/2020·20h 10/01/2020·20h

Director: Vitaly Mansky

Com si es tractés de l’entrada a una nova era, el 31 de desembre de 1999 Rússia coneixia el seu nou i actual president: Vladímir Putin. Com va ser el seu ascens al poder? Com s’ha convertit en un dels polítics més influents i controvertits del panorama mundial?

Idioma:VO en rus,subtitulada en català

Mésinformació:https://eldocumentaldelmes.com/doc/putins-witnesses-2/

Direccióiinterpretació: Rodo Gener

Històries de Menorca, escrites per gent que viu a Menorca, recollides al llibre Anit vaig somiar que Paul Auster era Déu. Experiències reals que conformen una emotiva imatge de costums, de les últimes dècades a l’illa. Dels oficis, les festes, les tradicions, l’educació, els paisatges, la gent, els sentiments, els records...

Ambtextosde: Iosune Arriaran Mas, Toni Gener Ferrero, Maria Villalonga, Joana M. Garau, Jordi Vila, Joan Triay i Vidal, Graziela Lleonart i Tània Aguilera.

Director:Vitaly Mansky

Como si se tratara de la entrada a una nueva era, el 31 de diciembre de 1999 Rusia conocía a su nuevo y todavía hoy presidente: Vladimir Putin. ¿Cómo fue su ascenso al poder? ¿Cómo se convirtió en uno de los políticos más influyentes y controvertidos del panorama mundial?

Idioma:VO en ruso,subtitulada en catalán

Másinformación:https://eldocumentaldelmes.com/es/doc/putins-witnesses-3/

Direccióneinterpretación: Rodo Gener

Historias de Menorca, escritas por gente que vive en Menorca, recogidas en el libro Anit vaig somiar que Paul Auster era Déu. Experiencias reales que conforman una emotiva imagen de costumbres, de las últimas décadas en la isla. De los oficios, las fiestas, las tradiciones, la educación, los paisajes, la gente, los sentimientos, los recuerdos...

Con textos de: Iosune Arriaran Mas, Toni Gener Ferrero, Maria Villalonga, Joana M. Garau, Jordi Vila, Joan Triay i Vidal, Graziela Lleonart y Tània Aguilera.

EL DOCUMENTAL DEL MES

Els testimonis de Putin

Los testimonios de Putin

Un dia vaig somniar que vivia a Menorca

7,5 · 3 € / +10 anys / 1 h / Cat.3 € / Per a tots els públics / 102’ / 2018 / VO Subt. Cat.

Page 4: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

6 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 7

Director: Mahamat-Saleh

Amb quinze anys, Atim va en cerca de l’home que va matar son pare durant la guerra civil. Vol venjar-se’n. Arriba a la capital del Txad per trobar l’assassí, Nassara; ara és un home de setanta anys, respectat i respectable. Atim es fa contractar com a aprenent a la fleca de Nassara, que ho ignora tot d’Atim, l’agafa sota la seva protecció i li ensenya l’art i la manera de fer pa... Tota una iniciació.

Àustria , Bèlgica , Txad , França, 2006

Idioma: VO en francès i àrab, subtitulada en castellà

Mésinformació: www.caravancinemamenorca.com

Director: Mahamat-Saleh

Con quince años, Atim va a la búsqueda del hombre que mató a su padre durante la guerra civil, para vengarse. Llega a la capital del Chad para encontrar al asesino, Nassara. Ahora es un hombre de sesenta años, respetado y respetable. Atim se hace contratar como aprendiz en la panadería de Nassara, que lo ignora todo de Atim, le coge bajo su protección y le enseña el arte y la manera de fabricar pan… Una iniciación.

Austria , Bélgica , Chad , Francia, 2006

Idioma: VO en francés y árabe, subtitulada en castellano

Másinformación: www.caravancinemamenorca.com

15/01/2020·20h

Daratt, Saison Sèche

Daratt, Estación Seca

3 € / 97’ / +14 anys / VO Subt. Cat.

16/01/2020·20.30h

El Trio, integrat per Amador Simonet, Kiko Carreras i Benito Cacho, neix a principis de l’any 2006 a Es Castell (Menorca) i es dedica a interpretar música a ritme d’havanera, valsets, ranxeres, boleros... en menorquí i en castellà, amb un repertori ampli i variat dins aquests estils musicals.

Han participat a les cantades més importants d’havaneres dels darrers anys. Acumulen ja més de 600 concerts a l’illa i fora d’ella, i han plasmat la seva música en quatre discs.

El Trío, integrado por Amador Simonet, Kiko Carreras y Benito Cacho nace a principios del año 2006 en Es Castell (Menorca) y se dedica a interpretar música a ritmo de habanera, vals, rancheras, boleros en menorquín y en castellano, con un amplio repertorio variado dentro del estilo musical.

Han participado en las cantadas de habaneras más importantes de los últimos años. Acumulan ya más de 600 conciertos en la isla y fuera de ella, y han plasmado su música en cuatro discos.

Trio Arrels de Menorca Gratuït / Per a tots els públics / 90’ /

CArAVAN CINEMA - CICLE DE CINEMA D’ÀFRICAI DE LA MEDITERRÀNIA

SANT ANTONI 2020

Page 5: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

8 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 9

Com ja se n’ha fet costum, l’Ajuntament de Sant Lluís organitza la tradicional vetlada de glosat per celebrar la festivitat de Sant Antoni i enguany ho fa conjuntament amb el Consell Insular de Menorca per mirar de potenciar una part important del patrimoni musical i cultural de Menorca.

A més de comptar amb els glosadors menorquins, que ens sorprendran i ens faran riure amb les seves improvisacions, es farà la lectura de l’acta i el lliurament del XVII Premi Josep Vivó de Glosa Escrita convocat pel CIM.

Como ya es tradición, el Ayuntamiento de Sant Lluís organiza la tradicional velada de glosat para celebrar la festividad de Sant Antoni y este año lo hace conjuntamente con el Consell Insular de Menorca con el objetivo de potenciar una parte importante del patrimonio musical y cultural de Menorca.

Además de contar con los glosadors menorquines, que nos sorprenderán y nos harán reír con sus improvisaciones, tendrá lugar la lectura del acta y la entrega del XVII Premio Josep Vivó de Glosa Escrita convocado por el CIM.

18/01/2020·20h

Glosat de la Diada Sant Antoni 2020 Per a tots els públics / 90’ / Cat.

Del20/01/2020al02/02/2020

Amb motiu de la celebració de Sant Antoni, els alumnes dels grups infantil i juvenil de dibuix i pintura de l’Escola Municipal d’Ensenyaments Artístics de Sant Lluís ens ofereixen una exposició d’obres que podreu visitar i veure a l’entrada de la Sala Albert Camus.

L’EMEA vol apropar l’art i la cultura a tothom, sense fer distincions de cap tipus. El compromís del centre és ensenyar i fer gaudir als alumnes a través de les disciplines artístiques més conegudes i també aquelles que potser no són tant populars.

Con motivo de la celebración de Sant Antoni, los alumnos de los grupos infantil y de dibujo y pintura de la Escola Municipal d’Ensenyaments Artístics de Sant Lluís nos ofrecen una exposición de obras que podréis ver y visitar en la entrada de la Sala Albert Camus.

La EMEA quiere acercar el arte y la cultura a todo el mundo, sin hacer distinciones de ningún tipo. El compromiso del centro es enseñar y hacer disfrutar a los alumnos a través de las disciplinas artísticas más conocidas y también las que son menos populares.

Exposició de dibuix i pintura Exposición de dibujo y pintura

Page 6: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

10 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 11

Director: Vladimir Toropchin

L’astut i pervers Urfin decideix convertir-se en el governant de la meravellosa terra d’Oz, prendre la ciutat Maragda amb els seus soldats de fusta i rebatejar-la com a Urfinville. I a punt de celebrar la victòria, els seus plans són desbaratats per Dorothy, una filleta tota normal que, juntament amb el seu ca Toto, arriba a Oz just en el moment adequat...

Fitxatècnica: https://www.filmaffinity.com/es/film726362.html

Places: 12

Continguts: Com treballam, connectam i ordenam les emocions, els pensaments i imaginaris que hi pot haver darrere de cada paraula d’un text teatral? Com feim funcionar alhora els plans emocional, racional i lingüístic en el teatre, on la paraula del dramaturg-poeta figura en un primer pla, tal com s’esdevé en Shakespeare, Beckett, Lorca o Koltés?

Ho imparteix: Pau Carrió. Llicenciat en Direcció Escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Va ser durant sis temporades membre de la direcció artística del Teatre Lliure.

Peramésinformacióiinscripcions:[email protected] http://eadm.cime.es/

Director: Vladimir Toropchin

El astuto y perverso Urfin decide convertirse en el gobernante de la maravillosa tierra de Oz, tomar la ciudad Esmeralda con sus soldados de madera y renombrarla como “Urfinville”. Él está casi listo para celebrar la victoria, cuando sus planes son arruinados por Dorothy, una chica normal que termina en Oz junto a su perrito Toto justo en el momento adecuado.

Fichatécnica: https://www.filmaffinity.com/es/film726362.html

Plazas: 12

Contenidos: ¿Cómo trabajamos, conectamos y ordenamos las emociones, pensamientos e imaginarios que puede estar tras cada palabra de un texto teatral? ¿Cómo hacemos funcionar el plan emocional, racional y lingüístico a la vez en el teatro, donde la palabra del dramaturgo-poeta está en primer plano, en Shakespeare, en Beckett, Lorca o Koltés?

Imparte: Pau Carrió. Licenciado en Dirección Escénica y Dramaturgia por el Institut del Teatre de Barcelona. Fue durante 6 temporadas miembro de la dirección artística del Teatre Lliure.

Paramásinformacióneinscripciones:[email protected] http://eadm.cime.es/

22/01/2020·18h 25I26/01/2020·de10a14h

Salvando el reino de Oz

Organització emocional del text teatral

3 € / 82’ / Per a tots els públics / 2017 / Cast. 55 € (30 € alumnes de l’EADM)

CICLE DE CINEMA FAMILIARFOrMACIÓ – SALA 2

Page 7: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

12 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 13

25i26/01/2020·20h 31/01/2020·20h-Sala2

Un matrimoni mal avingut i una gran explosió sentimental marcaran un abans i un després dins aquesta parella, cosa que donarà vida a diferents situacions actuals i ocultes d’aquesta societat en què vivim. La histèria, el plor, el cinisme i el poder podrien ser alguns dels exemples que defineixen aquest matrimoni. L'evolució de l'obra fa èmfasi en el masclisme, el maltractament psicològic i la patologia mental i provoca així altres situacions col·laterals.

Direccióiproducció: SOM3

Actors: Lluís Seguí i Yolanda Martínez

La primera conferència de la 6a edició del Cicle Menorca Sostenible tindrà com a ponent destacat Arnau Vilardell, fundador i coordinador de Som Mobilitat, cooperativa de consum sense ànim de lucre que treballa per una mobilitat més sostenible a partir de la creació d’eines tecnològiques basant-se en l’economia col·laborativa perquè les persones associades puguin compartir vehicles elèctrics.

Un matrimonio mal avenido y una gran explosión sentimental marcarán un antes y un después dentro de esta pareja dando vida a diferentes situaciones actuales y ocultas de esta sociedad dónde vivimos. La histeria, el llanto, el cinismo y el poder podrían ser algunos ejemplos que definen este matrimonio. La evolución de la obra hace énfasis en el machismo, el maltrato psicológico y patología mental provocando otras situaciones colaterales.

Direcciónyproducción: SOM3

Actores: Lluís Seguí y Yolanda Martínez

La primera conferencia de la 6ª edición del Ciclo Menorca Sostenible tendrá como ponente destacado a Arnau Vilardell, fundador y coordinador de Som Mobilitat, cooperativa de consumo sin ánimo de lucro que trabaja para una movilidad más sostenible a partir de la creación de herramientas tecnológicas en base a la economía colaborativa para que las personas asociadas puedan compartir vehículos eléctricos.

Ens ho mereixíem?CIA. SOM3 (SANT LLUÍS)

7,5 · 3 € / +16 anys / 1 H / Cat.

SOM MOBILITAT: “Com transformar la mobilitat des del consum responsable i conscient”Gratuït / 1 h / Cast.

6è CICLE MENOrCA SOSTENIBLE

Page 8: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

14 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 15

Direcció: Juan Cubas

Actors: Juan Cubas i Javier Espín

La cosa comença amb un home que, d’una manera ben honesta, malda per fer que una sucursal bancària li concedeixi un petit crèdit absolutament necessari per poder anar passant la vida. No té avals ni propietats, tan sols compta amb la seva “paraula d’honor” perquè el banc se n’asseguri la devolució. La negativa del director de la sucursal els posa a tots dos en una situació delicada i estrafolària.

Arribats a l’equador del curs, és moment de recollir els fruits primerencs obtinguts gràcies al perseverant treball realitzat tant per part dels alumnes com dels professors, sense però oblidar el suport fonamental de les famílies en aquesta carrera de fons que resulta ser l’aprenentatge musical. Així és que ens plau presentar-vos els fruits de la il·lusió i l’esforç transfigurats en sons. La setmana d’audicions conclou amb un concert de professors, l’excusa perfecta per gaudir de l’excel·lent nivell musical i artístic dels ensenyants de la nostra escola. Us hi esperam!

Dirección: Juan Cubas

Actores: Juan Cubas y Javier Espín

Todo empieza con un hombre que intenta, de manera honesta, conseguir que una sucursal bancaria le conceda un pequeño crédito absolutamente necesario para continuar con su vida. No tiene avales ni propiedades, tan solo cuenta con su “palabra de honor” para que el banco se asegure su devolución. La negativa del director de la sucursal les coloca a los dos en una situación muy delicada e hilarante.

Llegados al ecuador del curso, es momento de recoger los primeros frutos obtenidos gracias al perseverante trabajo realizado tanto por parte de los alumnos como de los profesores, y sin olvidar tampoco el fundamental apoyo de las familias en esta carrera de fondo que resulta ser el aprendizaje musical. Os presentamos, pues, los frutos de la ilusión y el esfuerzo transfigurados en sonidos. La semana de audiciones concluye con un concierto de profesores, la excusa perfecto para disfrutar del excelente nivel musical y artístico de los profesores de nuestra escuela. ¡Os esperamos!

02/02/2020·19h

El créditoCIA. OrFEÓ Maonès (Menorca)

7,5 · 3 € / +14 anys / 90’ / Cast.

Del3al8/02/2020·19h

Audicions d’alumnes d’instrument de l’EMEA

Audiciones de los alumnos de instrumento de la EMEA90’ / Gratuït

Page 9: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

16 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 17

12/02/2020·20h

Directora:Anja Kofmel

En esclatar la Guerra de Iugoslàvia, hi van acudir joves de tot Europa, entre ells un periodista suís anomenat Christian Wütenberg. A principis de gener de 1992 van trobar el seu cos sense vida prop de Vukovar (Croàcia), uniformat com un mercenari. Vint anys més tard, la cineasta Anja Kofmel investiga el perquè de la seva mort i què va portar el seu cosí a voler anar a la lluita. Gràcies a un diari personal que Chris deixava escrit, Anja comença a imaginar com degueren ser els seus darrers mesos de vida.

Idioma: VO en anglès, alemany i suís, subtitulada en català

Mésinformació:

https://eldocumentaldelmes.com/es/doc/chris-el-suizo/

Directora:Anja Kofmel

Cuando la Guerra de Yugoslavia estalló, jóvenes de toda Europa acudieron a luchar, entre ellos, un periodista suizo llamado Christian Wütenberg. A principios de enero de 1992 encontraron su cuerpo sin vida cerca de Vukovar (Croacia) uniformado como un mercenario. Veinte años más tarde, la cineasta Anja Kofmel investiga el porqué de su muerte y qué llevó a su primo a la guerra. Gracias a un diario personal que Chris dejó escrito, Anja empieza a imaginar cómo fueron sus últimos meses de vida.

Idioma: VO en inglés, alemán y suizo, subtitulada en catalán

Másinformación:

https://eldocumentaldelmes.com/es/doc/chris-el-suizo/

Chris el suís

Chris el suizo3 € / Per a tots els públics / 90’ / 2018 / VO Subt. Cat.

Per tal de fomentar l’empoderament de les capacitats artístiques del jovent en la comunitat i sota la temàtica “La llibertat de gènere i sexual - Diversitat de maneres d’estimar”, s’organitza una jornada d’art jove al carrer amb activitats com les següents: una exposició col·lectiva, master class, ceràmica, pintura en 3D, body paint, tallers, mercat i música en directe.

Con el objetivo de fomentar el apoderamiento de las capacidades artísticas de los y las jóvenes en la comunidad, a través de la temática “La libertad de género y sexual - diversidad de maneras de amar”, se organiza una jornada de arte joven en la calle con actividades como: una exposición colectiva, master class, cerámica, pintura en 3D, body paint, talleres, mercado y música en directo.

14/02/2020·de19ha22h

Jornada d’Art Jove al carrer

Jornada de Arte Joven en la calle

EL DOCUMENTAL DEL MES

Page 10: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

18 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 19

16/02/2020·18h

Direccióiproducció: Catalina Carrasco i Gaspar Morey

Ballarins: Catalina Carrasco, Gaspar Morey i Astris Schwegler

Un espectacle de dansa i animació de vídeo per als més petits que neix de l’univers de Joan Miró. L’obra s’emmarca en una selecció de la seva obra gràfica. Els colors vius, les formes geomètriques i l’aparent totipotència de les “figures i personatges” estimulen la fantasia, deixant entreveure que tot és possible. De forma màgica les pintures prenen vida i ens transporten a un univers imaginari. L’aventura d’un viatge al cosmos plena de descobriments i sorpreses.

Dirección y producción: Catalina Carrasco i Gaspar Morey

Bailarines: Catalina Carrasco, Gaspar Morey y Astris Schwegler

Un espectáculo de danza y animación de video para los más pequeños, que nace del universo de Joan Miró. La obra se enmarca a una selección de su obra gráfica. Los vivos colores, las formas geométricas y la aparente “totipotencia” de las “figuras y personajes” estimulan la fantasía, dejando entrever que todo es posible. De forma mágica las pintura adquieren vida y nos transportan a un universo imaginario. La aventura de un viaje al cosmos llena de descubrimientos y sorpresas.

DANSA

Mira MiróCIA. BAAL (MALLOrCA)

5 · 3 € / +2 anys / 45’ /

Director: Djibril Diop Mambèty

Colobane, una petita ciutat del Senegal abaltida per la gran calor que hi regna, s’assabenta del retorn de Linguère Ramatou, que ara és molt rica. Linguère arriba amb tren, majestuosa i vestida de negre. La gernació l’escomet, amb Draamaan —el seu examant— al capdavant. Linguère anuncia que donarà diners i aportarà una nova vida a la ciutat, amb una sola condició: han de condemnar Draamaan a mort perquè la va trair.

Idioma: VO en uolof i francès, subtitulada en castellà

Mésinformació: www.caravancinemamenorca.com/

Director: Djibril Diop Mambèty

Colobane, una pequeña ciudad adormecida por el calor reinante en Senegal, se entera del regreso de Linguère Ramatou, que ahora es muy rica. Linguère llega en tren, majestuosa y vestida de negro. La muchedumbre se precipita hacia ella con Draamaan, su ex amante, a la cabeza. Linguère anuncia que dará dinero y una nueva vida a la ciudad con una sola condición: deben condenar a Draamaan a muerte porque le traicionó.

Idioma: VO en uolof y francés subtitulado en castellano

Másinformación: www.caravancinemamenorca.com/

19/02/2020·20h

3 € / 110’ / Per a tots els públics / Senegal, 1992 / VO Subt. Cat.

Hyènes Hienas

CArAVAN CINEMA - CICLE DE CINEMA D’ÀFRICA I DE LA MEDITERRÀNIA

Page 11: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

20 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 21

21/02/2020·20h

Per celebrar Carnaval, enguany tenim una proposta per a tots els públics: un ball de màscares a la Sala Polivalent, on els més atrevits i originals ens sorprendran amb les seves disfresses. Amb la música dels joves de Black Pearl, tindrem en ple hivern una revetla que tant ens agrada als lluïsers i lluïseres.

Black Pearl és un conjunt musical que neix l’any 2007 as Mercadal. Els seus fundadors, que cursaven estudis a l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Es Mercadal, van decidir unir-se per crear un projecte on les seves aspiracions artístiques es veiessin assolides.

Para celebrar Carnaval este año llevamos una propuesta por todos los públicos. Un baile de máscaras a la Sala Polivalente, donde los más atrevidos y originales nos sorprenderán con sus disfraces. Con la música de los jóvenes de Black Pearl, tendremos una verbena a pleno invierno que tanto nos gusta los lluïsers y lluïseres.

Black Pearl es un conjunto musical que nace en 2007 en Es Mercadal. Sus fundadores, que cursaban estudios en la Escuela Municipal de Música y Danza de Es Mercadal, decidieron unirse para crear un proyecto con el que alcanzar sus aspiraciones artísticas.

Ball de màscaresBaile de máscaras

25/02/2020·18h

Com ja és costum per Carnaval, cada Darrer Dimarts el Club de Jubilats de Sant Lluís organitza el seu tradicional ball, amenitzat per Joan Reynés i que també compta amb l’actuació de la Coral Vocal i Instrumental del propi Club. En acabar la ballaruga, hi haurà l’enterro d’en Camestortes i es farà la lectura del seu testament.

Cada any és una intriga saber què contindrà aquest testament, un dels més esperats i desitjats a tot el municipi. Caldrà esperar al moment de la lectura per desvetllar la incògnita.

Cómo es tradición, cada último martes de Carnaval, el Club de Jubilats organiza su tradicional baile amenizado por Joan Reynés y que también contará con la actuación de la Coral Vocal e Instrumental del Club de Jubilados. Al final, se hará el entierro de Camestortes, así como la lectura de su testamento.

Cada año es una intriga saber qué contendrá este testamento, uno de los más esperados y deseados en todo el municipio. Habrá que esperar el momento de la lectura para despejar la incógnita.

Ball de Carnaval

Baile de Carnavaldel Club de Jubilats i Enterro d’en CamestortesGratuït

Page 12: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

22 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 23

Direcció: Benjamin Renner, Stèphane Aubier, Vicent Patar

Així comença una nova amistat entre un ós que no vol ser notari i un ratolí que no té ganes de ser dentista i que al principi no es fan gaire, però a poc a poc descobreixen que tenen prou coses en comú, somnis i aspiracions, de manera que Ernest i Célestine aniran en contra de les forces adversàries i hauran de fer anar l’enginy per canviar el desequilibri entre tots dos bàndols.

Més informació: https://www.filmaffinity.com/es/film973627.html

Dirección: Benjamin Renner, Stèphane Aubier, Vicent Patar

Así comienza una nueva amistad entre un oso que no quiere ser notario y un ratón que no tiene ganas de ser dentista y que al principio no se llevan bien, pero poco a poco descubren que tienen muchas cosas en común, sueños y aspiraciones, de modo que Ernest y Célestine irán en contra de las fuerzas adversarias y tendrán que usar su ingenio para cambiar el desequilibrio entre ambos bandos

Más información: https://www.filmaffinity.com/es/film973627.html

26/02/2020·18h

Ernest & Celestine3 € / 80’ / Per a tots els públics / 2012 / Cast.

Shanti Gordi Moll (Ciutadella, 1980), conegut artísticament com a Shanti, és un músic i cantant de Menorca a qui tant l’apassiona la música que s’hi dedica des de fa gairebé vint anys. Després de treballar en tota mena d’actuacions i amb gent molt vàlida i diversa, ara emprèn un projecte personal de creació pròpia titulat Primer viatge, projecte que compta amb ell mateix a la veu i teclats, Toni Genestar (bateria), Martí Genestar (guitarra) i Lluís Gener (baix).

Shanti Gordi Moll (Ciutadella, 1980), conocido artísticamente como Shanti, es un músico y cantante de Menorca a quien le apasiona la música y a la cual se dedica desde hace casi 20 años. Después de trabajar en todo tipo de actuaciones y con gente muy válida y diversa, ahora emprende un proyecto personal de creación propia, titulado Primer Viatge, proyecto que cuenta con él mismo a la voz y teclados, Toni Genestar (batería), Martí Genestar (guitarra) y Lluís Gener (bajo).

29/02/2020·20h

Primer viatge7,5 · 3 € / 110’

CICLE DE CINEMA FAMILIAR

Page 13: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

24 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 25

01/03/2020·19h

Direcció: Pep Cerdà

Amarg sorgeix de la pulsió de projectar una visió del que passa al nostre entorn, d’expressar una convicció ferma a través de la ficció. Integra i amplia Cavalls davall l’arena, una peça breu presentada al concurs de Teatre de Barra, que va rebre els premis al millor text, millor espectacle i millor actriu. La història: la darrera nit de Federico García Lorca , abans de ser afusellat per les seves idees “modernes”. Però també és un homenatge a totes les persones represaliades, perseguides o torturades per les seves idees; als qui, avançant-se al seu temps, decidiren viure lliures i ho pagaren car.

Actrius: Núria Fiol, Marina Nicolau i Ona Borràs

Aforament limitat

Dirección: Pep Cerdà

Amarg surge de la pulsión para proyectar una visión de lo que está pasando en nuestro entorno, de expresar una convicción firme a través de la ficción; es una derivación de Cavalls davall l’arena, una pieza breve presentada al concurso de Teatre de Barra, y que recibió los premios de mejor texto, mejor espectáculo y mejor actriz. La historia: la última noche de Federico García Lorca en la tierra, antes de ser fusilado por sus ideas ‘modernas’. Pero es también la historia de todos los represaliadas, perseguidos o torturados por sus ideas; y de aquellos avanzados a los tiempos que decidieron vivir libres y lo pagaron caro.

Actrices:Núria Fiol, Marina Nicolau y Ona Borràs

Aforo limitado

‘Amarg’CIA. ÒrBITA PrODUCCIONS

7,5 · 3€ / 60’ / +16 anys / Cat.

La Sala Albert Camus participa en el Cicle Cinema i Mar, 2n Cicle sobre Reserva de Biosfera que organitza el Consell Insular de Menorca i el Festival de Cinema de Menorca i que inclou les següents activitats: en primer lloc, la presentació de l’ampliació de la reserva de la Biosfera Marítima del Mediterrani i les projeccions del curtmetratge Mareas ocultas –Mònica Cambra, Espanya (11’)— i el documental produït a Mallorca El archipiélago indómito –Rubén Casas, Balear (95’). Finalment, l’acte finalitzarà amb tast i beguda de productes locals.

La Sala Albert Camus participa en el Ciclo Cinema i Mar, 2º Ciclo sobre Reserva de la Biosfera que organiza el Consell Insular de Menorca i el Festival de Cinema de Menorca y que incluye las siguientes actividades: en primer lugar, la presentación de la ampliación de la reserva de la Biosfera Marítima del Mediterráneo y las proyecciones del cortometraje Mareas ocultas – Mònica Cambra, España (11’)— y el documental producido en Mallorca El archipiélago indómito – Rubén Casas- Balear (95’). Finalmente, el acto finalizará con una degustación y bebida con producto local.

04/03/2020·20h

120’ / Per a tots els públics / Cat. i Cast.

Cinema & mar

Page 14: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

26 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 27

7i8/03/2020·20hi19h 7i8/03/2020·10ha14h-Sala2

Direcció: Pau Seguí

De Dones és un espectacle fresc i divertit apte per a tots els públics. Mitjançant la comèdia, ens endisam en la vida de diverses dones anònimes que tots podríem trobar-nos durant el nostre dia a dia. El nostre objectiu és reflexionar a partir del teatre de text sobre el feminisme i el masclisme, sobre els clixés que donam per fets a la nostra societat i sobre les llibertats individuals de cadascú. En aquest espectacle posam en escena diversos textos d’autors coneguts, com ara Odio els meus fills de Sergi Belbel, i altres textos de creació pròpia o adaptacions de petits esquetxos televisius.

Places: 12

Continguts: En aquest taller abordarem la construcció del personatge d’una manera lúdica però alhora concreta i pràctica. Investigarem quines són les característiques pròpies de cada participant i què és el que expressa cadascú en els aspectes físic, vocal, energètic, rítmic, etc. Quin personatge som, jo? Quin tipus de personatge em va més bé? Quin tipus de personatge em costa?

Imparteix: Agnès romeu. És actriu llicenciada per l’Institut del Teatre de Barcelona. Té experiència com a actriu de teatre, cinema i televisió. També ha participat en projectes com a assistent de direcció i com a dramaturga.

Per a més informació i inscripcions: [email protected] / http://eadm.cime.es/

Dirección: Pau Seguí

De Dones es un espectáculo fresco y divertido apto para todos los públicos. Mediante la comedia, nos adentramos en la vida de varias mujeres anónimas que todos podríamos encontrarnos durante nuestro día a día. Nuestro objetivo es reflexionar a partir del teatro de texto sobre el feminismo y el machismo, sobre los clichés que damos por hechos en nuestra sociedad y sobre las libertades individuales de cada uno. En este espectáculo ponemos en escena varios textos de autores conocidos, como por ejemplo Odio els meus fills (‘Odio a mis hijos’) de Sergi Belbel, y otros textos de creación propia o adaptaciones de pequeños sketchs televisivos.

Plazas: 12

Contenidos:En este taller abordaremos la construcción del personaje de manera lúdica pero a la vez concreta y práctica. Investigaremos sobre cuáles son las características propias de cada participante y qué expresa cada cual a nivel físico, vocal, energético, rítmico, etc. ¿Qué personaje soy? ¿Qué tipo de personaje me va más bien? ¿Qué tipo de personaje me cuesta?

Imparte: Agnès Romeu. Es actriz licenciada por el Institut del Teatre de Barcelona. Tiene experiencia como actriz de teatro, cine y televisión. También ha participado en proyectos como asistente de dirección y como dramaturga.

Más información e inscripciones: [email protected] / http://eadm.cime.es/

De DonesCia. Tornam a Ser Aquí (Sant Lluís)

A la recerca del meu personatge

En busca de mi personaje

7,5 · 3 € / +8 anys / 105’ / Cat. i Cast. 55 € (30 € per a alumnes de l’EADM)

Page 15: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

28 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 29

11/03/2020·20h

Directora:Marlén Viñayo

Cinc venedores ambulants d’El Salvador exposen les seves vides en un taller de teatre. Allà parlen de les seves vivències als mercats i a casa, la qual cosa els permet reviure els traumes que han patit al llarg de la vida. A través d’aquest experiment liderat per la professora Egly Larreynaga, aquestes dones –Magaly, Magda, Ruth, Chileno i Wendy– viuen una transformació profunda que els permetrà descobrir la seva pròpia veu i adonar-se dels efectes que ha provocat en elles i en els seus fills la realitat violenta i masclista que les envolta.

Mésinformació: https://eldocumentaldelmes.com/doc/cachada/

Directora:Marlén Viñayo

Cinco vendedoras ambulantes de El Salvador exponen sus vidas en un taller de teatro. Allá hablan sobre sus vivencias en los mercados y en sus hogares, lo que les permite revivir los traumas que han sufrido a lo largo de su vida. A través de este experimento liderado por la profesora Egly Larreynaga, estas mujeres –Magaly, Magda, Ruth, Chileno y Wendy– viven una transformación profunda que les permitirá descubrir su propia voz y darse cuenta de los efectos que ha provocado en ellas y en sus hijos la realidad violenta y machista que las rodea.

Másinformación: https://eldocumentaldelmes.com/es/doc/cachada-2/

Cachada

3 € / Per a tots els públics / 82’ / 2019 / El Salvador / VO Castellà, subt. Cat.

13/03/2020·20h-Sala2

La segona conferència de la 6a edició del Cicle Menorca Sostenible serà impartida per Marcos MartínLarrañaga, enginyer forestal. La situació actual mostra que l’energia procedent de la biomassa pot ser el remei al fet que molts camps estan abandonats: els forns de calç i de carbó han desaparegut, la vegetació invasora s’escampa per tanques i parets seques i els boscos estan molt espessos, cosa que fa que el perill d’incendis sigui alarmant.

La segunda conferencia de la 6ª edición del Ciclo Menorca Sostenible será impartida por MarcosMartín Larrañaga, ingeniero forestal. La situación actual muestra que la energía procedente de la biomasa puede ser el remedio al hecho que muchos campos están abandonados: los hornos de cal y de carbón han desaparecido, la vegetación invasora está tapando terreno y pared seca y los bosques muy densos, por lo cual el peligro de incendios es alarmante.

Cuidem els boscos: biomassaGratuït / 1 h / Cast.

EL DOCUMENTAL DEL MES6è CICLE MENOrCA SOSTENIBLE

Page 16: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

30 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 31

Dins d’aquesta nova programació, el Club de Jubilats de Sant Lluís organitza un concert en el qual participarà l’Acadèmia de Música Adagio de Maó, dirigida per Maria Micaela Galmés Fons; a la segona part, hi actuarà el grup lluïser Sa Vessa Mos Canta.

L’Acacèmia de Música Adagio de Maó compleix enguany el seu vinté aniversari, mentre que el grup “Sa vessa Mos Canta” és àmpliament conegut per lluïsers i lluïseres.

Dentro de esta nueva programación, el Club de Jubilados de Sant Lluís organiza un concierto en el cual participarán la Academia de Música Adagio de Maó, dirigidos por María Micaela Galmés Fons; y la segunda parte contará con la actuación del grupo lluïser Sa Vessa Mos Canta.

La Academia de Música Adagio de Maó cumple este año su veinte aniversario, mientras que el grupo “Sa Vessa Mos Canta” es ampliamente conocido por los lluïssers y lluïseras.

14/03/2020·18.30h

Concert del Club de Jubilats3 € / 120’

Director: Joseph Gaï ramaka

Al pati central de la presó de l’illa de Gore, davant Dakar, d’on van sortir milions d’esclaus cap a Amèrica, les preses i les guardianes, totes abillades amb els seus millors vestits de gala, toquen amb instruments de percussió improvisats. Marcant els onze cops de la percussió amb onze provocatius moviments de malucs, Karmen, una reu, convida l’alcaidessa de la presó a ballar.

Mésinformació: https://www.caravancinemamenorca.com/

Director: Joseph Gaï ramaka

En el patio central de la cárcel de la Isla de Gore, frente a Dakar de donde salieran millones de esclavos hacia América, las presas y las guardias, todas vestidas con sus mejores galas, tocan con improvisados instrumentos de percusión. Marcando los once golpes de la percusión con once provocativos movimientos de caderas, Karmen, una reo, invita a la alcaide de la prisión a bailar.

Másinformación: https://www.caravancinemamenorca.com/

18/03/2020·20h

3 € / 86’ / +14 anys / Senegal, 2011 / VO Francès, subt. Cast.

Karmen Gei

CArAVAN CINEMA - CICLE DE CINEMA D’ÀFRICA I DE LA MEDITERRÀNIA

Page 17: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

32 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 33

Irene Reig (Barcelona, 1993) lidera al saxo alt un quintet de jazz que és pura immersió creativa en la tradició del millor jazz, el bebop i el hard-bop. El seu primer disc, VIEWS, així ho demostra. Formada entre Barcelona i Amsterdam, ha estat membre de diverses big band, i actualment lidera el seu propi grup, que és present en els millors festivals. L’energia i la profunditat d’Irene Reig és prova de la vitalitat de les joves generacions i del futur d’una música que crea i dialoga amb els nostres ídols i mestres del jazz.

Més informació: https://jazzobert.com/

Directora: Marie Tholon

Frida és una obra de noves dramatúrgies, una posada en escena de moments de la vida de la pintora mexicana inspirada en les seves pintures i en el seu diari, barrejant diferents codis i gèneres: un diàleg entre DANSA, TEATRE, MÚSICA I AUDIOVISUALS. A Frida viatjam per les principals etapes i tribulacions de la vida de l’artista.

Més informació: https://dialegsdart.wixsite.com/collectiudialegsdart

Irene Reig (Barcelona, 1993) lidera al saxo alto un quinteto de jazz que es pura inmersión creativa en la tradición del mejor jazz, el bebop y hardbop. Su primer disco VIEWS así lo demuestra. Formada entre Barcelona y Ámsterdam, ha formado parte de varias big bands, y actualmente lidera su propio grupo que está presente en los mejores festivales. La energía y profundidad de Irene Reig es prueba de la vivacidad de las jóvenes generaciones y del futuro de una música que crea y dialoga con nuestros ídolos y maestros del jazz.

Más información: https://jazzobert.com/

Directora: Marie Tholon

Frida es una obra de nuevas dramaturgias, una puesta en escena de momentos de la vida de la pintora mexicana, inspirada en sus pinturas y en su diario, mezclando diferentes códigos y géneros: un diálogo entre DANZA, TEATrO, MÚSICA Y AUDIOVISUALES . A Frida viajamos por las principales etapas y pruebas de la vida del artista.

Más información:https://dialegsdart.wixsite.com/collectiudialegsdart

20/03/2020·21h 21/03/2020·20h

Irene Reig Quintet

Anticipat: 10 € · Taquilla: 16 € / 90’ 10 € / +12 anys / 1 h / Cast.

FridaCIA. DIÀLEGS D’ART (SANT LLUÍS)

22è MENOrCA JAZZ FESTIVAL

Page 18: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

34 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 35

22/03/2020·19h

Aigua-PoesiaCOL·LECTIU SETANTAPErCENT

Director: Sergio Manfio

Leonardo da Vinci, un jove pintor i inventor amb moltes idees al cap, queda tot enamorat de Lisa, una jovencella que un dia perd casa seva a causa d’un incendi. A Leo, resolt a ajudar-la, se li ocorre una aventura boja i emocionant a parts iguals que podria arranjar la situació.

Vol trobar el vaixell pirata que anys enrere va naufragar prop de l’illa de Montecristo per recuperar el fabulós tresor que es diu que amaga.

Per tal de celebrar el Dia Internacional de la Poesia es proposa una posada en escena d’una concertista d’arpa acompanyada d’una poetessa. Creant un espai càlid i seré, i fent ús d’una obra de poesia visual adaptada del poeta Joan Brossa, es convida a una reflexió sobre la realitat de l’aigua. Un cop acabada aquesta primera part es convida al públic a recitar poesia.

La recaptació de l’espectacle servirà per a la creació d’un documental sobre la realitat de l’aigua a Menorca.

Concertistad’arpa: Elena Armenteros

Poetessa: Blanca Argilés.

Con el fin de celebrar el Día Internacional de la Poesía se propone una puesta en escena de una concertista de arpa acompañada de una poetisa. Creando un espacio cálido y sereno, y usando una obra de poesía visual adaptada del poeta Joan Brossa, se invita a una reflexión sobre el mundo del agua. Una vez terminada esta primera parte se invita al público recitar poesía.

Las entradas del recital estarán destinada a la Asociación Setantapercent por la creación de un documental del agua en Menorca.

Concertistadearpa:Elena Armenteros

Poetisa:Blanca Argilés.

Director:SergioManfio

Leonardo Da Vinci, un joven pintor e inventor con muchas ideas en la cabeza, queda totalmente enamorado de Lisa, una chica que un día pierde su casa a causa de un incendio. A Leo, empeñado en ayudarla, se le ocurre una aventura loca y emocionante a partes iguales que podría arreglar su situación.

Quiere encontrar el barco pirata que años atrás naufragó cerca de la isla de Montecristo para recuperar el fabuloso tesoro que se dice que esconde.

25/03/2020·18h

Leo da Vinci: misión Mona Lisa3 € / 85’ / Per a tots els públics / Itàlia, 2018 / Cast.

CICLE DE CINEMA FAMILIAR

60’ / Per a tots els públics / Català

Page 19: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

https://salaalbertcamus.home.blog/ 37

AgraïmentsVolem expressar el nostre agraïment a les següents administracions, entitats i empreses, sense la col·laboració de les quals les nostres programacions no haurien estat possibles

Queremos expresar nuestro agradecimiento a las siguientes administraciones, entidades y empresas, sin la colaboración de las cuales nuestras programaciones no hubieran sido posibles:

Page 20: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

38 https://salaalbertcamus.home.blog/ https://salaalbertcamus.home.blog/ 39

cAPAciTAT

Es recorda que el nombre de localitats de la Sala 1 (teatre) és de 195 places, entre les quals n’hi ha tres de destinades a persones amb mobilitat reduïda. Es demana que en el moment d’adquirir la localitat es comuniqui al personal de venda d’entrades aquesta circumstància per poder-ne garantir l’ús.

PUnTUAliTAT

En consideració al públic i als artistes, es prega la màxima puntualitat. L’obertura de portes dels actes serà, com a mínim, des de 20 minuts abans de l’inici de l’acte. Un cop començat l’acte, es donaran 5 minuts de rigor, sempre d’acord amb el criteri del personal de sala, abans de tancar les portes. Passat aquest temps, no serà permès accedir a la sala ni es tornarà l’import de l’entrada.

AlTRES

• La major part dels actes tindran lloc a la Sala 1, llevat que s’indiqui el contrari a la programació.

• Es recorda que a la Sala 1 hi està prohibit menjar i beure.

• Es prega que desconnecteu els telèfons mòbils.

• La durada estimada dels actes és aproximada.

• En cas que es prevegi amb temps la suspensió de qualque acte, se n’informarà a través de les xarxes socials de la Sala i pel servei de WhatsApp de l’Ajuntament de Sant Lluís; en cas que sigui un acte amb entrada, s’informarà de quina manera s’efectuarà la devolució de l’import al públic afectat.

SORTEig D’Un PASSi PER A lA TEMPORADAABRILAJUNY2020

Deixa la teva entrada a les urnes que hi ha a la taquilla de la Sala amb el nom, llinatges i telèfon de contacte al revers: participaràs així en el sorteig d’un passi per a dues persones per assistir gratuïtament a tots els actes programats de la temporada d’abril a juny de 2020!

XARXES SOciAlS

LaSalaPolivalentAlbertCamusil’AjuntamentdeSantLluísalesxarxessocials:

Sala Polivalent A. Camus Ajuntament de Sant Lluís

@SPAlbertCamus@ajsantlluis

ACSALAPOLIVALENTajuntament_de_sant_lluis

M

N

P

TEMPORADAABRILAJUNY2020Cursd’ArtiCultura–CursodeArteyCultura«210 dones pintores: vida i obra» - «210 mujeres pintoras: vida y obra»

Per a aquest nou curs es planteja la segona part del curs monogràfic sobre les apor-tacions de dones a la història de l’art. Des del passat mes d’octubre s’ha anat fent un recorregut pels diferents estils en un viat-ge al llarg de deu segles, en cada un dels quals hi ha hagut una aportació femenina que, sovint, s’ha volgut ocultar o ignorar. En aquesta segona part es tracta de parlar no tan sols de les seves obres, sinó també d’explicar les biografies de les artistes i com aquestes, per tal de poder desenvolupar la seva art, han mirat d’eludir les dificultats amb què es trobaven.

Para este nuevo curso se plantea la segun-da parte del curso monográfico sobre las aportaciones de mujeres a la historia del arte. Desde el pasado mes de octubre se está haciendo un recorrido por los diferen-tes estilos haciendo un viaje durante diez siglos, en cada uno de los cuales ha habido una aportación femenina aunque, en mu-chos de los casos, ocultada o ignorada. No sólo se hablará de sus obras, sino también se explicará las biografías de las artistas y como estas, para desarrollar su arte, tra-taban de eludir las dificultades con que se encontraron.

Professor–Profesor:Juan ElorduyInici-Inicio:24 de gener – 24 de eneroFinalització-Finalización:27 de març (10 sessions) – 27 de marzo (10 sesiones)Horari-Horario:cada divendres de 18 a 19.30 h – cada viernes de 18 a 19.30 hLloc-Lugar:Sala 2 de la Sala Albert Camus Preudelcurs–Preciodelcurso:24 €Idioma: castellà - castellanoInscripció–Inscripción:

Cal entregar el justificant d’ingrés del banc al SAC de l’Ajuntament de Sant Lluís abansdedia22degener. L’ingrés s’ha de fer en un dels següents números de compte de l’Ajuntament de Sant Lluís:

CaixaBankES98-2100-0772-1502-0004-9914 Bankia ES63-2038-3398-5964-0000-0106

Concepte: Art – Nom i llinatges de la persona inscrita

En el moment de l’entrega, s’ha d’emple-nar el full d’inscripció amb un document-model que s’entregarà allà mateix.

Entregar el justificante de ingreso del ban-co al SAC del Ayuntamiento de Sant Lluís antesdeldía22deenero. Ingresar en uno de los siguientes números de cuenta del Ayuntamiento de Sant Lluís:

CaixaBankES98-2100-0772-1502-0004-9914 Bankia ES63-2038-3398-5964-0000-0106

Concepto: Arte – Nombre y apellidos de la persona inscrita

En el momento de la entrega, se rellenará la hoja de inscripción con un documento-modelo que allí se entregará.

Page 21: 1a. temporada 2020 · 2020. 1. 8. · TiPOlOgiA D’AcTES TiPOlOgíA DE AcTOS. 4 5 8/01/2020 · 20 h 10/01/2020 · 20 h Director: Vitaly Mansky Com si es tractés de l’entrada a

40 https://salaalbertcamus.home.blog/

Ajuntament de Sant Lluís

Carrer de Sant Lluís, 5807710 Sant Lluís, Illes Balears

Tel. 971 15 09 50

La cultura ens emociona

DL: M

E-95

8/20

19